Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια... και όχι μόνο
Printable View
Και τα 2 ειναι εξισου το ιδιο βλαβερα για τους γυρω και για εμας.
Moνο οι αντρες αλκοολικοι ειναι αναξιοι που χτυπανε τις γυναικες τους.Οι γυναικες τι κακο μπορουν να κανουν οταν πιουν?σιγα.
καλησπερα ολγακι..ωραιο το θεματακι σου.
εγω απο την δικη μου εμπειρια πιστευω ειναι δυσκολο να ορισει καποιος αν ειναι αλκοολικος η εξαρτημενος,δεν ξερω εχουν διαφορα αυτες οι δυο οι λεξουλες?ειναι αλληλενδετες..
συμφωνω με καποιους παραπανω που ειπαν οτι καποιοι πινουν,ειναι γερα ποτηρια και δεν αντιμετωπιζουν προβληματα,αν και μακροχρονια δημιουργει οργανικα προβληματα μην το αθωωνουμε το ποτο ετσι?μιλαω γιαυτους που πινουν σε καθημερινη βαση..αυτοι λοιπον ολγακι μου,που πινουν και δεν εχουν προβλημα ειναι γιατι ειναι ψυχικα ισορροπημενοι,δεν εχουν πανικους,αγχωδη διαταραχη,φοβιες κτλ,οποτε λοιπον χρησιμοποιουν το αλκοολ,ειτε για να περασουν καλα,ειτε γιατι γουσταρουν να πιουν,προσεξε ομως την διαφορα ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ,ειναι πολυ σημαντικο αυτο που σου λεω,γιατι οταν καταφευγεις στο ποτο,εκει ξεκιναει μια αναγνωριση οτι εχεις προβλημα,οχι αλκοολισμου ακριβως,αλλα ψυχικης ισορροπιας(δηλ παυω να εχω πανικους αν πιω,δεν φοβαμαι,γελαω,ειμαι καλα)και εκει ξεκινουν και οι ενοχες απο την χρηση αλκοολ,την αρρωστη χρηση του..λες οπα κατι δεν παει καλα!
και εγω δεν ενιωθα ποτε αλκοολικη η να εχω στερητικα γιατι δεν ημουν!ηταν απλα το μαξιλαρι μου οπως ειναι και σε εσενα..βασικα πιστευω οταν υποφερεις απο πανικους,που απο οτι καταλαβαινω,τους περνας ακομα,πρεπει να το κοβεις σπαθι για ενα διαστημα,εκτος αν μπορεις να πιεις μια μπυρα και να μεινεις στην μια,δλδ να αρχισεις να το ελεγχεις,να μην επιζητας την χαλαρωση,αλλα να πιεις μια μπυρα επειδη την γουσταρει ο ουρανισκος σου!καταλαβαινεις την διαφορα?
για εμενα και απο αυτα που εχω δει λογω δουλειας,το τσιγαρο ειναι το χειροτερο!το χειροτερο!!δεν θα πω ομως περισσοτερα να μην τρομαξω τον κοσμακη εδω!
ολα ειναι ωραια και να πιεις και να φας και να καπνισεις!ειναι απολαυσεις το ξερω με μετρο ομως..ναι?δλδ δεν μπορει να καπνιζεις 2 πακετα τσιγαρα και να θεωρεις οτι θα παραμεινεις υγιης..κανε 2 τσιγαρακια με τον φραπε σου,και αλλα τρια με το ποτο σου βαλε ενα προγραμμα ζωης και οχι θανατου!αυτα!ειπα πολλα και αν ειναι μπερδεμενα σορρυ ειμαι κατακοπη! :)
Λοιπον οσο και να ειμαι κυνικη θεωρω οτι ο αλκοολισμος ειναι ψυχικη αρρωστια και σε αυτο το μοτιβο θα επρεπε να κινουμαστε.υπαρχουν τοσα ιδρυματα στη χωρα αυτη και ψυχολογοι για ολους τους ψυχικα ασθενεις.για τον αλκολικο μονο οι ανωνυμοι αλκοολικοι, και αν δεν του κανει αυτο το μοτιβο?