Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 161 FirstFirst 123451353103 ... LastLast
Results 31 to 45 of 2414
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Παρθενος κανονικα θα ελεγα εγω
    Mε την έννοια ότι το κάνει ένας πρώτη φορά όχι οτι ξεπαρθενιάστηκε, δεν ισχύει αυτό για τους άντρες.

.ή πως να το ομολογησω σε μια κοπελα? τι θα σκεφτει για μενα?
    λολ ρε μη σε απασχολούν αυτά, δηλαδή αν ήσουν σε κόμα από τα 18 εώς τα 25 και ξαφνικά ξυπνούσες δεν θα είχες δίψα για ζωή;;;; ναι συμβαίνουν και αυτά.

επίσης αν στα 30 σου ξέρω γω βρεις μια κοπελίτσα 22 ετών που δεν θα το έχει κάνει θα σου αρέσει; ναι ή όχι;
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aiur View Post
    Mε την έννοια ότι το κάνει ένας πρώτη φορά όχι οτι ξεπαρθενιάστηκε, δεν ισχύει αυτό για τους άντρες.

λολ ρε μη σε απασχολούν αυτά, δηλαδή αν ήσουν σε κόμα από τα 18 εώς τα 25 και ξαφνικά ξυπνούσες δεν θα είχες δίψα για ζωή;;;; ναι συμβαίνουν και αυτά.

επίσης αν στα 30 σου ξέρω γω βρεις μια κοπελίτσα 22 ετών που δεν θα το έχει κάνει θα σου αρέσει; ναι ή όχι;
    Ας μην παιζουμε με τις λεξεις...οταν λεω παρθενος εννοω οτι δεν εχω κανει σεξ...οχι οτι δεν εχει σπασει ο υμενας μου... απειρος εννοω κι αυτο ειναι το χειροτερο... γιατι η λεγομενη παρθενια (ειτε ο χαλινος στους αντρες ειτε ο υμενας) μπορει να σπασει και χωρις σεξ με μια απλη κινηση...ή απειρια ομως δεν καλυπτεται

Τωρα για το αν θα μου αρεσει να ειναι μια κοπελα παρθενα, βασικα δεν ξερω κιολας σιγουρα, αλλα οπως το σκεφτομαι τωρα δεν με πειραζει... πρωτον γιατι στην φαση που ειμαι δεν μπορω να απαιτω κιολας (:)) αλλα περα απο αυτο αν μου αρεσει και ταιριαζουμε δε με νοιαζει... Εμενα ομως με απασχολει γιατι ειναι αλλιως για τους αντρες...οι αντρες θεωρουνται οι επιβητορες, οι κατακτητες...κι εγω νιωθω σαν το αντιθετο ακριβως...σαν ντροπιασμενος...βεβαια οτι και να πω εγω σε καποιον που ειναι εμπειρος φαινεται απο χιλιομετρα αν ο αλλος ειναι πρωταρης...δλδ το πω δεν το πω στα πλαισια της σχεσης θα φανει σιγουρα.... εγω δεν ξερω βασικα πραματα....ωρες ωρες νιωθω ή οτι θα τρελαθω ή οτι θα δειλιασω και θα "αποχωρησω"...Φερνω στο μυαλο την μεχρι τωρα ζωη μου και με κατατρωει ενα τεραστιο ΓΙΑΤΙ!!

Ας μην παιζουμε με τις λεξεις...οταν λεω παρθενος εννοω οτι δεν εχω κανει σεξ...οχι οτι δεν εχει σπασει ο υμενας μου... απειρος εννοω κι αυτο ειναι το χειροτερο... γιατι η λεγομενη παρθενια (ειτε ο χαλινος στους αντρες ειτε ο υμενας) μπορει να σπασει και χωρις σεξ με μια απλη κινηση...ή απειρια ομως δεν καλυπτεται
    Ακριβώς αυτό εννοούσα φίλε μου, η συντριππτική πλειοψηφεία δεν έχει πρόβλημα με χαλινούς κτλ και συ υποθέτω.

Όσο για πρώτη φορά, εγώ όταν το έκανα (αν και πάσχω απο αγαμία τελευταία:p) λες και το ήξερα από χρόνια ενω πριν το κάνω θυμάμαι ήμουν πολύ αγχωμένος. Με κοπέλα, όχι μπουρδέλο. Τελικά όλα στο μυαλό είναι. Το sex είναι ένστικτο και λειτουργείς αυτόματα. Γιατί μην μου πεις πως αν έχεις σχέση ξερω γω με κάποια και σου κάτσει για σεξ μετά απο τρεις βδομάδες θα κολλώσεις για οτιδήποτε μαζί της...να δεις εσύ θα τα βγάλεις πρώτος διότι θα έχεις τόση κ..λα ε κατάλαβες.

