Δεν σε καταλαβενω σε μενα πιανουνε.Διαταραχη πανικου δεν εχεις και εσυ?Μαλιστα δρουν και σαν μυοχαλαρωτηκα και σαν παυσιπονα.
Printable View
Δεν σε καταλαβενω σε μενα πιανουνε.Διαταραχη πανικου δεν εχεις και εσυ?Μαλιστα δρουν και σαν μυοχαλαρωτηκα και σαν παυσιπονα.
εγω δεν εχω κανεναν! εχω χεσει τους παντες και οι παντες με εχουν χεσμενο. μη αναστρεψιμη κατασταση...
whitecandle, νομιζω οτι παρερμηνευεις τα πραγματα. ξεκινας με την υποθεση οτι ολοι ειναι κακοι κ θελουν το κακο σου κ μετα με την πρωτη αφορμη που εσυ την αντιλαμβανεσαι ως επιθεση εναντιον σου, αρχιζεις κ επιτιθεσαι στους αλλους κ μετα κ οι αλλοι γινονται επιθετικοι μαζι σου κ τελικα επαληθευονται οι φοβοι σου, οτι δλδ οι αλλοι ειναι κακοι κ θελουν το κακο σου.
καταλαβαινω οτι θα πρεπει να ειναι πολυ ασχημο να ζεις μονη σου κ να μην παιρνεις αγαπη.
ομως, αν κ δεν φαινεται να το καταλαβαινεις, κανεις τα παντα για να διωχνεις τους ανθρωπους απο γυρω σου.
φιλικα, αν κ ξερω οτι δε με συμπαθεις. δεν εχω τον τροπο να σου μεταδωσω αυτο που θελω να πω. ξερω πώς ο,τι κ να πω θα το παρερμηνευσεις.
καποτε ειχες ανοιξει ενα νημα εδω, που σου ειχε πει κατι ο φιλος σου ο παντ, δεν ξερω αν θυμασαι.
δε φαινεται παντως να συνεχισες αυτη την προσπαθεια.
Δεν ισχύουν αυτά που έλεγα τότε λάθος μου δεν προκαλώ εγώ τους άλλους να είναι έτσι, αυτοί είναι! Τέλος η συζήτηση, προσπαθώ να μην ξαναμπώ τουλάχιστον δεν θέλω να ακούω τέτοια γιατί δεν ισχύουν.
Γουαιτ ουτε εγω εχω φιλους πολλους κανεις δεν ερχεται σπιτι μου εκτος απο φιλους του γιου μου.Οι μονες "φιλες¨" ειναι η μαναδες τα μεσημερια που περημενουμε να παρουμε τα παιδια απο το σχολειο.Μην εισαι τοσο αποτομη εδω μεσα εχει ατομα που την βρησκουν να σε τσατιζουν.Αγοησετα οσο δυσκολο κιαν ειναι.Πιστευψεμε πισω απο την οθονη ειναι ενα τπτ.:)
Σε ευχαριστώ πολύ Πανικούλα, είσαι πολύ καλή.
ενω εσυ πανικουλα εισαι ευγενικοτατη εδω μεσα ετσι?που δινεις και μαθηματα κιολας..
Ειμαι ευγενικια με τους ευγενικους ανθρωπους μονο.Με τους αλλους συγνωμη αλλα δεν μπορω να ειμαι ευγενικια μου ειναι αδυνατον.:)
Και αν την λεω καμια φορα σε καποιον ειναι γιατι σιγουρα θα με εχει προσβαλει και εμενα και του την φυλαγα.;):rolleyes:
Μπράβο πανικούλα έτσι είμαι κι εγώ ταιριάζουμε σε πολλά, απορώ γιατί σε διώξανε. Αλλά κι εμένα σε κάποιο άλλο σάιτ με διώξανε χωρίς να φταίω, υπάρχει αδικία.
Με διοξανε γιατι εγω αντιδρω οπως θελουν μερικοι εδω.Αλλα δεν ξανακανω την χαρη σε καμια κατωτερη μου να με τσατισει.τελος.
Και εγω οπως ειδες και εσυ ειμαστε και κουκλαρες και νορμαλ με αποδειξεις .Αλλες κρυβονται και τρογωντε ποιος ξερει γιατι?χαχααχχα.:)
Χαχαχαχα.......