Quote:
Originally posted by jimmaster
Δεν το περιμενα να δημιουργησω τετοιο crossfire ειλικρινα! :P
Ειναι νωρις ακομα για να αναφερω προοδους ή σημαντικα βηματα και ουτε με τρομαξατε, πιστεψτε με! ΧΕΣΤΗΣ κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει. Υπο την αποψη οτι ο \"γενναιος\" συνηθως εχει πατηματα. Εμπειριες ή πισινες που εσυ κι εγω δεν βλεπουμε ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΑς ΛΕΕΙ. Ετσι μας φαινεται καποιος γενναιος. Απο κει και περα αν καποιος δεν εχει συναισθηση του κινδυνου τοτε ειναι ή ηλιθιος ή εχει προβλημα να αντιληφθει την πραγματικοτητα. Τοτε λοιπον προτιμω να ειμαι χεστης, παρα γενναιος σε γενικες γραμμες. Τωρα οτι αφορα το αν σε επικειμενο τετατετ με μια κοπελα το αν εγω θα κωλωσω να την πεσω, νομιζω πως η απαντηση ειναι προφανης. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ Ως ΠΟΥ? Με τι εμπειρια να κανω κατι τετοιο? Εσυ δλδ (γενικα απευθυνομαι) θα επεφτες απο αεροπλανο χωρις να εχεις παρει μαθηματα? Δεν νομιζω....αυτο σε κανει χεστη? παλι δεν νομιζω...
Thanks Badboy και ολους που σπευσατε να με στηριξτε! Τα καλα κατα τη γνωμη μου νεα, ειναι οτι εκοψα τα χαπια και το πα και στον γιατρο μου. Δεν ειμαι και στην καλυτερη διαθεση...συγκεκριμενα παρατηρω οτι εχω νευρα συνεχως αλλα θα το παλεψω! Μιλαω με μια κοπελα απο αλλη πολη μεσω νετ, που μου αρεσει και ενω μου ζηταει να τα πουμε απ το τηλεφωνο, εγω συνεχως βρισκω δικαιολογιες, γιατι πολυ απλα ντρεπομαι...δεν ξερω τι να πω... θα φανω πεφτουλας? κοτα? ηλιθιος? απειρος? Τι να περιμενει...? Και με τσατιζει απιστευτα το να περναω αγχη που θα πρεπε να χω ξεπερασει πια! Σε συνδυασμο με την πιεση των δικων μου να βρω δουλεια, ωρες ωρες νομιζω οτι θα εκραγω! Βλεπεις θελουμε δεν θελουμε ανηκουμε στην λεγομενη αγχωμενη γεννια! Ολα αυτα με την τεχνολογια, τα λεφτα, τα αμαξια, το λαιφσταιλ κτλ για καλο μας τα ενστερνιστηκαμε? Καποτε ηταν πιο απλα τα πραματα. Σου αρεσε μια στο χωριο σου με τις κοτες και τα γουρουνια? Την παντρευοσουνα μικρος και της πεταγες τα ματια εξω στις ραχουλες και τους λογκους. Μη γελατε...τοτε οι ανθρωποι δεν ξερανε απο αντικαταθλιπτικα, αγχολυτικα, καταθλιψη, ανικανοτητα και λοιπες μαλακιες που μας δημιουργουν οι απανθρωπες συνθηκες ζωης που εμεις δημιουργησαμε!
Ευχαριστω ρε παιδια που γινεται εστω και αυτη η συζητηση! Με βοηθαει πολυ και αν θελει καποιος καμια βοηθεια σε οτιδηποτε εδω ειμαι εγω αν μπορω να κανω κατι.
Και για να προσθεσω κατι στο θεμα των χεστηδων...Εγω εχω παραδεχτει πολλες φορες στον εαυτο μου, οχι οτι ειμαι χεστης, αλλα οτι εν πασει περιπτωσει δεν ειμαι τολμηρος και αποφασιστικος. Παρολαυτα με προπονηση ολα αλλαζουν. Και μαλιστα οταν πας απ το ενα ακρο στο αλλο, συνηθως γινεσαι πιο τολμηρος κι απ τους τολμηρους. Πολλες φορες βλεπω ατομα που και καλα ειναι μαγκες και τολμηροι ποσο ευαλωτοι ειναι στην πραγματικοτητα οταν οι συνθηκες δεν τους βολευουν. Οποτε ειναι πολυ σχετικο το ολο θεμα. Και στην τελικη, ναι ειμαι ΧΕΣΤΗΣ αν το θες ετσι διατυπωμενο! Εχω θεληση ομως τα 120 κιλα να τα κανω 72, τα 30 μαθηματα που χρωστουσα, να τα κανω 0...μου παιρνει ισως λιγο χρονο παραπανω να βρω την φορα μου... προσπαθω να δεχτω τις αδυναμιες μου και οσο ζω μαθαινω... θα τα ξανα πουμε...