Senior Member
    Ακριβώς αυτό εννοούσα φίλε μου, η συντριππτική πλειοψηφεία δεν έχει πρόβλημα με χαλινούς κτλ και συ υποθέτω.

Όσο για πρώτη φορά, εγώ όταν το έκανα (αν και πάσχω απο αγαμία τελευταία:p) λες και το ήξερα από χρόνια ενω πριν το κάνω θυμάμαι ήμουν πολύ αγχωμένος. Με κοπέλα, όχι μπουρδέλο. Τελικά όλα στο μυαλό είναι. Το sex είναι ένστικτο και λειτουργείς αυτόματα. Γιατί μην μου πεις πως αν έχεις σχέση ξερω γω με κάποια και σου κάτσει για σεξ μετά απο τρεις βδομάδες θα κολλώσεις για οτιδήποτε μαζί της...να δεις εσύ θα τα βγάλεις πρώτος διότι θα έχεις τόση κ..λα ε κατάλαβες.
    Ναι ρε στανταρ ετσι ειναι...αφου και στο μυαλο μου ασ πουμε οπως το φανταζομαι ετσι ειναι...και 3 εβδομαδες που λες πολυ ειναι...οπως ειμαι εγω τωρα....αυτο που με τρελαινει ειναι το γιατι δεν το εβλεπα αυτο παλιοτερα? γιατι δλδ αλλοι το νιωσανε απο τα 16? μιλαμε για μια δεκαετια ατοφια χαμενη....πως να μην μου χουν συσσωρευτει ενα σωρο ψυχολογικα....μιλαμε για χρονια καταπιεσης...πώς δεν επαθα και τιποτα οργανικο ενας θεος ξερει.....

Senior Member
    Ειμαι σαν το θηριο μεσ το κλουβι σου λεω...δεν περιγραφεται

Senior Member
    Ειμαι σαν το θηριο μεσ το κλουβι σου λεω...δεν περιγραφεται
    Και η μαλακια που με εχει κολησει στο μυαλο ειναι πως με την ηλικια πεφτουν και οι ορμες...τωρα οκ ειμαι ακομα νεος...αν ομως αυτη η κατασταση συνεχιστει, φανταζομαι με τρομο να ξυπνησω μετα απο καποια χρονια διπλα σε μια κοπελα που θα μαρεσει αλλα να μην εχω τις ορμες που εχω τωρα...να εχω σπαταλησει δλδ καθε ιχνος ζωης και νιοτης...τοτε πραγματικα θα βαλω τελος στη ζωη μου...το εχω αποφασισει δεν γινεται αλλιως...οι αντρες με καταλαβαινουν σιγουρα....η στυση για το αρσενικο συμβολιζει πολλα...οχι μονο το σεξ...εμαθα να ζω ευνουχισμενος ναι οκ...αλλα παντα με την προοπτικη οτι ειμαι μικρος και οτι εχω χρονια....αυτο στα 18, στα 19, στα 20, 21..22..23..αντε 24....ε εδω αρχιζει και ζοριζει ο χρονος οσο να ναι...δεν ξερω μπορει να υπερβαλλω αλλα μαυτα τα θεματα παντα φρικαριζα...

Ναι ρε στανταρ ετσι ειναι...αφου και στο μυαλο μου ασ πουμε οπως το φανταζομαι ετσι ειναι...και 3 εβδομαδες
    Aυτό που θέλω να σου πω είναι πως ότι και να έχει γίνει πριν για τον οποιοδήποτε λόγο ο άντρας παραμένει πάντα άντρας και το σεξ το έχει πάντα στο μυαλό του πχ και ένας που ήταν μπουντρουμιασμένος στην απομονωση για 10 χρόνια αφού ελευθερωθεί θα έχει τεράστια δίψα να πάει με γυναίκες. Οπότε μη σκέφτεσαι απαισιόδοξα γιατί τουλάχιστον υπόθετω στην υγεία σου είσαι μια χαρά και για να σπούδασες έχεις και μυαλό, μια άλφα καλλιέργεια και θα ξέρεις να μιλάς. Υπάρχουν αμέτρητοι άντρες (πιτσιρίκια 18 και 19 ετών) που δεν γνώρισαν ποτέ τους γυναίκα καθώς σκοτώθηκαν ως στρατιώτες στον α' και β' ΠΠ. Αφού έχεις την υγειά σου όλα γίνονται. Το να βρεις μια κοπελίτσα γίνεται το να πάρεις φερράρι δεν νομίζω (εκτός και αν είσαι εφοπλιστής:o) Μη μασάς και πάλεψε.

..αυτο στα 18, στα 19, στα 20, 21..22..23..αντε 24....ε εδω αρχιζει και ζοριζει ο χρονος οσο να ναι...δεν ξερω μπορει να υπερβαλλω αλλα μαυτα τα θεματα παντα φρικαριζα...
    εντάξει ρε συ δεν είσαι και 60, παππούς έλεος.;) Εγώ είμαι 26 και όλο γυναίκες σκέφτομαι, εντάξει και κάποια άλλα:cool:
    Last edited by Aiur; 21-12-2010 at 22:58.

Senior Member
    Aυτό που θέλω να σου πω είναι πως ότι και να έχει γίνει πριν για τον οποιοδήποτε λόγο ο άντρας παραμένει πάντα άντρας και το σεξ το έχει πάντα στο μυαλό του πχ και ένας που ήταν μπουντρουμιασμένος στην απομονωση για 10 χρόνια αφού ελευθερωθεί θα έχει τεράστια δίψα να πάει με γυναίκες. Οπότε μη σκέφτεσαι απαισιόδοξα γιατί τουλάχιστον υπόθετω στην υγεία σου είσαι μια χαρά και για να σπούδασες έχεις και μυαλό, μια άλφα καλλιέργεια και θα ξέρεις να μιλάς. Υπάρχουν αμέτρητοι άντρες (πιτσιρίκια 18 και 19 ετών) που δεν γνώρισαν ποτέ τους γυναίκα καθώς σκοτώθηκαν ως στρατιώτες στον α' και β' ΠΠ. Αφού έχεις την υγειά σου όλα γίνονται. Μη μασάς και πάλεψε.
    Να την χεσω την καλλιεργεια μου...τι με διδαξε η καλλιεργεια ε? τιποτα! Και στα σχολεια μαλακιες σε μαθαινουν! Δεν σε μαθαινουν για την ζωη που ειναι το πραγματικο που μετραει...σε μαθαινουν ενα σωρο αχρηστες αηδιες...και αν εισαι ευθυνοφοβος μαλακας οπως εγω τρως τη ζωη σου για να τις μαθεις, για να διαπιστωσεις χρονια αργοτερα πως και αχρηστα σου αφου η ανεργια σου ρχεται μεσ τα μουτρα και πως δεν επελεξες πραγματικα αυτο που σου αρεσε αλλα αυτο που ο ευθυνοφοβος εαυτος σου σου προτεινε αλλα και πως εχασες αλλα ουσιαστικα της ζωης βασικα πραματα....που οι μαλακες οι γονεις σου θεωρησαν οτι τα ξερεις....ως δια μαγειας....νομιζουν οτι επειδη τα αγορια εχουν πουλι, ξερουν και τι να το κανουν....

Σορρυ που γκρινιαζω ρε μαν...αλλα πρεπει να τα πω...εμενα η μανα μου ηθελε παντα να ξερει τα παντα για μενα και δεν σεβαστηκε ποτε την ιδιωτικοτητα μου...οταν ημουν 3η δημοτικου μου αρεσε ενα κοριτσακι απ την ταξη και της εγραψα ενα γραμμα να της πω πως ηθελα να τα φτιαξουμε...ντρεπομουν πολυ αλλα αυτο ενιωθα...ε η ηλιθια η μανα μου βρηκε μπροστα μου το γραμμα αυτο και αντι να κανει τα στραβα ματια, το πηρε και αρχισε να τρεχει γελοντας για να το διαβασει....εγω εγινα εξαλλος αρχισα να ουρλιαζω να μου το δωσει πισω....δεν μπορουνε οι καριολες να καταλαβουν τον ντροπαλο τον ανθρωπο οτι θελει να τα κανει σιγα σιγα τα πραματα...δεν μπορω τα αποτομα....μερικες πουτανες επειδη στα 15 τις γαμησε ενας απαισιος παιδερας που τους πουλαγε φουμαρα μονο για το μουνι τους, νομιζουν οτι πιασανε τον παπα απ τα αρχιδια και στα 19-20 που πολλα αγορια ειναι ακοαμ αβγαλτα τα αντιμετωπιζουν σαν κατι το ντροπιαστικο και τους δημιουργουνε κομπλεξ...απ την αλλη και αγορια πιο περπατημενα στο σεξ απο μικρα το παιζουν μαγκες και κοροιδευουν τους αλλους...ολα αυτα εμενα με επηρεαζουν....δεν ονειρευομαι τον τελειο κοσμο...αλλα ετσι ειμαι τι να κανω...αλλος γεννιεται κοφαλαλος...αλλοι ειναι πιο τυχεροι τι να κανουμε...

