Πρέπει να μοιράσετε Φήμη και αλλού πριν δώσετε στον/στην carrie ξανά.
Printable View
Πρέπει να μοιράσετε Φήμη και αλλού πριν δώσετε στον/στην carrie ξανά.
merci merci καταϋποχρεωνομαι!! :)
εκει που εισαι ημουν κι εγω ομως μικροτερος:)
ας τα γραψω κι εγω λιγο πιο αναλυτικα...
στο γυμνασιο μεχρι τη δευτερα τουλαχιστον δεν ειχα καμια σχεση μ'αυτο που ειμαι τωρα, ειχα συμμαθητες και φιλους (φιλους ετσι νομιζα αφου τοτε δε με ενοιαζε και τοσο να υπαρχουν κοινα, τοτε δεν ενιωθα την αναγκη καποιον να με καταλαβει), τοτε ημουν υπερβολικα δραστηριος, κοινωνικος, πιο αδιαφορος, οπως και πιο ανετος! και ημουν και δημοφιλης, οπως και τα χρονια πριν απ'αυτο, ασχετα αν συνολικα εχω μετακομισει τουλαχιστον σε 3 διαφορετικες γειτονιες...
στο λυκειο παντως κι εγω αναγκαζομουν να κανω παρεα με μαλακες, για να μη μενω μονος μου. και το γεγονος οτι δεν ταιριαζα ακριβως μαζι τους ισως παιζει ρολο και στο τωρα, γιατι οταν ξεκοψα κι απο κει, μετα ενιωθα καπου οτι δεν ειχα αναγκη γενικα τους φιλους και ειναι βαρος (ειδικα με τα μπλεξιματα που ειχα, και τον τροπο που μου ειχαν φερθει ορισμενοι). ακομα συνεχιζω να βλεπω ετσι τους φιλους γενικα, γιαυτο δε ψαχνω τοσο γιαυτους. ουτως ή αλλως οι φιλοι ειναι φιλοι, απο μια ηλικια και μετα κοιταζουν τη παρτυ τους, ασε που δε μπορεις να μοιραστεις τη ζωη σου μαζι τοσο οσο με το συντροφο σου.
τα των σχεσεων δε θελω να τα αναφερω πολυ, εχω κανει ελαχιστες και συνηθως οι περισσοτερες τελειωνουν μεστον εναν μηνα. ειμαι ομως ευγνωμων σε ολες αυτες αφου με καναν να νιωσω εστω και λιγο ζωντανος και σαν ανθρωπος, ασχετα αν τωρα θελω να τις σκοτωσω!
χαιρω πολυ, τι εγραψα πισω ? οτι ειναι να εχεις αυτα που θελεις οταν τα θελεις, με λιγα λογια να νιωθεις ικανοποιηση. πως θα απολαυσεις τη ζωη σου αν δε νιωσεις ικανοποιηση ? και δε προσπαθω να πεισω κανεναν, σιγουρα δεν απολαμβανω τη ζωη, νομιζω ομως πως ουτε ολοι οι αλλοι την απολαμβανουν τοσο, οσα κι αν εχουν, αφου οπως ειπα σχεδον παντα θελουμε αυτα που δε μπορουμε να αποκτησουμε, και κυνηγαμε συνεχως κι αλλα (ειναι στη φυση του ανθρωπου βλεπεις). αν εσυ πιστευεις οτι την απολαμβανεις, τοτε ποιος λογος να εισαι εδω ?
Τωρα θα βγω λιγο off topic, αλλα δε θα μας βγαλεις και μαγκα τον καθε γιαπη και το καθε βλαμμενο, που ο πατερας του εχει 2-3 ακρες. Οκ, τα πραγματα δεν ειναι ασπρο - μαυρο μονο, υπαρχουν και ολες οι υπολοιπες αποχρωσεις, οι οποιες αποτελουν και την πλειοψηφια στην κοινωνια. Πολλοι ειναι αυτοι που κανουν κατι καλο για την κοινωνια, κατα καιρους, μεσα στη γενικη αδιαφορια τους, αλλα αυτο δεν τους κανει επαναστατες. Οπως επισης επαναστατης δεν ειναι καποιος που απλα γκρινιαζει και μιζεριαζει για κατι κακο, αλλα αυτος που προσπαθει να το αλλαξει. Ειλικρινα, ουτε εγω φανταζομαι τι προβληματα κρυβουν αυτοι οι τυποι.
αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι τελικα επανασταση ειναι οτι του φανει του λολοστεφανη παλι! ο ενας λεει επαναστατης ειναι οποιος προσφερει στη κοινωνια, ο αλλος οποιος προσπαθει να την αλλαξει, ο αλλος οποιος προσπαθει να μην αλλαξει ο ιδιος εξαιτιας της κοινωνιας, ο αλλος οποιος κανει κακο στη κοινωνια κλπ κλπ. τελικα το κοινο ειναι σιγουρα η κοινωνια! απλα ολοι το αντιλαμβανομαστε αλλιως. μεχρι και οι gay στα gay parade τους νιωθουν οτι επαναστατουν, οποτε δε χρειαζεται να το αναλυσουμε περισσοτερο, ειναι υποκειμενικο -κι αυτο- το θεμα.
