Results 31 to 45 of 121
-
06-02-2011, 16:06 #31
Γιατι βρε παιδια το εχετε ευκολο και απλο και μονο γεματο χαρες και ερωτα τον να ειναι κανεις ζευγαρι με καποιον??? Τι δουλειες και μαλακιες, εχει απιστευτο αγχος και ματαιωσεις και απογοητευσεις και χτυποκαρδια και λυπες ο ερωτας!!!!!!!!! Απιστευτα λεπτεσ ισορροπιες, πρεπει να εχεις αρκετη αυτοπεποιθηση και κατανοηση του εαυτου σου και του αλλου για να εισαι μεσα σε μια καλη σχεση και να διατηρειται κιολας. Βασικα νομιζω οτι αυτο ειναι το πιο δυσκολο πραγμα στον κοσμο, γιαυτο και εξαιρετικα σπανια ειναι τα πολυ πολυ αγαπημενα ζευγαρια που ειναι ερωτευμενα ακομα και μετα απο 50 χρονια και ειναι ευτυχισμενοι. γιατι εγω αυτο το προτυπο εχω, ετσι θελω να ειμαι με τον ανθρωπο μου. Και αυτοι οι ανθρωποι μη νομιζεις οτι τα βρηκαν ολα ευκολα η οτιδηποτε. Θελει δουλεια πολλη, θεληση, ενδιαφερον, ερωτικη καψουρααααα και ΕΠΙΜΟΝΗ! Εμενα με θυμαμαι να περναω πολυ πιο ωραια μονη μου, κανεις οοοοοοοτι θες πας οοοοοοοπου θες με οοοοοοοοοποιον θες κανεις οοοοοοοοποια τρελα σου κατεβει χωρις να δινεις και να παιρνεις λογαριασμο! Ξενοιαστη!! Και μετα απο καποια φαση μπορει να εισαι ακρετα ετοιμος να μπεις σε μια σχεση και να ειναι ομορφη και να φερεσαι σωστα, γιατι το θεμα δεν ειναι αντε να πηδαμε ή να εχουμε καποιον να βγαινουμε για καφε, ή να καθομαστε στα παγκακια γιατι ζηλευουμε τους αλλους που το κανουνε, το θεμα ειναι να εισαι καλα με τον εαυτο σου, και να μην αισθανεσαι ζηλεια για τα ζευγαρακια γυρω σου, αλλα χαρα κ αγαπη! Τοτε θα σου ερθει κ εσενα η αγαπη!!!!! Γιατι αμα εκπεμπεις αγαπη ή εστω πληροτητα και οτι εισαι ενταξει με τον εαυτο του, τοτε ελκυεις ατομα κοντα σου. Δεν λεω πια οτι πρεπει αυτα να ειναι στο 100%, αλλα απλα σε μεγαλο ποσοστο!! Γιατι οταν εκπεμπεις ζηλεια, απογοητευση, ανικανοποιηση, αυτα θα σου ερθουν. Το λουλουδακι πρεπει να ειναι ομορφο, μυρωδατο και χρωματιστο για να παει η μελισσουλα! Αν ειναι μαυρο, μαραμενο και κρυμμενο κατω απο καμια πετρα, δε θα παει ποτε!! Φροντιστε λοιπον τους εαυτους σας σαν να ειστε λουλουδακια!! Αλλα και παλι να ξερετε οτι ο ερωτας δεν ειναι ευκολο πραγμα!!!!!!!
- 06-02-2011, 16:31 #32
Δεν είναι πάντα επιλογή η μοναξιά! Κάποιοι είναι λιγότερο επιθυμητοί σε κοινωνικές μαζώξεις και περισσότερο παραγκωνισμένοι αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι όλοι τους είναι και ανάξιοι. Αν μπορείς να έχεις αποκτήσει αξία για ένα δύο ανθρώπους και να σε έχουν αγαπήσει γι'αυτό, σε πειράζει επειδή δεν σε προσέχει ο περισσότερος κόσμος? Παράδειγμα λέω.
Τώρα βέβαια αν κάποιου του φταίνε τα πάντα και όλοι διαρκώς και συνεχώς δεν νομίζω να αποκτήσει και πολύ παρέα έτσι. Ούτε με το να δηλώνει πως θέλει να δολοφονήσει ή να γίνει τρομοκράτης επειδή δεν του αρέσει ο κόσμος. Ξέρεις όμως δεν το βλέπω έτσι. Ότι γίνεται, γίνεται για το χρήμα, και μόνο σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις για διαφορετικούς λόγους (δημοσιότητα, ικανοποίηση). Έτσι λοιπόν αν σε γνώριζα κάπου και μου έλεγες πως σου αρέσει να δολοφονείς κόσμο το πρώτο πράγμα που θα σε ρωτούσα είναι για ποιο λόγο? Θα έμενα μ@λάκας βασικά γιατί δεν μου έχει συμβεί. Τώρα βέβαια το τι κάνει ο καθένας για να προκαλέσει η να τον προσέξουν αυτό είναι αστείο ή και αξιολύπητο πολλές φορές. Αποτέλεσμα ίσως της ευρείας ανάγκης για προσοχή πάση θυσία. Λυπηρό το όλα σκ@&@ είναι. Δεν είναι πάντα.
