Τι λες ρε ποιά είπες χαζή και μωρή σε καμμιά γνωστή σου μιλάς ή στον εαυτό σου; Σε κάνω ρεπόρτ!
Printable View
Τι λες ρε ποιά είπες χαζή και μωρή σε καμμιά γνωστή σου μιλάς ή στον εαυτό σου; Σε κάνω ρεπόρτ!
Καλα ναι, οπως καταλαβαινετε τωρα ηρθε το τελος μας... :rolleyes: Πριν την ανατολη θα εχουμε πεθανει τρεις φορες λολ.
Άρκτος ευχαριστώ, θα μας πούνε τώρα ότι έχουνε σοβαρότερα προβλήματα έλεος. Δεν ασχολούμαι άλλο, πολύ απλά ότι λέει για μένα δεν ισχύει και θα κάνω ρεπόρτ από δω και πέρα.
ρε δεν πα να κανεις και μυνηση στα @@ μου. και ρεπορτ να κανεις η φαια ουσια σου δεν θα αυξηθει μην φοβασαι
βρε λάιτ, σου είπα κ πριν πως ο καθένας έχει το πρόβλημα του.
μπορώ εγώ να δω το δικό σου ακριβώς?
όχι.
το φαντάζομαι.
έτσι κ η μι.
μπορεί να καταλάβει το δικό μου?
όχι.
το πρόβλημα της μι μπορούμε να το καταλάβουμε ?
όχι.
η μι από όσο ξέρω έχει διατροφικές διαταραχές.
δν έχω, αλλά φαντάζομαι πως είναι κάτι σοβαρό.
με το φαγητό ζούμε.
δν είναι μόνο οργανικό είναι κ ψυχολογικό.
δν συμφωνείς?
Δεν λέει για τις διατροφικές διαταραχές εδώ, αν και αυτό το θεωρώ πρόβλημα αν είσαι πάνω από κάποια κιλά, αλλιώς είναι ειρωνία, αλλά διάβασε καλύτερα τι λέει την πειράζει που είναι οι άλλοι διαφορετικοί. Και τους θεωρεί όλους χαζούς γι'αυτό μου τη λέει. Δεν θέλω όμως άλλο να ασχοληθώ με αυτήν την κοπέλα, γιατί το μόνο που ξέρει είναι να μου τη λέει και δεν ξέρει τι θα πει προβλήματα.
Κατι ακομα - επειδη καποιος εχει διαγνωστει, δε σημαινει οτι εχει περισσοτερα δικια απεναντι σε αυτους που ακομη ψαχνονται με γιατρους κλπ. Οποτε ο αλλος μπορει να μην ξερει ακομα ποιο προβλημα εχει, εμεις ομως εκεεεεεει: το προβλημα του δεν ειναι τιποτα, εγω εχω τη βασιλισσα των ασθενειων κλπ... Τι σοϊ λογικη ειναι αυτη? Του προκρουστη?
Άλλαξα και την υπογραφή μου, εκφράζει μια γενικότερη άποψή μου για τον κόσμο.
Ναι, ο ονειροπλασμενος δεν υποτιμουσε το προβλημα του αλλου ομως... Το εριχνε στο οφ τοπικ. Επισης δεν ειχα πει απλως οτι "δεν ηταν καλα τοτε" αλλα εμμεσως πλην σαφως οτι βρισκοταν σε ψιλο-υποτροπη, πραγμα που εσυ αρνιοσουν και αργοτερα εκεινος επιβεβαιωσε...
Εσυ δηλαδη τωρα εισαι σε υποτροπη η σε ψυχολογικο λουκι και κανεις ο,τι και παντα απλως με χειροτερο τροπο? Γιατι δεν ειδα ποτε να νοιαζεσαι για προβλημα αλλου που δεν επιβεβαιωνε με καποιον τροπο δικες σου εμπειριες. Ξερεις το να μην μπορεις να νιωσεις ειναι κακο για σενα, το να μην δειχνεις συμπονεια ομως ειναι προβλημα χαρακτηρα και βασικα πληγωνει τους αλλους.