ο ορος επαναστατης κατα την γνωμη μου δεν ειναι αυτος που λεει το ασπρο - μαυρο επειδη ολοι οι αλλοι λενε ασπρο.
ο επαναστατης ειναι αυτος που υποστηριζει τις ιδεες του οποιες κ αν ειναι των αλλω, που πολλες φορες μπορει και να συμπηπτει με των αλλων σε μερικα πραγματα.
οποιος χωρις να ξερει τι θα ακολουθησουν οι αλλοι κ προτρεχει λεγοντας πως ο,τι κ αν πουν και κανουν, ειναι αντιθετος εξ αρχης, ειναι ανθρωπος απλα αντιδραστικος και ξεροκεφαλος!
ΚΕΝΟ εγω σου χω πει ανοιχτα κ σε αλλους εδω μεσα τι πιστευω για σενα. πως εισαι νευριασμενος επειδη δεν βρισκεις καποιον ομοιο σου. κ επειδη σε κατακρινουν ακομα κ οι δικοι σου κ αυτο σε κανει μεσα σου να δισανασχετεις και να διχαζεσαι. μικροτερος σε εκανε να αντιδρας επειδη ετσι κανουν τα παιδια, αργοτερα μεγαλωσε και εγινε οργη. ειναι λογικο. αμα συνεχως σε επικρινουν και σε μειωνουν και σε κανουν το μαυρο προβατο επειδη δεν ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΛΩΝΟΣ των γονιων σου επειδη ΕΤΣΙ επρεπε να ειναι, ειναι φυσικο και επομενο να ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΑΙ επειδη ετσι!!!! επειδη ετσι στην λεγανε! ετσι σε κανανε να νιωσεις περιθωριο! αντι να πουνε ΜΠΡΑΒΟ που ξεχωριζεις!!!!
και ξεχωριζεις επειδη μπορεις και κανεις να ασχολουνται μαζι σου, ειτε καλως ειτε κακως. και ξεχωριζεις επειδη μιλας ελευθερα ειτε καλως ειτε κακως. και ξεχωριζεις επειδη δεν σε τρομαζουν οι σκεψεις σου που τρομαζουν αλλους!
ξεχωριζεις επειδη σε ξερεις!
και στα @@ σου αν δεν αρεσεις στις αλλες!
λες οτι ξεχωριζεις και σε λενε ψωνιο. λες πως εισαι αχρηστος και σπευδουν να σε παρηγορησουνε! βλακειαααααααα!!!!!!!
εχεις ανεβασμενο ηθικο και εισαι παλι ψωνιο. εχεις πεσμενο και παν να σου το φτιαξουνε για να ανεβει να σαι το ψωνιο. βλακειααααααα!!!!
ε τι να κανεις πια σε αυτη τη κωλοζωη!!!!χωστης μια κλωτσια βαφτην μπλε και πετα την στην θαλασσα και γυρνα την πλατη σου να μην δεις που πεφτει!
ε τωρα τι να πω για οσα εγραψες, μονο εσυ με καταλαβαινεις εδω μεσα, δεν αρκει ενα ευχαριστω και θα παρεις και θετικη! δε διαφωνω πουθενα και λιγο πολυ ειμαι ολα αυτα (και ξεροκεφαλος ακομα επιμενωντας στο λαθος). νευριασμενος ομως δεν ειμαι μονιμως, ισως βγαινει προς τα εξω αυτη η εικονα κι οντως υπαρχει μεσα μου σε μεγαλο βαθμο, αλλα εγω και σαν ανθρωπος δε γινεται να νιωθω συνεχως μονο αυτο το συναισθημα και τιποτα αλλο. το ιδιο ισχυει και με τον αρνητισμο, δε γινεται καθε μερα που ξυπναμε να ειμαστε σκατα. ασχετα αν βλεπωντας το συνολο της ζωης μας νιωθουμε οτι οκ ειναι χαλια. νομιζω πως σε ολους συμβαινει το ιδιο, αφου οπως ειπα ο ανθρωπος απο τη φυση του δεν ικανοποιειτε με τπτ και θελει συνεχως να κυνηγα κι αλλα...
μα ναι εννοειται οτι δεν γινεται να σαι καθε μερα ιδιος! δεν ειναι ολα μελλι γαλα! απλα τα ασχημα συναισθηματα φαινονται να διαρκουν περισσοτερο!