Ξεφεύγω λίγο από τη συζήτηση. Δεν πειράζει. Καλή σου μέρα
06-02-2011, 16:36 #33
+++ Έτσι ακριβώς το βλέπω κι εγώ.
Αν περιμένουμε από μια σχέση να μας λύσει όλα τα προβλήματα, την έχουμε πατήσει.
Συχνά, αφού περάσει το πρώτο διάστημα της έκστασης, μια σχέση πολλαπλασιάζει τα προβλήματά μας. Δεν έχουμε πια μόνο τα δικά μας, αλλά σ'αυτά έχουν προστεθεί κι εκείνα του συντρόφου!
06-02-2011, 16:42 #34
ναι παιδια, δεν ειναι ευκολο πραμα ο ερωτας, γιαυτο μην τον αναζητατε, δεν χρειαζεται να ερωτευομαστε, δεν χρειαζομαστε συντροφο, δεν χρειαζεται να νιωθουμε οτι αγαπαμε και αγαπιομαστε, ολα αυτα ειναι ανουσια, μπορουμε να προχωρησουμε και μονοι μας στη ζωη. πλεον απαιτειται τρομαχτικων διαστασεων δουλεια, να εχεις αποκτησει το σωμα του μπρατσαρα (ή του κοκαλου για τις γυναικες), να εχεις λεφτα, σπιταρωνα, αμαξαρα, ολα αυτα σε μικρη ηλικια βεβαια γιατι αλλιως μενεις και στο ραφι, και μετρας σαν κωλογερος/κωλογρια. κι οταν αποκτησεις τον πολυποθητο συντροφο, what the fuck, τελικα τον βαριεσαι και ισως σου ειναι αχρηστος γιατι εχεις χτισει ολοκληρη καριερα μονος σου, και δε μπορεις να συνηθισεις τη ζωη μαζι του. αλλα κακα τα ψεματα μωρε, ενας συντροφος θα μας φερει την ευτυχια, θα κανουμε και παιδια, και ολα θα πανε καλα, θα διαιωνιστει το ειδος.
ναι μονο που δεν ειναι ολες οι μελισσουλες ιδιες! κι εκτος απ'τις μελισσουλες υπαρχουν και τα μυρμηγκακια κι αλλα εντομα. εγω πχ δεν ελκυομαι τοσο απ'την εξωτερικη εμφανιση καποιας, οσο απ'το μυαλο της και τον τροπο που σκεπτεται. ο αρνητισμος με τραβαει, οσο κι αν φαινεται καπως αυτο. οποτε το αν ειναι μαυρο, μαραμενο κλπ δεν ισχυει, δεν ειμαστε ολοι το ιδιο...
06-02-2011, 16:49 #35
06-02-2011, 17:06 #36
αυτες τις συνθηκες εσυ τις εγραψες εγω δεν υπονοησα καν το παραμικρο, οποτε ειναι δικα σου αυτα τα πραγματα που βγαζεις εδω περα. Δεν ειπα να μην αναζηταει κανεις τον ερωτα, ειπα οτι οι ερωτευμενοι δεν ειναι παντου και παντα ευτυχισμενοι, και οτι θελει κοπο να το διατηρεις, δε μιλησε κανεις για λεφτα και δουλεια, μιλησα για κατανοηση αν ειδες, του εαυτου και του αλλου, για αυτογνωσια δηλαδη, ανοιγμα στον αλλο ανθρωπο και αυτοπεποιθηση. Να εχει δλδ μια Α ψυχικη σταθεροτητητα και συναισθηματικη ασφαλεια και αναπτυξη της προσωπικοτητας. Ξερω οτι απαντωντας σου τωρα ειναι σαν να μιλαω σε τοιχο και θα βρεις να μου πεις αλλα 25 αρνητικα πραγματα που εγω δεν ειπα, αλλα what the fuck I'll give it a try once and then I'll shut up and I won't give a fuck again!
