Results 31 to 45 of 202
Thread: Πιθανότητα Διαζύγιου
-
24-11-2024, 23:34 #31
Δε το μου πέρασε ποτέ αυτό από το μυαλό...η διαδικάσία της γνωριμίας προσωπικά με εξιτάρει και με ενθουσιάζει...να αισθανθώ ποθητή από κάποιον , εκείνο το αρχικό φλερτ και το παιχνίδι απλά είμαι πρώτα μητέρα και μετά γυναίκα και ο χρόνος για όλα αυτά που κάναμε στα νιάτα μας πλέον είναι ελάχιστος.
- 24-11-2024, 23:36 #32
24-11-2024, 23:44 #33
24-11-2024, 23:46 #34
Δε παίρνω και όρκο αλλά θεωρώ πως είναι έντιμος άνθρωπος και δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή στα ωράρια του, για να υπάρχει άλλη απλά είναι ένα ρομπότ που βαριέται τη ζωή του.... όχι δεν ήταν έτσι εγώ άλλον άνθρωπο παντρεύτηκα και με άλλον κατέληξα,παλία είμασταν όλο ταξίδια βόλτες εκμεταλλευόμασταν στο έπακρο το χρόνο μας, με διεκδικούσε καθημερινά.... η αλλαγή ήρθε με το πρώτο μας παιδί αντί να μας φέρει τη χαρά μας έφερε τη κρίση στο γάμο μας το ξεπεράσαμε όμως και μετά ήρθε το δεύτερο παιδί ( χωρίς να ήταν προγραμματισμένο ) και αυτό πια μας απομάκρυνε τελείως...
24-11-2024, 23:51 #35
Αυτό που περιγράφεις πάντως είναι πολύ σύνηθες σχεδόν σε όλα τα ζευγάρια μετά από χρόνια γάμου. Απλά μπαίνει η ρουτινα σαν «αγκάθι» στην σχέση.
Εσύ νιώθεις ότι είσαι ερωτευμένη με τον άντρα σου; Έχεις όρεξη να προσπαθήσετε να ανανεώσετε τον γάμο σας; Ή απλά κάνεις προσπάθεια επειδή νιώθεις κατά κάποιο τρόπο ότι «οφείλεις» να κάνεις;
24-11-2024, 23:53 #36
Ναι άλλαξε πάρα πολύ αλλά με πολύ δουλειά δικιά μου σε συνεργασία με ψυχαναλυτή και έκανε και αυτός κάποιες συνεδρίες ( ήταν τότε που ανέφερα το διαζύγιο)... Όμως ήταν εκρήξεις δεν ήταν καθημερινά φαινόμενα.... βέβαια είναι μια καλήτερη εκδοχή του εαυτού του έχει ακόμα προβλήματα με το θυμό του απλά δε του το επιτρέπω και είναι κάτι που δεν ανέχομαι καθόλου. τώρα είναι απλά απαθείς , σαν να μη νιώθει τίποτα, σαν να τα κάνει όλα μηχανικά
25-11-2024, 00:09 #37
25-11-2024, 00:10 #38
Σίγουρα αιθανόμουν οτι το οφείλω διότι έχουμε δυο παιδιά να μεγαλώσουμε, ξέρω οτι τον αγάπησα αλλά μετά από όλα αυτά δε ξέρω τι έμεινε, είναι ο πατέρας των παιδιών μου πάντα θα τον αγαπάω κατά κάποιο τρόπο, ερωτευμένη δεν είμαι, όμως δε ξέρω αν αντιλαμβανόμαστε τη λέξη έρωτας με την ίδια έννοια αλλά το θεωρό ασταθές συναίσθημα δεν μου λείπει κάτι τέτοιο, η συντροφικότητα μου λείπει μα δε κάνω προσπάθεια πλέον...σταμάτησα και εδώ και καιρό και μου τριβελίζει το μυαλό το διαζύγιο
