Originally Posted by
_Vassilis
Εγώ σέβομαι ότι δεν έχεις διάθεση να ακούσεις χρόνια πολλά κι έτσι τις ευχές μου θα τις κάνω από μέσα μου. Ή μάλλον όχι, ξέρεις κάτι? Θα δοκιμάσω να σου δώσω μια ευχή. Εύχομαι λοιπόν όπως φυσάμε τα κεράκια της τούρτας και σβήνουνε, έτσι με ένα φύσημα να φύγουν όλα τα σύννεφα, όλο αυτό που σε βασανίζει και να νιώσεις καλύτερα. Και αργά ή γρήγορα θα γίνει κι αυτό να είσαι βέβαιη. Όλο αυτό το δυσάρεστο πράγμα που είχε συσσωρευτεί θα εκτονωθεί και θα νιώσεις καλά πάλι, θα ηρεμήσεις. Κοίτα τώρα εσύ να δείχνεις ψυχραιμία και να κυριαρχείς στις άσχημες σκέψεις όταν αυτές σε κατακλύζουν. Κράτα σταθερά το τιμόνι. Αφού λοιπόν δε θες να σβήσεις φέτος κεράκια τότε τήρησέ το μέχρι τέλους και μη σβήσεις ούτε το κερακι της ελπίδας. Κράτησέ το αναμμένο μέχρι να σου ρθει άλλη φορά η διάθεση να σβήσεις και τα κεράκια της τούρτας. Ε, λες δεν έχω ούτε ένα φιλικό πρόσωπο, εγώ τώρα τι να πω? Κινδυνεύω να παρεξηγηθώ όπως σου ξαναείπα ότι επιμένω σε κάτι, ενώ δεν ισχύει αυτό. Το φίλος/φίλη είναι μεγαλη κουβέντα, αλλά το φιλικό πρόσωπο με την ευρύτερη έννοια, γιατί όχι.. Σου ξαναματαεπαναλαμβάνω, στη διάθεσή σου αν θες να κανονίσουμε κάτι. Μπορεί να μη θες βέβαια, κάτι που είναι απολύτως σεβαστό και εννοείται κανένα πρόβλημα. Αλλά μπορούμε και να φάμε ένα γλυκάκι άμα είναι κιόλας με στέβια. Ή μάλλον ξέρεις κάτι? Μια φορά το χρόνο είναι τα γενέθλια, ας είναι το κανονικό, το σωστό.. Εαν θέλεις κάτι να κάνουμε μου το λες, εγώ από μονος μου δεν θα ενοχλήσω. Και στο νοσοκομείο που λες θα είσαι αύριο άμα θες παρεούλα να μην εισαι μόνη σου μέρα που είναι κιόλας πες μου να κανονίσουμε να περάσω από εκεί. Εμένα wanderer η παρέα με βοήθησε και το ξεπέρασα όλο αυτό το δικό μου. Και όταν για καποιους λόγους βρεθηκα τελείως μόνος μου, όπως λες τώρα εσύ πήρα στήριξη από αυτό το φόρουμ και είχα τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω εξαιρετικούς ανθρώπους με καποιους από τους οποίους κάνουμε πλέον παρέα και θέλω μελλοντικά να γνωρίσω κι άλλους.