Aυτη η αρνητικοτητα και η μαυριλα και το κενο που εχεις φαινονται και κανουν μπαμ, εκλαμβανεις μονο το ασχημο απο αυτο που σου λεει ο αλλος, και τις περισσοτερες φορες αυτο το αρνητικο και ασχημο δεν υπαρχει καν ουτε σαν υπονοια στα λεγομενα του αλλου, αλλα το προβαλλεις εσυ πανω του.Οπως εγινε και τωρα με το ποστ μου
Κατσε οσο θες μες στη μαυριλα και στο κενο και την αρνητικοτητα σου αμα περνας καλα, αλλα απο οτι φαινεται κατι σε δυσκολευει! σιγουρα υπαρχουν και μαυροι ανθρωποι που τους τραβαει η μαυριλα, και κανουν κατι μαυρες σχεσεις, γιατι ο μαυρος μαυρον θα τραβηξει, και οταν χωριζουν τους ερχεται να αυτοκτονησουν γιατι εχουν εξαρτησει τα παντα απο τον αλλο, ή μενουν 40 χρονια μονοι, ή τους φταινε οοοολοι οι αλλοι και η κοινωνια αντι να δουν ότι φταινε τα μαυρα τους τα χαλια!!!!!!!!!
Γιατι μου επιτειθεσαι? Σου επιτεθηκα εγω? Θες την προσοχη μου? Την εχεις ολη οπως βλεπεις σε αυτο το ποστ. Ξερω τοσο καλα απο μαυριλα και αρνητισμο, οσο δε μπορεις να φανταστεις. Και ξερω οτι δεν ημουν ευτυχισμενη μες στη μαυριλα, ουτε με τις σχεσεις που εκανα οντας μες στη μαυριλα. Αμα θες να εισαι ενα μαυρο σκατο και να ελκυεις σιχαμερες μυγες, ειναι επιλογη σου πια, εισαι μεγαλος ανθρωπος, και μπορεις να διαλεξεις να γινεις λουλουδι και να εχεις μια ομορφη πεταλουδα! Αλλα, ωωω!! Ποσοσ μαγικη μαγκικη μυστηριωδης γοητευτικη και εθιστικη ειναι η μαυριλα, και ποσο κοντρα στην κοινωνια ειμαι εγω ο μοναχικος γοητευτικος καβαλαρης, που δεν τον καταλαβαινει κανεις!! Σε εμενα θα τα πεις αυτα????????????????? ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, και πρεπει να σου πω οτι η γοητεια του αρνητικου και της μαυριλας ειναι ψεματα που επινοει ο εαυτος μας για να νιωσει οτι αξιζει (επειδη πιστευουμε το αντιθετο), ενω πραγματικα αξιζει, αλλα δεν το ξερουμε, επειδη καπου στην παιδικη και εφηβικη μας ηλικια βιωματα μας συνηθως μεσα στην οικογενεια, μας εκαναν να χασουμε την συνειδηση του πραγματικου μας εαυτου και την ικανοτητα να απολαμβανουμε ομορφα πραγματα στη ζωη μαςLast edited by carrie; 06-02-2011 at 17:16.
06-02-2011, 17:49 #37
Αν είχα κάποιο σεξουαλικό ή ψυχολογικό πρόβλημα θα πήγαινα να συμβουλευτώ έναν ειδικό και δεν θα περίμενα από τον σύντροφό μου να το λύσει. Δεν είναι δουλειά του εκάστοτε συντρόφου ή φίλου να λύνει τα προβλήματά μας, αλλά να μας συμπαραστέκεται και να βοηθάει όπως μπορεί σε μια δύσκολη στιγμή.
Αυτό που εννοώ είναι ότι είναι λάθος να βλέπουμε μια σχέση σαν τη λύση στα προβλήματά μας. Και πολύ συχνά, μια σχέση μπορεί να μας δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα είχαμε μόνοι μας. Αυτό είπα. Όχι ότι όλες οι σχέσεις είναι έτσι.
06-02-2011, 17:50 #38
δεν εχω ποτε μου κανει σχεση,ειμαι20
06-02-2011, 17:52 #39
06-02-2011, 17:54 #40
πρωτα απ'ολα ξεκαθαριζουμε οτι δε σου εκανα επιθεση, δεν εχω τιποτα απολυτως εναντιον σου, αντιθετως ειχαμε ανταλαξει και στο παρελθον κανα δυο ποστς και εισαι οκ ατομο. απλα εγραψα τη γνωμη μου, πως μου φαινονται εμενα καποια θεματα οσον αφορα τις σχεσεις. δεν ειπα οτι υπονοησες κατι, απλα τα δικα μου ανεφερα, πως τα βλεπω εγω τα πραγματα. αν σου φανηκε οτι ειρωνευομαι, δεν ειρωνευομαι αυτα που ειπες ακριβως, αλλα τα προτυπα που η ιδια η κοινωνια εχει ορισει (τα οποια οπως εγραψα ειναι το να εχεις σωματαρα, αμαξαρα, σπιταρωνα, λεφτα, και φυσικα αυτα απο μικρη ηλικια) κι εχει κανει πλεον τις σχεσεις δυσκολες...