25-11-2024, 00:16 #39
25-11-2024, 06:50 #40
Το ΣΕΞ είναι το κυρίαρχο δομικό συστατικό σε μια σχέση / γάμο . Αν δεν υπάρχει καλό κ ποιοτικό ΣΕΞ τότε είσαστε φιλενάδες . Επειδή έχω κάνει αμέτρητες σχέσεις , όση επικοινωνία κ Ρυθμό να έχει το ζευγάρι αν δεν παίξει το απόλυτο σεξ , εδώ εσύ μας λες για ότι να ναι σεξ ,οποτε γίνει και αν το επιδιώξεις εσύ !!!!! Προφανεστατα λοιπόν δεν έχεις γάμο ,ούτε σχέση απλά ζείτε συμβιβαστικά , δουλειά, υποχρεώσεις ,μισθός ,παιδιά ...να φανταστώ ( όταν λέω για νετφλιξ , εννοώ ότι απορρεει από την παρακμή του κάθομαι σπίτι , μένουμε σπίτι ) . Άρα δεν αισθάνεται καμία έλξη για σένα , δεν τον ενδιαφέρει , κάθεται σε οθόνες για τον """παίζει""" . Τι ψυχολογία τώρα κ αηδιες . Ο τύπος είναι γενικά αλλου , μπορεί να ρίχνει κ κανέναν σε καμία άλλη . Δλδ συγνώμη έχω την γυναίκα / γκόμενα στο σπίτι και δεν την βγάζω έξω ??? Δλδ να μην κάνουμε σεξ σε 5στερα στο Μονακό , Λονδίνο , παρισια κ κάθομαι να περιμένω την μακαρονάδα που θα μου φτιάξεις για βραδυνό ? Αστειοτητες . Ο γάμος σου ήταν από την αρχή ένας συμβιβαστικός γάμος η' σου χτύπησαν οι ορμόνες κ λες ας πάω στο επόμενο βήμα , γάμος κ παιδιά που κάνει το 95τακατο . Κ μετά από καιρό έρχεται η αποκαθήλωση....κ φυσικά ότι έμπαινε κάτω από χαλάκι ,βγήκε στην επιφάνεια . Αφού θα βρεις που θα βρεις κάποιον να σου καλύψει το κενό , βρες τον γρήγορα γιατί αυτός κοιμάται όρθιος . Δεν χρειάζεται να χωρίσεις αρχικά ...απλά πρέπει κάπως να αισθάνθεις κ εσύ επιθυμητή ,αλλιώς τα ορμονικά σου που ήδη βαράνε κόκκινα .άρα χωρίς σεξ ,δεν σε θέλει .
Τα άλλα είναι για να αρπάζουν τα 50ρικα οι ψυχολόγες του Χάρβαρντ ...
Υγ. Δλδ είσαι στο κρεβάτι βράδυ κ αντί να σε ξεσκίζει σχεδόν κάθε βράδυ , αυτός βλέπει Σασμο κ εσύ συνταγές . Α καλά ....
25-11-2024, 07:17 #41
δυο παιδια και πολυχρονη σχεση, ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο task..
ζητημα να ξερω ενα ζευγαρι που υποψιαζομαι οτι υπαρχει ακομα φλογα μεταξυ τους. τα υπολοιπα, αν δεν εχουν χωρισει, ζουν πολυ συμβατικα.
πραγματικα, δεν ξερω πως διατηρειται η φλογα με παιδια. νομιζω πως δεν...
κι εσυ τζοβανη, ασε τις μαιμουδιες που λες παντου τις ιδιες και σκεψου να εχεις 10 χρονια γαμο και 2 παιδια αμανατι..
δεν ειναι το ιδιο το γονεις, με το 2 μονοι τους..
