Κάποια στιγμή θα λυγίσω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    Ειναι πολυ λογικο αυτο που κανει η ασπροκερι, οπως και στην πραγματικη ζωη επικεντρωνει σε αυτους που τους τη σπανε και τους γενικευει θεωρωντας πως ετσι ειναι ολος ο πληθυσμος, αυτο κανει και στο φορουμ. Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπει εδω, αρα δεν θα βλεπει και εξω, οτι πολλες φορες αυτο οφειλεται στο οτι η ιδια παρερμηνευει. Ευχομαι να αισθανθεις καλυτερα.

Senior Member
    white...take it easy χαλαρωσε και μην σκεφτεσαι αρνητικα προπαντως...εδω οι περισσοτεροι εχουν καλες διαθεσεις:)
    Να βαλω ενα τραγουδακι...ελπιζω να ακουγεται καλα αυτη η εκδοση γιατι δεν εχω ηχο εδω που καθομαι

http://www.youtube.com/watch?v=9Xvn_Ku55cI
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Κενό δεν είναι φυσιολογικό λόγω ψύχωσης ούτε επειδή δεν έχω τι να κάνω. Απλά μου τη λένε οκ;
    Πανικούλα thanks έχεις δίκιο.
    Carrie νομίζω ξέρω να ξεχωρίζω δεν είπα ότι όλοι είναι ρατσιστές το λέω και στον κηπ αυτό δεν είπα αυτό εγώ είπα απλά ότι δεν αντέχω κάθε είδους ρατσισμό.
    Keep ελπίζω να μην ειρωνέύεσαι.
    Αυτά.

Senior Member
    Keep ελπίζω να μην ειρωνέύεσαι.
    Πλακα μου κανεις...σου βαζω ενα ωραιο τραγουδακι και μου λες "ελπιζω να μην ειρωνευεσαι?" Φυσικα δεν ειρωνευομαι...αλλα ξενερωνω τωρα λογικο δεν ειναι?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    white κ κιπακος να ειρονευτει?λολ αστειο μου φενεται.Ηρεμησε βρε κοπελα μου να σε βοηθησουμε θελουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ναι είναι λάθος να γράφουμε δημόσια αλλά άμα δεν έχεις κάπου αλλού να τα πεις, αναγκάζεσαι και τα λες δημόσια. Μέσα στα αγκάθια θα γνωρίσεις και κάποιους άλλους που δεν είναι τόσο αγκάθια, αλλά ούτε και τριαντάφυλλα, ίσως είναι το κοτσάνι και θα πορευτείς μαζί τους. Έχω κάνει κανα 2 τέτοιους φίλους από δω μέσα.
    Ορίστε.. και μετά παραπονιέσαι? Δηλαδή πόσους φίλους περιμένεις να κάνεις?

Senior Member
    Παλια ο insect σ ενα δικο μου θεματακι, μου ειπε το εξης- δεν θα το ξεχασω-..........
    "Κοπελια χαλαρωσε κ ακου λιγο Bob marley"!!!!!!!!!!!!
    Mηπως πρεπει να κανεις κ συ το ιδιο? (εγω το ακολουθησα κ με βοηθησε)!!!!!!!!!!!!!!!!
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Banned
    Απαντάω και στον κηπ και στην πανικούλα. Λοιπόν συνήθως ο κόσμος ειρωνεύεται άρα γι'αυτό υπέθεσα ότι μπορεί να ειρωνεύεσαι κηπ. Εξάλλου το τραγούδι έχει δύο έννοιες και πριν με ειρωνεύτηκες, οπότε...

Ίνσεκτ δεν θα ήμουν καλά ούτε με 10 φίλους. Όλος ο κόσμος έχει πολλούς φίλους εγώ έχω μόνο λίγους...:(

Banned
    Quote Originally Posted by Kandy View Post
    Παλια ο insect σ ενα δικο μου θεματακι, μου ειπε το εξης- δεν θα το ξεχασω-..........
    "Κοπελια χαλαρωσε κ ακου λιγο Bob marley"!!!!!!!!!!!!
    Mηπως πρεπει να κανεις κ συ το ιδιο? (εγω το ακολουθησα κ με βοηθησε)!!!!!!!!!!!!!!!!
    Όχι δεν είναι ο χαρακτήρας μου να χαλαρώνω.

Senior Member
    Απαντάω και στον κηπ και στην πανικούλα. Λοιπόν συνήθως ο κόσμος ειρωνεύεται άρα γι'αυτό υπέθεσα ότι μπορεί να ειρωνεύεσαι κηπ. Εξάλλου το τραγούδι έχει δύο έννοιες και πριν με ειρωνεύτηκες, οπότε...

Ίνσεκτ δεν θα ήμουν καλά ούτε με 10 φίλους. Όλος ο κόσμος έχει πολλούς φίλους εγώ έχω μόνο λίγους...:(
    .............Η αξια των φιλων white δεν μετριεται αριθμητικα, αλλα ποιοτικα! Καλυτερα λιγους κ καλους!
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Senior Member
    Όχι δεν είναι ο χαρακτήρας μου να χαλαρώνω.
    Μαλλον πρεπει να ξεκινησεις την προσπαθεια!!! Ειναι πολυ σημαντικο, θα σε βοηθησει!!!

Banned
    Η παρε κανενα ζαναξ να ηρεμησεις σοβαρα.εμενα ακομα να με πιασει αλλα που θα παει?

[QUOTE=keep_walking;233098]Μπορεις να δωσεις λινκς με τις ρατσιστικες ομιλιες?

Σιγα μην γραφει εδω και η κου κουξ κλαν.

Το δικο μου θεμα κιπ ειναι που θεωρησε ρατσιστικο..
    Μπορεις να το διαβασεις στις ψυχωσεις: ποτε ποτε ποτε μην το βαζετε κατω.

Πραγματικα το εγραψα για να συστηθω στο φορουμ, καθως σας διαβαζω εδω κ ενα χρονο, κ να δωσω κουραγιο σε ολους οσους αντιμετωπιζουν παρομοιο προβλημα, καθως μπορει να μην πασχω απο τη συγκεκριμενη αρρωστια αλλα την αντιμετωπιζει ο ανθρωπος μου τον οποιο λατρευω κ θαυμαζω οσο κανεναν αλλο.

Μπορειτε ολοι να το διαβασετε κ να μου πειτε εαν βρισκετε οτιδηποτε ασχημο,
    ρατσιστικο η εστω υπονοουμενο κατι τετοιου γιατι τοτε μαλλον δεν ξερω να εκφραζομαι..

Δεν ψαχνω το δικιο μου, απλα εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ γιατι γραφτηκε με αγαπη κ κατεληξε να χαρακτηριζετε απο την white ως ρατσιστικο.

Banned
    Ισα ισα το κειμενο σου ηταν πολυ γλυκο και με μεγαλη ανθρωπια μεσα.

Banned
    Πανικούλα άστα ζάναξ δεν με πιάνουν και επίσης εγώ έγραψα τα σχόλιά μου από κάτω.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast