Μπράβο Ρέιν καλά έκανες!
Printable View
Μπράβο Ρέιν καλά έκανες!
Xmm... δεν ξέρω. Εγώ πάντα πάω σε άβολες συνεστιάσεις.
Εϊναι αυτο το συγκρουσιακό που ζει μέσα μου.
Τα αποτελέσματα είναι καλά ή είναι άσχημα δεν ξέρω.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, το άντε γεια είναι μεγάλο πράγμα. Κρύβει μία τεράστια εσωτερική δύναμη όταν δεν είναι φυγή.
την απάντηση θα σου την στείλω με πμ, αλλά να σου πω εδώ πως τα οφ-τόπικ τα συνηθίζουμε σε αυτό το φόρουμ.
γι' αυτό κ κάποια τόπικ έχουν τρομερό ενδιαφέρον κάποιες φορές.
αν κάποιος θα έπρεπε να ενοχληθεί είναι η ρέιν.
η νετ-σχέση μας άλλωστε μου έδωσε το δικαίωμα.
ή σωστότερα το πήρα μόνη μου.
λοοοολ!
αντε γεια:!!!
(kai offtopic kai stamatao alla eriksa poli gelio http://www.youtube.com/watch?v=hhMGGNrL6C4&NR=1 )
σκηνικο
ρειν στο πλατο
τηλεφωνο
ναι
ναι ρειν ο αδελφος σου ειμαι κανονισαμε βολτιτσα οικογενειακη
α ωραια
θα ελθεις?
ναι βεβαια εχω και καιρο να σας δω
α ωραια..κοιτα ομως μη φερεις και τον δικο σου μαζι...ξερεις τωρα οι γονεις δεν πολυ...μη δημιουργηθει θεμα τωρα....
rainastrapovrontianemodarmeni
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΕΜΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
χαχααα,σκασμένο ρις, έπεσα επίσης!!!
Με φαντάστηκα να κάνω αυτή την κίνηση του Τσουκαλά, μιλάμε έχω δακρύσει!
χαχαχαχαχ
κορυφαιο δεσποινις ερευνητρια, με πεθανατε =Ρ
Να σας πω και το άλλο. Η οικογενειακή σύναξη δεν έγινε. Οι rebels αυξάνονται, έκανε και άλλος τη δική του αντίσταση. λολ, είναι υπέροχο!
Και δεν το περίμενα επίσης.
ααααααααααααααχ!
καλημερα! fotini oboro rein ρε χαιρομαι που γελασατε με το μινι θεατρικο!
και γω ετσι σε φανταστηκα ρειν αλλα τσουκαλα στο πλατω με το χερι ετσι ορθια!!!!αχαχαχχαχαχαχχααα! να κλεινει το τηλεφωνο δια στοματος
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΕΜΕ!!!!
:cool: .................................................. ..................................
χαχαχαχα! κ εγω γελασα ρις, αλλα κ με την απαντηση της ρειν κ του ομπορο! αντε παιδια, με γεια την επανασταση κ καλη συνεχεια σας ευχομαι! :D
παντως ρεϊν οταν πρωτοειδα το θρεντ σου στο ταμπλω ομολογω πως ο τιτλος με μπερδεψε... νομιζα εφευγες απ' το φορουμ! κι ελεγα ωχ παναϊα μου ποιος την τσαντισε τωρα τοσο πολυ =Ρ
αλλα 'νταξε βλεπω δε μασαμε