25-11-2024, 08:08 #42
25-11-2024, 08:23 #43
25-11-2024, 08:32 #44
κατά τα άλλα το διαζύγιο -δυστυχώς ή ευτυχώς- τείνει να γίνει ο κανόνας. Το μόνο που πρέπει να αποφευχθεί είναι να παρθεί μια απόφαση βιαστική όπου θα σε οδηγήσει σε χειρότερη κατάσταση ' αν και το ξέρεις ήδη όπως γράφεις, σίγουρα όλα αυτά τα έχεις εξετάσει. Οπότε νομίζω οτι τώρα μένει να ακούσεις -ή διαβάσεις- απαντήσεις από την εμπειρία, από ανθρωπους που εζησαν και έκαναν το ίδιο.
25-11-2024, 09:02 #45
Που σε ρε Χάρβαρντ. Ωραία οπτική έχεις και είσαι και του φεμινιστικού κινήματος . Ας κάτσει λοιπόν στην ζωουλα της , εκεί κάθε μέρα τα ίδια , καναπές , σεξ κάθε Ιούλιο , Σασμο και να περιμένει την σύνταξη να πάει με τα ΚΑΠΗ για λουτροθεραπεία στην Αιδηψό . Το 95τακατο τα ίδια κάνει και μετά κλαίγεται στις ψυχολόγες του 50ρικου . Γράφει ότι το έχουν συζητήσει εδώ και κάποια χρόνια νομίζω 2 ...δλδ τι περιμένει ? Ποτε θα του κ@@λωσει ? Εδώ δεν την πάει σαν ζευγάρι ένα 3μερο να φορέσει να τα ωραία της και να ξεσκίστουν όπως είναι το φυσιολογικό και κάθεται και παίζει playstation. Έλα τώρα είσαι και προχω κομμενταρου . Θα βρεθεί κανένα ωραίο Πεος που θα την σκίζει όπως πρέπει να γίνεται και ας του φτιάχνει μετά μακαρονάδες του συζυγου . Ρε σεις που ζείτε ? Οκ έχει παιδιά , υποχρεώσεις τα συζυγικά ...αλλά υπάρχει και ζωή !!! Και μετά βγαίνετε και γκαριζεται για ενδοοικογενειακή βία ... ΒΙΑ είναι να μην έχεις ΣΕΞ ...ξεκινήστε το πλέξιμο . Και εγώ χώριζα από σχέσεις όταν τελείωνε το ερωτικό . Τι να κάνω ? Αφού δεν με κ@λωνε πλέον η οποιαδήποτε. Ας πρόσεχε . Δομικό στοιχείο το ΣΕΞ . ΟΤΑΝ έχεις γάμο/σχέση έχεις υποχρεώσεις και δικαιώματα!!!!!! Και μετά βγαίνουν προβληματικά παιδιά και σφάζονται στα τικ τοκ γιατί οι γονείς τους """αγαπήθηκαν"" κάποτε ...
Ρε που τα πουλάτε αυτά εκεί στο ιερατείο του φεμινισμού ? Όταν η σχέση δεν υφίσταται, χωρίζεις . Αλλιως κάθεσαι για τ παιδιά και την αρρώστια μέσα στο σπίτι . Άλλοι πιο προχωρημένοι σου λένε , δεν χωρίζουμε για τα παιδιά , αλλά ο καθένας την ζωή του ....Ε τι να κάνουμε , επιλογές είναι και η σχέση και ο γάμος και το διαζύγιο ...ατομική ευθύνη . Δλδ πρέπει όλες να βάλετε ένα πανικ μπατόν επειδή οι επιλογουλες βγήκαν μάπα ? Σοβαρευτείτε επιτέλους !
Ξέρω εσύ είσαι του συναισθήματος...αχαχαχαχαχ� �χ
Αγαπεεεεεε μεεεεεεεεεεε
Ούτε για ένα ποτό , φαγητό δεν την πάει .αλήθεια δώρα της κάνει ? Από σέξυ εσώρουχα μέχρι οτιδήποτε . Γλυκά ? Εκπλήξεις ? Ένα ωραίο φόρεμα , ένα καπέλο , ένα φουλαρι, κάθε μέρα δώρα ....έλεος κάπου ...λουλούδια ???
Ε κάτσε και φάε τα παιδιά στην μάπα τότε