ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Banned
    Quote Originally Posted by little View Post
    Δεν κατάλαβα τίποτα από όσα έγραψες. Να μου αρέσουν ποιοι;;;;;;
    Να αντιπαραβάλω επιχείρημα σε σχέση με τι;
    θα καταλαβεις ομως οταν δε θα βρισκεις τιποτα αλλο να σχολιασεις μαλον επειδη κατα βαθος το μπ......λο αρεσει σε ολους ακομα και αν παριστανουν τους ασχετους δεν εχουν ιδεα αλλα ολο εκει το μυαλο τους

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το μονιμο αντικειμενο των σχολιων πιο ειναι ομως? οσοι ειναι αγυριστα κεφαλια

αυτους που λυνουν τα θεματα τους οι περισσοτεροι τους βαριουνται..

αρα αλλος εχει το ονομα και αλλος τη χαρη
    αρα αφου δεν υπαρχει αλλο αντικειμενο σχολιων θελουμε τι πιτα ολοκληρη και το μαντροσκυλο χορτατο
    σχολιαζουμε μεν ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ετσι δε παει?
    Απευθύνθηκα στην θεματοθέτρια και την Κασσάνδρα δεν νομίζω αυτές να θίχτηκαν από κάτι.
    Επομένως εσένα γιατί σε πειράζει;

Senior Member
    θα καταλαβεις ομως οταν δε θα βρισκεις τιποτα αλλο να σχολιασεις μαλον επειδη κατα βαθος το μπ......λο αρεσει σε ολους ακομα και αν παριστανουν τους ασχετους δεν εχουν ιδεα αλλα ολο εκει το μυαλο τους
    Δεν μαρέσει κανένα μπ____λο ήμουν πολύ κυριλέ στις απαντήσεις μου!

Banned
    Όπως είδες υπάρχουν θέματα να ασχοληθώ! Και ποιος είναι ο "τσαμπα" ο ένας και ποιος ο αλλος; :p
    εχεις 2 επιλογες η πρωτη ειναι να καταλαβεις οτι ετσι ειναι τα πραγματα και η δευτερη να καψεις και αλλα εγκεφαλικα κυτταρα θες δηλαδη μονο τη καλη πλευρα χωρις τη κακη παντα ο πατος οδηγει στη κορυφη οσο και αν σε εκνευριζει αυτο ετσι θα ειναι προσεχε λοιπον γιατι αυτες που κραζεις θα βγουν πρωτες και θα φας τη σκονη τους

το λογικο θα μεινει για παντα στη μετριοτητα

Senior Member
    εχεις 2 επιλογες η πρωτη ειναι να καταλαβεις οτι ετσι ειναι τα πραγματα και η δευτερη να καψεις και αλλα εγκεφαλικα κυτταρα θες δηλαδη μονο τη καλη πλευρα χωρις τη κακη παντα ο πατος οδηγει στη κορυφη οσο και αν σε εκνευριζει αυτο ετσι θα ειναι προσεχε λοιπον γιατι αυτες που κραζεις θα βγουν πρωτες και θα φας τη σκονη τους

το λογικο θα μεινει για παντα στη μετριοτητα
    Ναι μόνο που δεν έκραξα καμία! :p

Banned
    Απευθύνθηκα στην θεματοθέτρια και την Κασσάνδρα δεν νομίζω αυτές να θίχτηκαν από κάτι.
    Επομένως εσένα γιατί σε πειράζει;
    τους ειχα προτεινει απειρες φορες να βρουν καλυτερα προτυπα απο αυτα για να προβαλουν αν δε τους αρεσουν και αυτοι καθε φορα βρισκουν ΤΑ .. ΜΟΥ και μετα κραζουν αυτα που ειδη εχουν

πχ ειδες κανενα να του αρεσουν τα ανορεξικα μοντελα που διαφημιζαν ρουχα οπιον αντρα ρωτησεις θα σου πει ΟΧΙ

αρα πρωτα προβαλουν οτι αρεσει στο κοσμο και μετα τραβανε χιλια ζορια αν δηλαδη δε πουλανε αυτα που εχουν στο μυαλο τους εμεις τι να τους κανουμε τωρα να αλαξουμε γνωμη με το ζορι ?