το θεμα αρνητικοτητα και μαυριλα ειναι τεραστιο, ολοι για να ειμαστε εδω περα μεσα εχουμε σιγουρα εμπειρια μ'αυτο. δε μπορεις να πεις ειναι κατι που το ξεφορτωνεσαι τελειως, αφου οσο ζεις τοσο θα υπαρχει. ακομα κι αν προσπαθησουμε να το ξεφορτωθουμε, παραμενει σε μικροτερο ποσοστο, απλα ισως μαθαινουμε να μη το εκφραζουμε τοσο, δεν αφηνουμε οσα μας χαλανε να φαινονται, για να γινουμε κι αρεστοι στους αλλους.
δε καταλαβαινω γιατι μου γραφεις τα υπολοιπα περι μοναχικου γοητευτικου καβαλαρη, αν αυτο σου βγαζω ειναι οκ, απλα αλλη μια γνωμη στο φορουμ για μενα, μια εικονα που νιωθει καποιος για ενα αλλο μελος, το οποιο φυσικα δε ξερει προσωπικα για να δει ποσα πολλα παραπανω ειναι (οπως ελεγα και στη πρωτη σελιδα).
δε ξερω την ηλικια σου, ουτε με νοιαζει κι ολας, αλλα 40 χρονια ειναι υπερβολικα πολλα για μενα, οταν δεν εχω πατησει καν τα 30. αλλα απο κει και περα δεν ειναι τοσο κακο το να νιωθει οτι αξιζει κανεις, ειτε ειναι μεστη μαυριλα του, ειτε οχι. το ασχημο θα ηταν να νιωθαμε σκουπιδι, χωρις ιχνος αυτοπεποιθησης και να πηγαιναμε στα τυφλα. το λοιπον εγω ξερω τι θελω και τι ειδους ανθρωποι μου ταιριαζουν, σιγουρα δε ψαχνω αθωες πεταλουδιτσες γιατι δε νομιζω οτι μπορουν να με εκφρασουν αλλα και να με καταλαβουν σαν ανθρωπο. εχω συμφιλιωθει πληρως με τον αρνητισμο μου, αφου ειναι κομματι μου. εαν εσυ δε το δεχεσαι και το βλεπεις οπως εγραψες ειναι επιλογη σου. ολοι κατα φαντασια αξιζουμε ουτως ή αλλως, ειτε με τη κοινωνια που μας δεχεται, ειτε με το να μη μας δεχεται και να νιωθουμε ξεχωριστοι ακριβως γι'αυτο το λογο.
06-02-2011, 17:57 #41
παιδια...ελεοςςςςςςςςςςςςς� � αν θελετε να τσακωθητε αλλου....ΔΕΝ ειναι καλα τα νευρα μου
06-02-2011, 17:59 #42
an katalava kala to thema exei na kanei gia to gegonos oti mas leipei mia sxesh?
mateo kai egw mia apo ta idia sxesh pote..mono ta alla ta anousia..kai na fantasteite eimai entelws diaforetikos xarakthras
ths monimothtas ,ths sxeshs kai olwn aytwn twn wrewn...den xerw ti kanw lathos,isws den vgazw sts allous ayto ths sxeshs ti na pw...to thema einai pws h psixologia m ephreazetai para polu apo to gegonos ayto...mou leipei kapoios...filus exw pollous alla den einai to idio...mou leipei kapoios na me frontizei na me prosexei na na noiazetai kai ola auta ta wraia...i need love..oxi alles xepetes :P...gt apla den me gemizoun....
vevaia apo oti vlepw eseis tsakoneste alla egw eipa na pw ton pono mou
06-02-2011, 18:02 #43
06-02-2011, 18:04 #44
πιστευω ολοι μας εδω περα μεσα ειμαστε υπερ της σταθεροτητας, αλλιως θα ειμασταν στο μπουρδελα.com και στα κανονικα μπουρδελα. το κακο ειναι οτι τα κοριτσακια εχουν ψωνιστει και νομιζουν οτι αξιζουν, θετωντας τα στανταρντς τους υπερβολικα ψηλα με τρελες απαιτησεις, λες και ζουμε στο Hollywood και θα βρουνε τον Brad Pitt! κι εκει ειναι το προβλημα, γιαυτο τελικα και τα δυο φυλα καταληγουμε να σαπιζουμε μονοι.
06-02-2011, 18:07 #45
gynaika eimai mateo 21 kai symfwnw apoluta