μην το συζητας.........ξερω πολυ καλα πως νιωθεις
και ναι ισχυει οτι ο ανθρωπος δεν ικανοποιειται με τπτ, οσο πιο πολλα εχει τοσο πιο πολλα χαλαει. βλεπω συχνα ζητιανακια στον δρομο και κανω να τους δωσω καμια φορα αντι για λεφτα κανα γλυφιτζουρι η καμια τυροπιτα και στραβωνουν κιολας! φαντασου να τα χανε και μπολικα!
αδηφαγισμος! (δικια μ λεξη)
Αν θες μπορεις να μου παραθεσεις που εβγαλα μαγκες τους γιαπηδες και τους βολεμενους. Το μονο που ειπα για αυτους ειναι "Μονο που δεν φανταζεσαι τι προβληματα κρυβουν μεσα τους αυτοι", οτι ειναι δλδ κι αυτοι προβληματικοι. Οσο δε θεωρω καλο να μιζεριαζεις γκρινιαζοντας για την κοινωνια, ετσι δε θεωρω καλο να επαναπαυεσαι στ αλεφτα του μπαμπα και στη θεση του δημοσιου, και θεωρω οτι ολα αυτα βγαινουν στο τελος. Οι μεν αφηνουν τη ζωη τους να περναει, οι αλλοι κυνηγανε μια ζωη το καροτο. Εγινα πιο σαφης?
Τελικα κατι βγηκε απο αυτο το τοπικ δεν ανοιξε στο βροντο :P
Κι εγώ νομίζω Κενό και Broken ότι απλά γλείφετε ο ένας τον άλλον... λολ
Δηλαδή άκου ποστς, σου λέει ο ένας είσαι δυνατή και όμορφη ενώ στην ουσία του έχεις πει ότι κακοποιείς τους εκάστοτε γκόμενους. Κι εσύ του λες, μπράβο σου ρε που με θεωρείς έτσι, γιατί κι εγώ πιστεύω πως είσαι ξεχωριστός γι αυτό και κανένας δε σε θέλει.
Προβολές των "δυνατών σας ξεχωριστών σουπερ ντούπερ" ο ένας στον άλλον κάνετε. En apotheose! :P
Επίσης, συμφωνώ με τον Fearg...;)
great minds think alike, the ubermensch απλα!
οχι περα απο τη πλακα, δεν ειχα σκοπο να τη γλυψω λολ, απλα μου βγαζει συμπαθεια, κι αφου κι αυτη με καταλαβαινει, να μην την ευχαριστησω ? ισως να ειναι το alter-ego μου, εδω στο φορουμ τουλαχιστον...
Άλλο να σου βγάζει συμπάθεια και άλλο να της κάνεις το ψέμα αλήθεια. Δεν της δίνεις γνήσιο feedback για τις επιλογές της στην τελική. Της το φτιάχνεις όπως θέλει να το έχει. Και όσο μας το κάνουν αυτό, βολευόμαστε στο ψέμα-αλήθεια, το κάνουμε την πραγματικότητά μας και δεν φτιάχνουμε τίποτε. Είναι "δυνατή", δεν εκμεταλλεύεται τον άλλον, δεν τον πατάει τη στιγμή που είναι στη ζωή της. Εμ, τώρα θέλεις να μου πεις αυτό πώς το κατασκευάζεις έτσι?
Όσο για τη συζήτηση για την κοινωνία, ξέρεις πως κι εσύ, που σε θεωρείς έξω από κοινωνίες, φτιάχνεις μία μικροκοινωνία αυτή τη στιγμή? Οι δύο σας (εσύ και η broken, που μη νομίζεις κιόλας πως επειδή έγραψα τα παραπάνω εγώ δε τη συμπαθώ), σχηματίζετε έναν μικρό πυρήνα αλληλεπιδράσεων, ένα υποσύνολο μέσα σε ένα ευρύτερο (ένα φόρουμ), άρα μία μικροκοινωνία μέσα σε μία άλλη, που την περιέχει.:)
δεν εχει να κανει με ψεμα, απλα δε βλεπουμε ολοι το κοσμο με τον ιδιο τροπο. αμα θελει λοιπον να κανει κατι, γιατι να μην την αφησεις ελευθερη να το κανει ? δε καταλαβαινω γιατι πρεπει παντα να προσπαθουμε εμεις να χωρεσουμε στα "κουτια" της κοινωνιας, κι οχι η κοινωνια να προσπαθει να ρθει στα μετρα μας ? εχεις σκεφτει οτι απο αυτη τη καταπιεση του να κανουμε οτι ΠΡΕΠΕΙ και μας αναγκαζουν, καταληγουμε τελικα να εχουμε ψυχολογικα, αλλα και να μην ειμαστε ο εαυτος μας ?
δε μπορω να θεωρησω κοινωνια τα ενα δυο ατομα που συμπαθω εδω στο φορουμ. ειναι απλα ενα τριο και τιποτα παραπανω, η κοινωνια δεν αποτελειται μονο απο 3 ατομα...