Ναι, ισως πρεπει να αναρωτηθεις ποιον περιγραφει η υπογραφη σου... Τον κοσμο? Η βασικα οποιον κοιταζει μονο τα δικα του και οι αλλοι αυτοματα δεν ξερουν τιποτα και δεν υποφερουν κλπ?
ρε ειναι ηλιθια η κοπελα ! ρε ζωον τι σε βαλανε εσενα εδω χωροφυλακη να μ λες τι θεμα θα ανοιξω? δλδ αμα ανοιξω θεμα και λεω πως θα κανω αλλαγη φυλου παει να πει πως τα αλλα προβληματα μ λυθηκανε? εισαι παν ηλιθια οχι απλα ηλιθια!!!!!!! μονο αμα σε βρισουνε καταλαβαινεις γτ απο λογια δεν.......................τα χω ξαναπει και δεν θα με προκαλεσεις να κατσω να ξανακλαφτω για τον εαυτο μου κ για οτι εχω παθει στην ζωη μου!!!!!!!!!!!!!!!
κ αν θες να το παιξουμε ετσι βρωμικα, εσυ σε ενα θεμα ειχες γραψει πως δεν εχεις καυλες. σιγα το προβλημα!!!!!!!!αλλοι ειναι αρρωστοι και πεθαινουν κ συ σκεφτεσαι πως δεν τον τρως!!!! πφφφφ σιγα το προβλημα!!!!!
Δεν υποτιμώ κανένα πρόβλημα. Τα βάζω στη θέση τους γιατί όταν πχ κάποιος έχει καρκίνο, δεν μπορεί να λέει ο άλλος κλαίω γιατί μου καθαρίζουν κρεμμύδια. Είχες πει πολύ καθαρά ότι δεν είναι καλά και εγώ σου είπα ότι είναι αφού δεν είχε αρνητικά συμπτώματα, μόνο θετικά τα οποία δεν σε κάνουνε να αισθάνεσαι άσχημα, μόνο να λες βλακείες. Τι εννοείς κάναω ότι και πάντα απλώς με χειρότερο τρόπο; Φυσικά και είμαι σε ψυχολογικό λούκι, αλλά δεν ήθελα να μιλήσω για μένα. Όσο για το ότι δεν είδες να νοιάζομαι για πρόβλημα άλλου, νοιάζομαι μόνο για ότι θεωρώ δύσκολο για μένα, είτε το έχω ζήσει είτε όχι. Το να μη δείχνω συμπόνοια είναι κι αυτό επακόλουθο και δεν είναι θέμα χαρακτήρα, σου λέω άμα ο άλλος κλαίει επειδή του καθαρίζουν κρεμμύδια, κι εγώ έχω πχ καρκίνο, δεν μπορώ να νοιαστώ για τα κρεμμύδια οκ?
κοίτα γουάιτ, είπε πολλά η μι...
η πρώτη απάντηση που της έδωσα ήταν για την ψυχοθεραπεία.
αν δν έχω κάτι ουσιαστικό να προσφέρω σε έναν άνθρωπο προτιμώ να μν μιλάω
( εκτός αν κάνω πλακίτσα ή τη μπαίνω σε κάποιον )
το αν η μι σκέφτεται όλα αυτά που γράφει στο πρώτο της ποστ εμένα μου δείχνει πως είναι προβληματισμένη κ δεν βρίσκει διέξοδο γι' αυτό της είπα για ψυχοθεραπεία.
όσο αναφορά στα κιλά, δν είναι απαραίτητο να έχεις παραπάνω για να έχεις πρόβλημα.
μν ξεχνάς τις ανορεξικές.
πολλές φορές βρίσκονται ένα βήμα πριν το θάνατο.
Συγκρινουμε δηλαδη τα κρεμμυδια με αυτο που περναει η me... Ωραια λογικη και πολυ ανθρωπινη. Καρκινος-κρεμμυδια, μαυρο-ασπρο...