Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 90
    Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Εγώ σέβομαι ότι δεν έχεις διάθεση να ακούσεις χρόνια πολλά κι έτσι τις ευχές μου θα τις κάνω από μέσα μου. Ή μάλλον όχι, ξέρεις κάτι? Θα δοκιμάσω να σου δώσω μια ευχή. Εύχομαι λοιπόν όπως φυσάμε τα κεράκια της τούρτας και σβήνουνε, έτσι με ένα φύσημα να φύγουν όλα τα σύννεφα, όλο αυτό που σε βασανίζει και να νιώσεις καλύτερα. Και αργά ή γρήγορα θα γίνει κι αυτό να είσαι βέβαιη. Όλο αυτό το δυσάρεστο πράγμα που είχε συσσωρευτεί θα εκτονωθεί και θα νιώσεις καλά πάλι, θα ηρεμήσεις. Κοίτα τώρα εσύ να δείχνεις ψυχραιμία και να κυριαρχείς στις άσχημες σκέψεις όταν αυτές σε κατακλύζουν. Κράτα σταθερά το τιμόνι. Αφού λοιπόν δε θες να σβήσεις φέτος κεράκια τότε τήρησέ το μέχρι τέλους και μη σβήσεις ούτε το κερακι της ελπίδας. Κράτησέ το αναμμένο μέχρι να σου ρθει άλλη φορά η διάθεση να σβήσεις και τα κεράκια της τούρτας. Ε, λες δεν έχω ούτε ένα φιλικό πρόσωπο, εγώ τώρα τι να πω? Κινδυνεύω να παρεξηγηθώ όπως σου ξαναείπα ότι επιμένω σε κάτι, ενώ δεν ισχύει αυτό. Το φίλος/φίλη είναι μεγαλη κουβέντα, αλλά το φιλικό πρόσωπο με την ευρύτερη έννοια, γιατί όχι.. Σου ξαναματαεπαναλαμβάνω, στη διάθεσή σου αν θες να κανονίσουμε κάτι. Μπορεί να μη θες βέβαια, κάτι που είναι απολύτως σεβαστό και εννοείται κανένα πρόβλημα. Αλλά μπορούμε και να φάμε ένα γλυκάκι άμα είναι κιόλας με στέβια. Ή μάλλον ξέρεις κάτι? Μια φορά το χρόνο είναι τα γενέθλια, ας είναι το κανονικό, το σωστό.. Εαν θέλεις κάτι να κάνουμε μου το λες, εγώ από μονος μου δεν θα ενοχλήσω. Και στο νοσοκομείο που λες θα είσαι αύριο άμα θες παρεούλα να μην εισαι μόνη σου μέρα που είναι κιόλας πες μου να κανονίσουμε να περάσω από εκεί. Εμένα wanderer η παρέα με βοήθησε και το ξεπέρασα όλο αυτό το δικό μου. Και όταν για καποιους λόγους βρεθηκα τελείως μόνος μου, όπως λες τώρα εσύ πήρα στήριξη από αυτό το φόρουμ και είχα τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω εξαιρετικούς ανθρώπους με καποιους από τους οποίους κάνουμε πλέον παρέα και θέλω μελλοντικά να γνωρίσω κι άλλους.
    Βασίλη, αυτού του είδους παρέας που προτείνεις στην κοπέλα, δεν την ενδιαφέρει καθώς φαίνεται. Και η Χάρλεϊ της είχε προτείνει να βγουν πρώτη-πρώτη, αλλά επέμενε να κατηγορεί τον κόσμο ως υποκριτικό που την απορρίπτει. Από την άλλη είναι έτοιμη να διακτινιστεί μέσα σε νανοσεκόντ και στην Ανδρομέδα, αν κάποιος της προτείνει σεξ στο τίντερ, και να πληρώσει και το ξενοδοχείο και να κάνει και δωράκια στον γκόμενο από το αναπηρικό της επίδομα που έπρεπε να φυλάει ως κόρη οφθαλμού, ώστε να τον κρατήσει! Μακάρι να γνωρίσει στη ζωή της φιλότιμους και αγνούς ανθρώπους όπως εσένα ή τη Χάρλεϊ, με ειλικρινή διάθεση να τη βοηθήσουν, παρά να τρέχει στον κάθε λιγούρη του τίντερ έτοιμη να κάνει ό,τι της ζητήσει, ακόμα και πράγματα που δε θέλει η ίδια, αλλά τα κάνει για να ικανοποιήσει τον άλλο μόνο και μετά όταν την απορρίπτουν να ξεφεύγει χειρότερα.
    Το έχω πει ότι θυμίζει "θεία Πελαγία" από το η οικογένεια βλάπτει, για όσους βλέπαμε το σήριαλ. Ήταν καλά (που λέει ο λόγος τώρα το "καλά") μόνο όταν την πρόσεχε ερωτικά κάποιος. Όποιος κι αν ήταν αυτός ο κάποιος. Θυμάσαι το επεισόδιο που κυνηγούσε έναν μπάρμπα 85+ χρονών που ήταν φαντάροι με τον πατέρα της (Γιάννη Βογιατζή) και τον φωνάζανε "ο παλιός"; Που τον μπούκωσε στα μπλε χαπάκια και ήρθε το ΕΚΑΒ; Αλλά στο τέλος, απέκτησε αυτοπεποίθηση και τρέχανε όλοι από πίσω της.

Senior Member
    Με όλο τον σεβασμό και χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας.... Είσαι ένα άτομο που χρειάζεται μετά από αναζήτηση την κατάλληλη φαρμακευτική θεραπεία και αφού με το καλό σταθεροποιηθείς έναν καλό ψυχίατρο για υποστήριξη. Αυτό πρέπει να είναι το focus σου. Όχι ο σκατένιος κόσμος (που δεν αντιλέγω μπορεί να είναι σε αρκετές περιπτώσεις), όχι οι τυχόν αδιάφοροι άνθρωποι που αντιμετωπίζεις.
    Δεν θα προσποιηθώ ότι καταλαβαίνω τον πόνο και την κατάστασή σου αλλά ο μόνος δρόμος για όλους μας είναι μπροστά με τις σωστές προτεραιότητες.
    Εσένα η προτεραιότητα σου είναι παρόλες τις δυσκολίες να σταθεροποιηθείς. Όλα τα υπόλοιπα δεκτά αλλά δευτερεύοντα.
    Σου εύχομαι λοιπόν να σταθεροποιηθείς και στα επόμενα γενέθλιά σου να είσαι πολύ καλύτερα.

Senior Member
    Κατά μία έννοια θα σε ζήλευα όχι για τη νοσηλεία αλλά γιατί έκανες φίλους και περάσατε τόσα μαζί.

Senior Member
    1. Η Χάρλεϊ παρότι στα λόγια ήταν φιλική, και μου έδωσε το κινητό της, όταν της έστειλα στο βαιμπερ, δεν απάντησε ποτέ. Περίμενα κι άλλο, και συνέχισε να μην απαντά ποτέ. Υπέθεσα ότι ήταν σαν την Λ., μια που μου υποσχόταν παρέα και υποστήριξη και όταν της έστειλα κι εκείνης, δεν απάντησε τίποτα μια εβδομάδα, μέχρι που την έβρισα και την μπλόκαρα. Το ίδιο έκανε και η Χ. "Εγώ δεν θα σε παρατήσω" και δεν απάντησε ποτέ σε μήνυμα.

Life lesson: μην ακούτε λόγια, στις πράξεις, καμία από τις 3 δεν απάντησε ούτε σε ένα μήνυμα. Φαντάσου δηλαδή να τους ζητούσα και κάτι περισσότερο από μήνυμα...

2. Δεν μιλάω σε κανέναν πλέον. Δεν με ενδιέφερε ποτέ η σεξουαλική επαφή. Απλά ήταν ο μόνος τρόπος που είχα για να με προσεγγίσει ο οποιοσδήποτε, δεν ήθελα αυτό, ήθελα να περάσει κάποιος χρόνο μαζί μου και μόνο έτσι θα περνούσαν.

3. Το ξενοδοχείο δεν το έκανα για την σεξουαλική επαφή, όπως είπα τότε ένιωσα πολύ χειρότερα, γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελα. Ήθελα να περάσει κάποιος χρόνο μαζί μου, αυτό ήταν όλο, δεν ήθελα αυτό που νομίζεις πως ήθελα. Αν είχα φίλους, δεν θα είχα καταλήξει ποτέ μου σε αυτό το δωμάτιο. Με έχεις παρεξηγήσει πάρα πολύ.

4. Δεν έχω απαντήσει ούτε σε ένα μήνυμα στο τιντερ εδώ και καιρό. Μου έρχονται ειδοποιήσεις, αλλά δεν έχω ανοίξει ούτε ένα μήνυμα καν. Είμαι ανεπιθύμητη και κουράστηκα να παρακαλώ 2.000 ανθρώπους για να καταφέρω να βρω έναν, αν τον βρω, που δεν θα με βρει τόσο πολύ αποκρουστική. Πλέον είχαν σταματήσει να μου μιλάνε κιόλας τα περισσότερα από τα καινούρια matches ή με απέρριπταν εξ αρχής. Οι κοπέλες στο τιντερ απλά δεν μου απαντούσαν ποτέ, για να γνωρίσω μια ως φίλη.

Senior Member
    1. Λες ψέματα τώρα. Το μόνο που έχω εγώ στο βάιμπερ ήταν ένα μήνυμα διαγραμμένο. Αν ήσουν εσύ που το έστειλες, το έστειλες και το διέγραψες αμέσως. Τι να απαντούσα στο διεγραμμένο μήνυμα και πού ήξερα εγώ ότι ήσουν εσύ; Είναι γνωστό ότι εγώ δεν λέω ψέματα.

Senior Member
    Όταν δεν απαντάς για μέρες, εννοείται ότι θα διαγράψω το μήνυμα.

