θα καταλαβεις ομως οταν δε θα βρισκεις τιποτα αλλο να σχολιασεις μαλον επειδη κατα βαθος το μπ......λο αρεσει σε ολους ακομα και αν παριστανουν τους ασχετους δεν εχουν ιδεα αλλα ολο εκει το μυαλο τους
Printable View
εχεις 2 επιλογες η πρωτη ειναι να καταλαβεις οτι ετσι ειναι τα πραγματα και η δευτερη να καψεις και αλλα εγκεφαλικα κυτταρα θες δηλαδη μονο τη καλη πλευρα χωρις τη κακη παντα ο πατος οδηγει στη κορυφη οσο και αν σε εκνευριζει αυτο ετσι θα ειναι προσεχε λοιπον γιατι αυτες που κραζεις θα βγουν πρωτες και θα φας τη σκονη τους
το λογικο θα μεινει για παντα στη μετριοτητα
τους ειχα προτεινει απειρες φορες να βρουν καλυτερα προτυπα απο αυτα για να προβαλουν αν δε τους αρεσουν και αυτοι καθε φορα βρισκουν ΤΑ .. ΜΟΥ και μετα κραζουν αυτα που ειδη εχουν
πχ ειδες κανενα να του αρεσουν τα ανορεξικα μοντελα που διαφημιζαν ρουχα οπιον αντρα ρωτησεις θα σου πει ΟΧΙ
αρα πρωτα προβαλουν οτι αρεσει στο κοσμο και μετα τραβανε χιλια ζορια αν δηλαδη δε πουλανε αυτα που εχουν στο μυαλο τους εμεις τι να τους κανουμε τωρα να αλαξουμε γνωμη με το ζορι ?
Εγω ενα ξερω, αν αυτο το διαστημα που αναφερεσαι εχεις νοιωσει σεξουαλικη διεγερση για καποιον τυχαιο εξω η στην τηλεοραση η ακομη και στη φαντασια σου, απλα εχεις βαρεθει τον τυπο που εχεις και δεν το ληγεις απο ανασφαλεια.
Τωρα αν εισαι οντως γενικως off σεξουαλικα, εξηγησε το στον ανθρωπο. Αυτος θα αποφασισει αν θελησει να εισαστε μαζι η οχι, αλλα αν απεχεις πολυ και οι συνθηκες το επιτρεψουν, το κερατο θα το φας.
Σκεψου απλα να εχεις ορμες εσυ και εντονα πολλες φορες, και να σου λεει ο αλλος δεν εχω ορεξη, να του σηκωνεται μια φορα το 3μηνο. Καλη η συντροφια δε λεω, αλλα ποσο γυναικα θα νοιωθεις? Ποσο θα αντεξεις αυτη τη κατασταση?
απο το τροπο που γραφεις φαινετε οτι δε μπορεις να καταλαβεις το σκεπτικο ειναι τοση η ενεργεια πχ που μαζευεις οσο πεφτεις χαμηλα που μετα το μονο που σε ενδιαφερει ειναι πως να ανατραπει το ολο σκηνικο ολα σου φαινονται πολυ λιγα για να αρκεστεις σε κατι μετριο δεν εχει να κανει με την ανασφαλεια αλλα με το θυμο που σου προκαλουν οι αλλοι ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ για να τους διαψευσεις εσυ επιμενεις ακομα περισσοτερο και απορεις με τις ... που σου λενε για αυτο το λογο και λενε δε με νιαζει αν εφτασα απο τη κορυφη στο πατο γιατι η ******* η ζωη φερνει τα πανω κατω
εχω ακουσει πχ ενα σορο επικριτες σε αυτο το θεμα κανεις ομως δεν απαντα που ειναι το καλυτερο αντικειμενο σχολιων απο αυτο απο εξυπναδες εχω ακουσει οσες δε παει λογια λογια λογια και στη πραξη αυτοι που τους περνανε απο γενεες 400 ειναι οι ιδιοι που τους κανουν νουμερο ενα σχολιαζοντας τους παντου και αντι να πουν οτι εχω δικιο προσπαθουν να αντικρουσουν αυτα που λεω και μετα τους καιγεται ο εγκεφαλος μηπως ομως πανε γυρευοντας? ιδου η απορια...
Εισαι εκτός θέματος Αλέξανδρε!
αν δε τα ελεγα αυτα θα συνεχιζες να μου μπαινεις αρα εσυ με φτανεις στα ακρα νομιζεις οτι το θεμα ειναι μονο το σεξ αλλα δεν εχεις καταλαβει απολυτος τιποτα
εγω ενοω οτι με το σεξ απλα περνας την ωρα σου δεν ενοω οτι βασιζεσε σε αυτο καμια σχεση ενοω διαλεγεις πρωτα καπιον που σου ταιριαζει και μετα του λες και οτι να ναι
κρινεις το θεμα εντελως επιφανειακα παραβλεποντας οτι μπορει να μην ειναι ετσι οπως φαινεται
απλα δε θες να το χονεψεις οτι αυτο θα βγει πρωτο τελικα αυτο ειναι που σε εχει φουντωσει και τρωγεσαι συνεχεια δε μπορεις να καταλαβεις τι γουστα ειναι αυτα που εχει ο κοσμος