Και τι σημασία αν έχεις ΙΚΑ και εγώ έχω οικο ναύτου ποιός σου είπε ότι δεν μπορείς να κανεις εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο;στα δημόσια νοσοκομεία πηγαίνουν απο όλα τα ταμεία
Printable View
Και τι σημασία αν έχεις ΙΚΑ και εγώ έχω οικο ναύτου ποιός σου είπε ότι δεν μπορείς να κανεις εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο;στα δημόσια νοσοκομεία πηγαίνουν απο όλα τα ταμεία
δεν ειπα οτι δεν μπορω,
ειπα οτι δεν ξερω.
Οποτε αφου γνωριζεται,
μπορειτε να μου πειτε που μπορω να κανω αμεσα τεστ αναπνοης?
εχεις u2u
krino έκανες θεραπεία για ελικοβακτηρίδιο και δε σε έπιασε?
οχι.
Με αμοξιλ περιμενει κανεις να πιασει?
Επειδή ο άνδρας μου υπέφερε χρόνια με το στομάχι του πήγαμε σε έναν καταπληκτικό γιατρό και άνθρωπο βέβαια είναι σε ιδιωτικό νοσοκομείοΈκανε γαστροσκόπηση ο άνδρας μου χωρίς μέθη κωλονοσκόπηση ο πατέρας μου χωρίς μέθη και σας ορκίζομαι δεν κατάλαβαν τίποτε.βρήκαμε το ελικοβακτηρίδιο η θεραπεία κράτησε 15 μέρες με 2 αντιβιοτικά και λοζεκ.Εδώ και 20 χρόνια είναι μια χαρά.Παίζει σημαντικό ρόλο η θεραπεία γιατί έστειλα γνωστό μου στον συγκεκριμένο γιατρό ο οποίος είχε κάνει θεραπεία για το ελικοβακτηρίδιο σε άλλον γιατρό αλλά δεν είχε θεραπευτεί.Επειδή πρόκειται για εξαιρετικό επιστήμονα αλλά και σπάνιο άνθρωπο όποιος θέλει μπορώ να δώσω τα στοιχεία του
γιωτα αναμενε, και αμα το κωλωβακτηριδιο ειναι ακομα ζωντανο,
θα παω σε αλλο.
Πάρε τηλέφωνο σε δημόσιο νοσοκομείο και θα ρωτήσεις στα ραντεβού
κι εγω amoxil πήρα krino και ένα άλλο αντιβιωτικό μαζί και κάτι χαπακια για το στομάχι και μια χαρα έπιασε
δηλαδη ainomel,
εκανες τεστ αναπνοης και σου βγηκε αρνητικο?
Ναι γίνεται συνδιασμός δυο αντιβιωτικών.Ο φίλος μας το έκανε και εν έπιασε γιατί δεν ήταν σωστή η θεραπεία.Εκανε ξανά γαστποσκόπιση στον γιατρό που του πρότεινα και ήταν θετικό.μετά την καινούργια θεραπεία είναι μια χαρά.Η γαστροσκόπηση στα χέρια ενός έμπειρου ενδοσκόπου γαστρεντερολόγου διαρκεί το πολύ 3 λεπτά.Στον άνδρα μου που είναι φοβιτσιάρης έκανε μια ένεση παυσίπονη μαζί με μια ηρεμιστική και σπρέυ όχι δεν κατάλαβε αλλά αισθανόταν και ευτυχία μετά λόγω της ένεσης
γιωτα και εγω 2 πηρα και προκοπη καμια.
Στο δευτερο γυρο, πηρα συνολικα 4 φαρμακα,
και ειχα μπλεξει τα μπουτια μου.
1 πριν το φαγητο, 1 μετα,
αλλα δυο το πρωι και αλλα δυο βραδυ.
Σε λιγο θα κανω τεστ αναπνοης (οχι γαστροσκοπηση)
και να δουμε τι θα βγαλει.
Το τεστ αναπνοής είναι τόσο έγκυρο όσο η γαστροσκόπηση;Γιατί υπήρχε και εξέταση αίματος αν είσαι θετικός ή αρνητικός στο ελικαβακτηρίδιο την οποία έκαναν τα παιδιά μου στο Παίδων και βγήκαν παπάδες.καταλήξαμε και κάναμε γασστροσκόπιση στην κόρη μου σε ηλικία 10 ετών επειδή πονούσε συνεχώς το στομάχι της.Η εξέταση αιματος έδειξε θετικό και η γαστροσκόπηση αρνητικό.Είχε πρόβλημα με το στομάχι λόγω άγχους με την τελειομανία της για το σχολείο πάθαινε σπασμούς στο στομάχι και φυσικά πήρε θεραπεία.
Krino, απ΄όσο ξέρω, το τεστ αναπνοής το κάνουν στο ναυτικό νοσοκομείο. Επίσης καλό γαστρεντερολογικό έχει το Γενικό κρατικό (Γεννηματά), εκεί έχουμε και κονέ, αν θέλεις πες να σου στείλω στοιχεία :) Νομίζω πως όλες τις εξετάσεις μπορείς να τις κάνεις σε δημόσια νοσοκομεία και όχι μόνο στο ΙΚΑ. Επίσης, δεν δοκιμάζεις και την παραδοσιακή...μαστίχα? :)
ναι πριν 5 χρόνια που είχα και τους πανικούς είχα πάει και είχα κάνει και γαστροσκόπηση, μου βρίκανε ελικοβακτηρίδιο, πήρα τις αντιβιώσεις και μετά από κάτι μήνες είχα κάνει και τεστ αναπνοής και είχε βγει αρνητικό, βέβαια πέρισυ με ξαναέπιασε κρίση στο στομάχι και ξαναέκανα γαστροσκόπηση την οποία κοίταξε ο γιατρός και για ελικοβακτηρίδιο αλλά ήταν αρνητικό το δείγμα και πέρισυ