Τέλος πάντων, δική σου επιλογή ήταν και δική μου να αναιρεσω το μήνυμα το οποίο για μέρες ήταν μόνο του, ποιο το νόημα; Το είπα απλά ως fact, για να μην με κατηγορούν ότι "στέλνω μόνο για σεξ", όχι, ούτε καν.

Senior Member
    Σήμερα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, μπορεί και να μην καταφέρω να πάω στο νοσοκομείο, και προστέθηκαν κι άλλα άσχημα πράγματα στο σπίτι, και βγαίνει ακριβώς αυτό που λέω χρόνια τώρα. Το μέλλον μόνο χειροτερεύει.

Senior Member
    Χρόνια πολλά στέλνει η Eurobank. ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Μέρες λίγες θέλω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Σου εύχομαι μόνο λίγες μέρες να κρατήσουν τα δύσκολα και μετά να φύγουν, να ξενοιάσεις, να ανακουφιστείς. Θα φύγουν όλα αυτά και θα ρθουν ωραία πράγματα στο υπογράφω, αρκεί εσύ τώρα με ψυχραιμία και καρτερία να αντέξεις τη δύσκολη φάση χωρίς με τις δικες σου πραξεις να τα χειροτερέψεις τα πράγματα. Θα αυτολογοκρίνεσαι στις άσχημες σκέψεις όταν σου έρχονται, δε θα πιάνεις κουβεντούλα μαζί τους, θα τις περιφρονείς, θα τις πετας στα σκουπιδια. Ετσι θα βοηθήσεις ωστε να φύγουν γρηγορότερα. Δεν είναι δικές μας αυτές οι σκέψεις πραγματικά. Ειναι απλά η εκφραση και η εξωτερίκευση της δυσφοριας μας από κάτι πολύ δυσάρεστο που βιώνουμε, κάτι σαν αναστεναγμός δηλαδη, αντανακλαστικα γινεται, οχι συνειδητα. Τώρα εσύ στον ορίζοντα σου βλέπεις μονο το βουνό με τις δυσκολίες, μεχρι εκει φτανει η οραση σου, δεν μπορεί να δει την όμορφη κοιλάδα που βρίσκεται από πίσω απο το βουνο. Αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν υπαρχει και οταν φτασεις εκει θα τη χαρεις, εχει πολλες ομορφιες να περιπλανηθείς :-) Μην αμελησεις τη θεραπεια που ηταν να κανεις σημερα, καντο σαν φροντιδα προς τον εαυτο σου κι ας μην το νιωθεις, καντο εστω σαν αγγαρεια. Πες πως το κανεις για εναν αλλον ανθρωπο, για ενα παιδι που εχεις στην ευθυνη σου να φροντίσεις, για ενα ζωακι εστω, ασχετα απο το αν εσυ ξυπνησες καλα σημερα η οχι, ετσι δες το. Ισως δεν ειναι τα πιο ωραια γενεθλια που εχεις περασει αλλα εχουν και αυτα την αξια τους, θα τα θυμασαι μετα που θα εισαι πλεον καλα και θα λες περασα και αυτο, αντεξα, ειμαι δυνατη. Ο,τι καλυτερο σου ευχομαι, να ηρεμησεις γρηγορα και να νιωσεις συντομα καλά. Να προσεχεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Εμένα γιατί δεν μου εύχεται καμια τράπεζα? Μόνο να τα παίρνουν ξέρουν

Χρόνια πολλά και πάλι. Με υγεια

Senior Member
    Μου φαίνεται πάλι οξέωση, έχω την εντύπωση, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εμένα γιατί δεν μου εύχεται καμια τράπεζα? Μόνο να τα παίρνουν ξέρουν

Χρόνια πολλά και πάλι. Με υγεια
    Χαχαχα!!!
    Μα ούτε εμένα! Και είμαι τόσα χρόνια πελάτισσα! Φαίνεται η γουόντερερ κάτι κάνει καλά κι εμάς μας έχουν στο κλάσιμο :Ρ

Χρόνια πολλά κι ας μη μας θες. Που κατά βάθος τα θες αλλιώς δεν θα το ανέφερες :Ρ

Senior Member
    Πάω στα επείγοντα να με δέσουν πάλι

Senior Member
    Να μην πας να σε δέσουν. Να πας ήρεμα και να κάτσεις εκούσια και ήρεμη για 2 εβδομάδες ελεύθερη να τριγυρνάς και να ξεκουραστείς. Και να πάρεις μια αγωγή. Για όλα τα υπάρχοντα προβλήματα υγείας σου. Περαστικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Κατά μία έννοια θα σε ζήλευα όχι για τη νοσηλεία αλλά γιατί έκανες φίλους και περάσατε τόσα μαζί.
    Α ρε Αντρέα.. Νομίζω έχω διαβάσει ότι δεν είσαι Αθήνα αλλιώς θα κανονίζαμε καφεδάκι. Αν σε βγάλει ποτέ ο δρόμος προς τα εδώ να μου πεις.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast