τι ειναι εξαρτηση και τι συνηθεια? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 83
    Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    K οχι μονο....καταστρεφει σχεσεις....οικογενειες......
    Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια... και όχι μόνο

Banned
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    ξαναρωταω το αλκοολ οκ ειναι εξαρτηση και εγω ειμαι εξαρτημενη.για το τσιγαρο τι εχετε να πειτε?δεν ενοχλετε κανεναν?καλα κανετε που το καπνιζετε και οταν μαμισετε τα πνευμονια σας θα ξεκοψετε?δεν κανετε κακο σε εσας και τους γυρω σας?η ανασας μυριζει λεβαντα?

Εκει εχεις δικιο αλλα και η ανασα ενος πυ πινει μυριζει το ιδιο ασχημα.Οινοπνευμα νομιζω.και τα 2 ειναι @@τα

Υ.Γ οταν εκοψα το τσιγαρο λογο εγκυμοσινης για 3 χρονια τοτε καταλαβα ποσο απεσια μυριζει η ανασα ενος καπνιστη..αισχος

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Ολγα θες να σου απαντησω ποιος ειναι αλκοολικος κατα την γνωμη μου?Αυτος που μολις ξυπναει πινει για πρωινο ποτο.
    Ειχα αλκοολικο τον παπου μου και τον θειο και ξερω.
    Καμιά φορά μπορεί να ξεκινήσει να πίνει το μεσημέρι. Ή και αργότερα.

Senior Member
    ξαναρωταω το αλκοολ οκ ειναι εξαρτηση και εγω ειμαι εξαρτημενη.για το τσιγαρο τι εχετε να πειτε?δεν ενοχλετε κανεναν?καλα κανετε που το καπνιζετε και οταν μαμισετε τα πνευμονια σας θα ξεκοψετε?δεν κανετε κακο σε εσας και τους γυρω σας?η ανασας μυριζει λεβαντα?
    Κανω στον εαυτο μου κακο και στους γυρω μου...εν γνωσει μου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Κανω στον εαυτο μου κακο και στους γυρω μου...εν γνωσει μου.

εχεις δει λιγους καπνιστες που επιβαλουν το τσιγαρακι με το ετσι θελω σε αλλους ακομη και σε παιδακια ?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    εχεις δει λιγους καπνιστες που επιβαλουν το τσιγαρακι με το ετσι θελω σε αλλους ακομη και σε παιδακια ?
    Οχι, ειναι ενας τρελλος-τρελλος κοσμος. Και οχι αγαθος σιγουρα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο για την υγεία. Πάντως, δεν έχω δει καπνιστή που να είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του και για τους άλλους επειδή καπνίζει πολύ. Αλκοολικό έχω δει.
    Πάντως εγώ το έχω κόψει το τσιγάρο εδώ και χρόνια.

Banned
    Και τα 2 ειναι εξισου το ιδιο βλαβερα για τους γυρω και για εμας.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δεν ξέρω τι είναι χειτότερο για την υγεία. Πάντως, δεν έχω δει καπνιστή που να είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του και για τους άλλους επειδή καπνίζει πολύ. Αλκοολικό έχω δει.
    οι αλκοολικοι ειναι ψευτες ,αναξιοι,τιποτενιοι,και το γουσταρουνε που το πινουνε κατα τη γνωμη σου?(δεν ειμαι επιθετικη καπου αλλου θελω να καταληξω-φυσικα και οχι στη αθωωση του αλκοολικου η τη δικαιωση του,καπου αλλου...
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    οι αλκοολικοι ειναι ψευτες ,αναξιοι,τιποτενιοι,και το γουσταρουνε που το πινουνε κατα τη γνωμη σου?(δεν ειμαι επιθετικη καπου αλλου θελω να καταληξω-φυσικα και οχι στη αθωωση του αλκοολικου η τη δικαιωση του,καπου αλλου...

Πες κατευθειαν που θες να καταληξεις να γλυτωσουμε χρονο. Προσωπικα δικια σου ειναι η ζωη την κανεις οτι γουσταρεις. Εαν πατησεις κανα καλλο μπορει και να σε πατησουν πισω.