Ευτυχως υγεια εχω...υπομονη δεν εχω ομως...και οσο μεγαλωνω μεγαλωνουν και οι ευθυνες...για δουλεια και τετοια εννοω....θελω χρονο ομως ακομα...θελω να χαρω τον ερωτα λιγο ανεμελα...δεν γινεται αλλιως....θα τρελαθω

Δεν εννοώ την καλλιέργεια του σχολείου (κτλ) αλλά αυτήν που πέρνεις εσύ μόνος σου διαβάζοντας βιβλία κτλ που σίγουρα δεν είναι χαμένη καθώς σου διευρίνει του ορίζοντες του μυαλού και σε καθιστά κάτι πολύ καλύτερο από έναν στενόμυαλο και προληπτικό άνθρωπο. Για την μάνα που λες, εντάξει οι περισσότερες μάνες εδώ έτσι είναι τι να κάνουμε, μας πρίζουν λες και είμαστε μωρά εντάξει έχω και γω πολλά να σε πω για μένα και τι κουφά μου λεει η μάνα μου (η οποία με αγαπάει και αγαπάω και σίγουρα αυτή δεν θα με παρατήσει ακόμη και αν με ξεχάσουν όλοι) αλλά πλέον δεν με πειράζουν ούτε τα δίνω σημασία.Βασικά μαλώνω με την μάνα μου παρά με τον πατέρα αυτός δεν με πρίζει σχεδόν καθόλου. Πάντως να είσαι σίγουρος πως η μάνα σου θέλει να σε βλέπει ευτιχισμένο, αυτό είναι σίγουρο.

Αυτά τα κοριτσάκια είναι οτι νανε, μην δίνεις σημασία σε τέτοια, να έχεις και λίγο εγωισμό. Επίσης όποιος λέει πως πήδηξε τον μισό γυναικείο πληθυσμό συνήθως λέει παχιά λόγια και παπαριές. Δυστυχώς θα έγραφα και άλλα, αλλα τώρα δεν έχω χρόνο. Θα επανέλθω αύριο.

Senior Member
    Δεν εννοώ την καλλιέργεια του σχολείου (κτλ) αλλά αυτήν που πέρνεις εσύ μόνος σου διαβάζοντας βιβλία κτλ που σίγουρα δεν είναι χαμένη καθώς σου διευρίνει του ορίζοντες του μυαλού και σε καθιστά κάτι πολύ καλύτερο από έναν στενόμυαλο και προληπτικό άνθρωπο. Για την μάνα που λες, εντάξει οι περισσότερες μάνες εδώ έτσι είναι τι να κάνουμε, μας πρίζουν λες και είμαστε μωρά εντάξει έχω και γω πολλά να σε πω για μένα και τι κουφά μου λεει η μάνα μου (η οποία με αγαπάει και αγαπάω και σίγουρα αυτή δεν θα με παρατήσει ακόμη και αν με ξεχάσουν όλοι) αλλά πλέον δεν με πειράζουν ούτε τα δίνω σημασία.Βασικά μαλώνω με την μάνα μου παρά με τον πατέρα αυτός δεν με πρίζει σχεδόν καθόλου. Πάντως να είσαι σίγουρος πως η μάνα σου θέλει να σε βλέπει ευτιχισμένο, αυτό είναι σίγουρο.

Αυτά τα κοριτσάκια είναι οτι νανε, μην δίνεις σημασία σε τέτοια, να έχεις και λίγο εγωισμό. Επίσης όποιος λέει πως πήδηξε τον μισό γυναικείο πληθυσμό συνήθως λέει παχιά λόγια και παπαριές. Δυστυχώς θα έγραφα και άλλα, αλλα τώρα δεν έχω χρόνο. Θα επανέλθω αύριο.

