Nature, γιατί μου αρέσει οτιδήποτε αντιπροσωπεύει αυτή η λέξη.
Αισθητικά, πρακτικά, φιλοσοφικά.
χεχεχεχε, πιστεύω ότι έχω το πιο υπέροχο νικ.
Θα το διάλεγα και θα το ξαναδιάλεγα :)
Printable View
Nature, γιατί μου αρέσει οτιδήποτε αντιπροσωπεύει αυτή η λέξη.
Αισθητικά, πρακτικά, φιλοσοφικά.
χεχεχεχε, πιστεύω ότι έχω το πιο υπέροχο νικ.
Θα το διάλεγα και θα το ξαναδιάλεγα :)
Όντως nature, υπέροχο ψευδώνυμο:)
Το δικό μου αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς που σκέφτηκα πρωτοανακαλύπτοντας το φόρουμ: η ελευθερία να πω όλα όσα με βάρυναν, που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν τα είχα εκστομίσει σε κανέναν άνθρωπο.
Εμένα ήταν ο μόνιμος παιδικός, εφηβικός και μετεφηβικός μου εφιάλτης!:)Quote:
Originally posted by lucifer
κάποτε είχα σκεφτεί όταν είχα συναντήσει το lucifer,
Τα πολλά θρίλερ στην εφηβεία έφταιγαν, καθώς και η περίεργη ψυχολογική μου ισορροπία:) Μέχρι που τον απομυθοποίησα και είπα αν υπάρχει και αν έρθει να με συναντήσει, no problem:)
me_vs_myself
εχει διπλη σημασια!τις μερες που ειμαι καλα, ο καλος μ εαυτος ειναι εναντια του κακου, τις μερες που ειμαι αλλοφρων....ο κακος ειναι εναντια του καλου. ιδια σημασια εχει το Nick διαβαζοντας το και αναποδα!
ξαφνικά μια μέρα ξύπνησα κ διαπίστωσα ότι βρισκόμουν σε μια στρουμφότρυπα, εξερεύνησα το χώρο γύρω μου κ κοιτώντας απο μια τρυπίτσα είδα το ονειρικό, μαγικό στρουμφοχωριό. ακόμα, είδα τριγύρω μου πλάσματα που μου έμοιαζαν, ω ναι, για πρώτη φορά κατάλαβα ότι είμαι στρουμφ κ όχι άνθρωπος!
おぼろQuote:
Originally posted by oboro
http://jisho.org/kanji/details/朧
Ειναι νομιζω προφανες. :P
朦 dim obscure おぼろ ボウ モウ
朧 dreaminess gloom haziness おぼろ ロウ
曨 dim twilight vague おぼろ ル ロウ
:D:D:D
Ρε συ εχεις δικιο, ενα copy-paste θα επαρκουσε... Δεν το σκεφτηκα.
next time ισως!
xexex..
sunset το λεει το ονομα μου!
ηλιοβασιλεμα..ειμαι ρομαντικη εε?εε μαρεσει και η θαλασσα και το καλοκαιρι δεν θελω πλ!
Το δικό μου έχει περάσει απο σαράντα κύματα καθότι το λάπτοπ φροντίζει να το αναννεώνω με παραλλαγές.Σήμερα πάλι μου έκανε νερά και επανήλθα ελληνικά γιώτα 2 και επειδή εξάντλησα τα περιθώρια την επομένη θα το αλλάξω τελείως.