Banned
    Moνο οι αντρες αλκοολικοι ειναι αναξιοι που χτυπανε τις γυναικες τους.Οι γυναικες τι κακο μπορουν να κανουν οταν πιουν?σιγα.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο για την υγεία. Πάντως, δεν έχω δει καπνιστή που να είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του και για τους άλλους επειδή καπνίζει πολύ. Αλκοολικό έχω δει.
    Eνας θειος μου ειχε καταστρεψει την πορτα γειτονα του με τσεκουρι..... ευτυχως μονο την πορτα....κ ο αντρας της ξαδεκφης μου σηκωσε χερι να την χτυπησει...κ τον χτυπησε αυτη μ ε3να ωραιο διαζυγιο!!! χεχεχεχεχεχεχε

Banned
    καλησπερα ολγακι..ωραιο το θεματακι σου.
    εγω απο την δικη μου εμπειρια πιστευω ειναι δυσκολο να ορισει καποιος αν ειναι αλκοολικος η εξαρτημενος,δεν ξερω εχουν διαφορα αυτες οι δυο οι λεξουλες?ειναι αλληλενδετες..
    συμφωνω με καποιους παραπανω που ειπαν οτι καποιοι πινουν,ειναι γερα ποτηρια και δεν αντιμετωπιζουν προβληματα,αν και μακροχρονια δημιουργει οργανικα προβληματα μην το αθωωνουμε το ποτο ετσι?μιλαω γιαυτους που πινουν σε καθημερινη βαση..αυτοι λοιπον ολγακι μου,που πινουν και δεν εχουν προβλημα ειναι γιατι ειναι ψυχικα ισορροπημενοι,δεν εχουν πανικους,αγχωδη διαταραχη,φοβιες κτλ,οποτε λοιπον χρησιμοποιουν το αλκοολ,ειτε για να περασουν καλα,ειτε γιατι γουσταρουν να πιουν,προσεξε ομως την διαφορα ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ,ειναι πολυ σημαντικο αυτο που σου λεω,γιατι οταν καταφευγεις στο ποτο,εκει ξεκιναει μια αναγνωριση οτι εχεις προβλημα,οχι αλκοολισμου ακριβως,αλλα ψυχικης ισορροπιας(δηλ παυω να εχω πανικους αν πιω,δεν φοβαμαι,γελαω,ειμαι καλα)και εκει ξεκινουν και οι ενοχες απο την χρηση αλκοολ,την αρρωστη χρηση του..λες οπα κατι δεν παει καλα!
    και εγω δεν ενιωθα ποτε αλκοολικη η να εχω στερητικα γιατι δεν ημουν!ηταν απλα το μαξιλαρι μου οπως ειναι και σε εσενα..βασικα πιστευω οταν υποφερεις απο πανικους,που απο οτι καταλαβαινω,τους περνας ακομα,πρεπει να το κοβεις σπαθι για ενα διαστημα,εκτος αν μπορεις να πιεις μια μπυρα και να μεινεις στην μια,δλδ να αρχισεις να το ελεγχεις,να μην επιζητας την χαλαρωση,αλλα να πιεις μια μπυρα επειδη την γουσταρει ο ουρανισκος σου!καταλαβαινεις την διαφορα?
    για εμενα και απο αυτα που εχω δει λογω δουλειας,το τσιγαρο ειναι το χειροτερο!το χειροτερο!!δεν θα πω ομως περισσοτερα να μην τρομαξω τον κοσμακη εδω!
    ολα ειναι ωραια και να πιεις και να φας και να καπνισεις!ειναι απολαυσεις το ξερω με μετρο ομως..ναι?δλδ δεν μπορει να καπνιζεις 2 πακετα τσιγαρα και να θεωρεις οτι θα παραμεινεις υγιης..κανε 2 τσιγαρακια με τον φραπε σου,και αλλα τρια με το ποτο σου βαλε ενα προγραμμα ζωης και οχι θανατου!αυτα!ειπα πολλα και αν ειναι μπερδεμενα σορρυ ειμαι κατακοπη! :)

Λοιπον οσο και να ειμαι κυνικη θεωρω οτι ο αλκοολισμος ειναι ψυχικη αρρωστια και σε αυτο το μοτιβο θα επρεπε να κινουμαστε.υπαρχουν τοσα ιδρυματα στη χωρα αυτη και ψυχολογοι για ολους τους ψυχικα ασθενεις.για τον αλκολικο μονο οι ανωνυμοι αλκοολικοι, και αν δεν του κανει αυτο το μοτιβο?

Senior Member
    Λοιπον οσο και να ειμαι κυνικη θεωρω οτι ο αλκοολισμος ειναι ψυχικη αρρωστια και σε αυτο το μοτιβο θα επρεπε να κινουμαστε.υπαρχουν τοσα ιδρυματα στη χωρα αυτη και ψυχολογοι για ολους τους ψυχικα ασθενεις.για τον αλκολικο μονο οι ανωνυμοι αλκοολικοι, και αν δεν του κανει αυτο το μοτιβο?

Πανε σε αλλη χωρα ξερω γω.... εδω τα πραγματα προς το χειροτερο θα πανε μαλλον απο αποψη κοινωνικης πολιτικης και προνοιας....λογω ελλειψης κεφαλαιων και λογω κακοδιαχειρισης και νοοτροπιας.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast