ΛΟΛ για το μπλοκάκι!
#Παραδίδονται μεταφράσεις κατ' οίκον εκ μπλοκακίου από το μέλος Ρέιν, λόγω οικονομικής δυσχέρειας και μισοχρεωκοπίας. Όσοι πιστοί απέλθετε, λολ. Αποτάσσεσαι το μπλοκάκι? Απεταξάμην κυρ πρόεδρα!
Printable View
ΛΟΛ για το μπλοκάκι!
#Παραδίδονται μεταφράσεις κατ' οίκον εκ μπλοκακίου από το μέλος Ρέιν, λόγω οικονομικής δυσχέρειας και μισοχρεωκοπίας. Όσοι πιστοί απέλθετε, λολ. Αποτάσσεσαι το μπλοκάκι? Απεταξάμην κυρ πρόεδρα!
ρέιν, είναι παρασκευή μεσημέρι...
μν μιλάς για τέτοιου είδους δυσχέρειες...
λες κ άμα ήταν άλλη μέρα,ε?
Εγω αυτα τα χαριτωμενα ζωακια ...τα βλεπω μονο λαδοριγανη , για αυτο οταν ειμαι απεξω απο ενα συγκεκριμενο πετ σοπ οταν περναω απεξω ταχαινω το βημα λολ
Α, εσυ λες μαγειρεμενα... Σαν κι εμενα αθωος.
Προσωπικα σαν κατοικιδια τα βλεπω αλλα δεν ειμαι για κατοικιδια σε αυτη τη φαση. Να αγορασω δηλαδη. Τωρα αν πετυχω αδεσποτο κανα μικρουλι στη σταδιου και με κοιταξει με τ' αθωα του ματια δεν θα του πω οχι. (ψιτ μιλαω για κατοικιδια οκ? λολ)
Θελω να επισημανω κατι...
Καταρχας μου φαινεται αστειο οταν κατι δεν το καταλαβαινουμε να το αποκαλουμε επιστημονικο...απτην αλλη καλο ειναι να εχουμε ενα λεξικο μαζι μας..δεν ειναι κακο..αγνωστες λεξεις υπαρχουν..
Διαβαζω αυτα που γραφει η εσωτερικη δυναμη και μου φαινονται παντελως ευνοητα συν περιγραφικα...
χεχεχεχε δηλαδη ποιος ειναι επιστημονικος ορισμος ? ο αμυντικος μηχανισμος ή ασταθεια ή απαθεια ?
αμα αρχιζει και ελεγε για πχ. οτι αυτη η επιθετικοτητα που σε διακρινει οφειλεται σε οργανικο ψυχοσυνδρομο και ετσι η δυσλειτουργια του αυτονομου νευρικου συστηματος ειναι μοιραια κτλ οκει τοτε θα επρεπε αν το επιθυμουσε να το κανει πιο λιανα...
αλλα δεν εχουμε το δικαιωμα να υποχρεωνουμε εμμεσα ενα ατομο να αλλαξει τροπο σκεψης επειδη εμας δεν μας καθεται καλα για τους δικους μας λογους..
ναι θα θελα να αφησουμε τα κουνελια κ να μου πειτε τι θα κανω με το ξυλο τελικα!
Σε καταλαβαινω, γιατι και εγω ειμαι μες στα νευρα..και ειχα τις ιδιες σχεσεις που εχεις με την αδερφη σου..αλλα ημουνα μικρη και ειχα μαθει στη βια για αυτο την χρησιμοποιουσα...μεγαλωνontas ομως συνειδητοποιησα οτι δεν υπαρχει πιο σιχαμερη πραξη απο την βια και δεν ξαναακουμπησα ανθρωπο ! Ειμαι κατα της βιας ασχετα τα νευρα που εχω και αυτα που σκεφτομαι..γιατι καμια φορα μου εχει περασει απο το μυαλο η ιδεα μεχρι να χτυπησω πολυ βιαια ή και να σκοτωσω, αλλα δεν θα το εκανα χεεχεχεε..γιατι απλα αυτες ειναι αυτοματοποιημενες νευρικες σκεψεις.. δηλαδη συλλογησου τις βιαιτοτητες που εγιναν εις βαρος σου, σκεψου την βιαιη αδικια που προκαλεις εσυ και μετα σκεψου την βια μεσα στην ανθρωποτητα ως νομιμη ενεργεια και τοτε ειμαι σιγουρη πως θα την καταδικασεις και θα την σιχαθεις ... και θα ηρεμησεις .. γιατι δεν πιστευω να ευχαριστιεσαι πραγματικα την βια που προκαλεις..απλα ειναι ενα ξεσπασμα..
AXA! Σας έπιασα πουλάκια μου!
Τι τα θέλετε τα ψητά λαγουδάκια καλέ; Ξέρεις τι κόκκαλο και κακό έχει ο λαγος; Δεν αξίζει, περιορίσου στο αρνάκι και άσε τους λαγούς και τα κουνέλια ήσυχα please.
Όχι τίποτα άλλο, μην πιάσω την καραμπίνα ωσάν δεύτερος Elmer Fudd και σας πάρω στο κυνήγι (αν και ο συγκεκριμένος είναι μάλλον η απελπισία των κυνηγών)
Για το ξύλο αγαπητή me, θα σου απαντήσω λίγο αργότερα, sorry :S
2 φορες την βδομ τρωω κουνελι.................................... .