E με την αυτοπεποιθηση και οσο νιωθω οτι παταω λιγο στα ποδια μου σαν χαρακτηρας βρισκω και εγωισμο αλλα και τροπους να αντιμετωπισω τετοιες πουτανες....

Ευχαριστω για την κουβεντα φιλε μου....τα ξαναλεμε καλη συνεχεια καλο βραδυ

Senior Member
    Υπαρχει καποιος που ασχοληθηκε με το θεμα να μου πει πεντα πραματα σοβαρα...?

Ειμαι στο οριο παιδια...ξερω οτι δε με ξερετε καλα καλα....αλλα δεν εχω αλλη διεξοδο

Banned
    τοσα πραγματα σου εγραψαν εδω τα παιδια..ακομα να νιωσεις καλυτερα?η να θεσεις νεες βασεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    τοσα πραγματα σου εγραψαν εδω τα παιδια..ακομα να νιωσεις καλυτερα?η να θεσεις νεες βασεις?
    Τι να κανο..? δεν βρισκο το θαρρος να προσεγγισο μια κοπελα...δεν ξερο πος να το κανο...φοβαμαι και ντρεπομαι....πιο ειλικρινα και εξο απο τα δοντια δεν μπορο να μιλισο...ετσι ειμαι μια ζοη....μερικα κομεντσ θα με αλλαξουνε??? (δεν λειτουργει του πληκτρο του ομεγα)

λες να εχο κατι σοβαρο? να μαι για ιδρυμα κανονικα?

Banned
    θα σου πω κατι ως γυναικα..εγω δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν γνωριζα καποιον παρθενο!μα κανενα!δεν υπαρχει κανενας νομος που να λεει ποτε θα ξεπαρθενιαστεις!φτιαξε τα υπολοιπα κ αυτο αστο τελευταιο!φτιαξε την αυτοπεποιθηση σου!λιγο λιγο!βημα βημα!δεν χρειαζεται να το παιξεις επιβητορας για να προσεγγισεις μια κοπελα!ισα ισα που αυτοι μας ξενερωνουν κιολας!να εισαι ο εαυτος σου!κ θα ερθει κ το σεξ στην ζωη σου,ομορφα κ οπως πρεπει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    θα σου πω κατι ως γυναικα..εγω δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν γνωριζα καποιον παρθενο!μα κανενα!δεν υπαρχει κανενας νομος που να λεει ποτε θα ξεπαρθενιαστεις!φτιαξε τα υπολοιπα κ αυτο αστο τελευταιο!φτιαξε την αυτοπεποιθηση σου!λιγο λιγο!βημα βημα!δεν χρειαζεται να το παιξεις επιβητορας για να προσεγγισεις μια κοπελα!ισα ισα που αυτοι μας ξενερωνουν κιολας!να εισαι ο εαυτος σου!κ θα ερθει κ το σεξ στην ζωη σου,ομορφα κ οπως πρεπει..
    Σε ευχαριστ για την απαντηση σου...αντιλαμβανεσαι ομος ποσο σεξ εχο χασει? ποσες ευχαριστες και ανεμελες στιγμες που δεν θα ξαναερθουν? και στην καλυτερη ηλικια? αν μπορεσεις λιγο να μπεις στην ψυχολογια μου θα νιοσεις μια δυσφορια και εναν ιλιγγο...τορα πια ποιο το νοημα? ποιο? θα ερθει ο χρονος πισο δλδ? δεν μπορο να καταλαβο τον εαυτο μου ρε γμτ....τοσα χρονια πια τοσο παιδακι και τοσο μαμακιας? τι στο καλο? ή κρυβεται κατι βαθυτερο? αρχιζο και φοβαμαι καποια παθηση αλλη πιο σοβαρη γιατι πρεπει να μαι ο μονος στην ελλαδα ολοκληρη αυτη τη στιγμη που ειναι ενα νευροτικο ρακος για κατι τοσο νορμαλ...ειδα χθες ενα ζευγαρακι εφηβον και με επιασε τρελο παραπονο...δακρυσα αμεσος...ενα ΓΙΑΤΙ ηρθε κατευθειαν....ενα τεραστιο αναπαντητο ΓΙΑΤΙ...! γιατι σε μενα?

Page 3 of 161 FirstFirst 123451353103 ... LastLast