Senior Member
    Εγω ενα ξερω, αν αυτο το διαστημα που αναφερεσαι εχεις νοιωσει σεξουαλικη διεγερση για καποιον τυχαιο εξω η στην τηλεοραση η ακομη και στη φαντασια σου, απλα εχεις βαρεθει τον τυπο που εχεις και δεν το ληγεις απο ανασφαλεια.
    Τωρα αν εισαι οντως γενικως off σεξουαλικα, εξηγησε το στον ανθρωπο. Αυτος θα αποφασισει αν θελησει να εισαστε μαζι η οχι, αλλα αν απεχεις πολυ και οι συνθηκες το επιτρεψουν, το κερατο θα το φας.
    Σκεψου απλα να εχεις ορμες εσυ και εντονα πολλες φορες, και να σου λεει ο αλλος δεν εχω ορεξη, να του σηκωνεται μια φορα το 3μηνο. Καλη η συντροφια δε λεω, αλλα ποσο γυναικα θα νοιωθεις? Ποσο θα αντεξεις αυτη τη κατασταση?

Banned
    απο το τροπο που γραφεις φαινετε οτι δε μπορεις να καταλαβεις το σκεπτικο ειναι τοση η ενεργεια πχ που μαζευεις οσο πεφτεις χαμηλα που μετα το μονο που σε ενδιαφερει ειναι πως να ανατραπει το ολο σκηνικο ολα σου φαινονται πολυ λιγα για να αρκεστεις σε κατι μετριο δεν εχει να κανει με την ανασφαλεια αλλα με το θυμο που σου προκαλουν οι αλλοι ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ για να τους διαψευσεις εσυ επιμενεις ακομα περισσοτερο και απορεις με τις ... που σου λενε για αυτο το λογο και λενε δε με νιαζει αν εφτασα απο τη κορυφη στο πατο γιατι η ******* η ζωη φερνει τα πανω κατω

Banned
    εχω ακουσει πχ ενα σορο επικριτες σε αυτο το θεμα κανεις ομως δεν απαντα που ειναι το καλυτερο αντικειμενο σχολιων απο αυτο απο εξυπναδες εχω ακουσει οσες δε παει λογια λογια λογια και στη πραξη αυτοι που τους περνανε απο γενεες 400 ειναι οι ιδιοι που τους κανουν νουμερο ενα σχολιαζοντας τους παντου και αντι να πουν οτι εχω δικιο προσπαθουν να αντικρουσουν αυτα που λεω και μετα τους καιγεται ο εγκεφαλος μηπως ομως πανε γυρευοντας? ιδου η απορια...

Senior Member
    Εισαι εκτός θέματος Αλέξανδρε!

Banned
    αν δε τα ελεγα αυτα θα συνεχιζες να μου μπαινεις αρα εσυ με φτανεις στα ακρα νομιζεις οτι το θεμα ειναι μονο το σεξ αλλα δεν εχεις καταλαβει απολυτος τιποτα

εγω ενοω οτι με το σεξ απλα περνας την ωρα σου δεν ενοω οτι βασιζεσε σε αυτο καμια σχεση ενοω διαλεγεις πρωτα καπιον που σου ταιριαζει και μετα του λες και οτι να ναι

κρινεις το θεμα εντελως επιφανειακα παραβλεποντας οτι μπορει να μην ειναι ετσι οπως φαινεται

απλα δε θες να το χονεψεις οτι αυτο θα βγει πρωτο τελικα αυτο ειναι που σε εχει φουντωσει και τρωγεσαι συνεχεια δε μπορεις να καταλαβεις τι γουστα ειναι αυτα που εχει ο κοσμος

Page 3 of 3 FirstFirst 123