Originally Posted by
Aiur
Δεν εννοώ την καλλιέργεια του σχολείου (κτλ) αλλά αυτήν που πέρνεις εσύ μόνος σου διαβάζοντας βιβλία κτλ που σίγουρα δεν είναι χαμένη καθώς σου διευρίνει του ορίζοντες του μυαλού και σε καθιστά κάτι πολύ καλύτερο από έναν στενόμυαλο και προληπτικό άνθρωπο. Για την μάνα που λες, εντάξει οι περισσότερες μάνες εδώ έτσι είναι τι να κάνουμε, μας πρίζουν λες και είμαστε μωρά εντάξει έχω και γω πολλά να σε πω για μένα και τι κουφά μου λεει η μάνα μου (η οποία με αγαπάει και αγαπάω και σίγουρα αυτή δεν θα με παρατήσει ακόμη και αν με ξεχάσουν όλοι) αλλά πλέον δεν με πειράζουν ούτε τα δίνω σημασία.Βασικά μαλώνω με την μάνα μου παρά με τον πατέρα αυτός δεν με πρίζει σχεδόν καθόλου. Πάντως να είσαι σίγουρος πως η μάνα σου θέλει να σε βλέπει ευτιχισμένο, αυτό είναι σίγουρο.
Αυτά τα κοριτσάκια είναι οτι νανε, μην δίνεις σημασία σε τέτοια, να έχεις και λίγο εγωισμό. Επίσης όποιος λέει πως πήδηξε τον μισό γυναικείο πληθυσμό συνήθως λέει παχιά λόγια και παπαριές. Δυστυχώς θα έγραφα και άλλα, αλλα τώρα δεν έχω χρόνο. Θα επανέλθω αύριο.