Originally Posted by
carrie
αυτες τις συνθηκες εσυ τις εγραψες εγω δεν υπονοησα καν το παραμικρο, οποτε ειναι δικα σου αυτα τα πραγματα που βγαζεις εδω περα. Δεν ειπα να μην αναζηταει κανεις τον ερωτα, ειπα οτι οι ερωτευμενοι δεν ειναι παντου και παντα ευτυχισμενοι, και οτι θελει κοπο να το διατηρεις, δε μιλησε κανεις για λεφτα και δουλεια, μιλησα για κατανοηση αν ειδες, του εαυτου και του αλλου, για αυτογνωσια δηλαδη, ανοιγμα στον αλλο ανθρωπο και αυτοπεποιθηση. Να εχει δλδ μια Α ψυχικη σταθεροτητητα και συναισθηματικη ασφαλεια και αναπτυξη της προσωπικοτητας. Ξερω οτι απαντωντας σου τωρα ειναι σαν να μιλαω σε τοιχο και θα βρεις να μου πεις αλλα 25 αρνητικα πραγματα που εγω δεν ειπα, αλλα what the fuck I'll give it a try once and then I'll shut up and I won't give a fuck again!
Aυτη η αρνητικοτητα και η μαυριλα και το κενο που εχεις φαινονται και κανουν μπαμ, εκλαμβανεις μονο το ασχημο απο αυτο που σου λεει ο αλλος, και τις περισσοτερες φορες αυτο το αρνητικο και ασχημο δεν υπαρχει καν ουτε σαν υπονοια στα λεγομενα του αλλου, αλλα το προβαλλεις εσυ πανω του.Οπως εγινε και τωρα με το ποστ μου
Κατσε οσο θες μες στη μαυριλα και στο κενο και την αρνητικοτητα σου αμα περνας καλα, αλλα απο οτι φαινεται κατι σε δυσκολευει! σιγουρα υπαρχουν και μαυροι ανθρωποι που τους τραβαει η μαυριλα, και κανουν κατι μαυρες σχεσεις, γιατι ο μαυρος μαυρον θα τραβηξει, και οταν χωριζουν τους ερχεται να αυτοκτονησουν γιατι εχουν εξαρτησει τα παντα απο τον αλλο, ή μενουν 40 χρονια μονοι, ή τους φταινε οοοολοι οι αλλοι και η κοινωνια αντι να δουν ότι φταινε τα μαυρα τους τα χαλια!!!!!!!!!
Γιατι μου επιτειθεσαι? Σου επιτεθηκα εγω? Θες την προσοχη μου? Την εχεις ολη οπως βλεπεις σε αυτο το ποστ. Ξερω τοσο καλα απο μαυριλα και αρνητισμο, οσο δε μπορεις να φανταστεις. Και ξερω οτι δεν ημουν ευτυχισμενη μες στη μαυριλα, ουτε με τις σχεσεις που εκανα οντας μες στη μαυριλα. Αμα θες να εισαι ενα μαυρο σκατο και να ελκυεις σιχαμερες μυγες, ειναι επιλογη σου πια, εισαι μεγαλος ανθρωπος, και μπορεις να διαλεξεις να γινεις λουλουδι και να εχεις μια ομορφη πεταλουδα! Αλλα, ωωω!! Ποσοσ μαγικη μαγκικη μυστηριωδης γοητευτικη και εθιστικη ειναι η μαυριλα, και ποσο κοντρα στην κοινωνια ειμαι εγω ο μοναχικος γοητευτικος καβαλαρης, που δεν τον καταλαβαινει κανεις!! Σε εμενα θα τα πεις αυτα????????????????? ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, και πρεπει να σου πω οτι η γοητεια του αρνητικου και της μαυριλας ειναι ψεματα που επινοει ο εαυτος μας για να νιωσει οτι αξιζει (επειδη πιστευουμε το αντιθετο), ενω πραγματικα αξιζει, αλλα δεν το ξερουμε, επειδη καπου στην παιδικη και εφηβικη μας ηλικια βιωματα μας συνηθως μεσα στην οικογενεια, μας εκαναν να χασουμε την συνειδηση του πραγματικου μας εαυτου και την ικανοτητα να απολαμβανουμε ομορφα πραγματα στη ζωη μας