Ίνσεκτ μου καλημέρα.¨:) Κι εγώ συμφωνώ με τον sabb. Πως η λογική εξήγηση υπάρχει τις περισσότερες φορές για κάτι που εκείνη τη στιγμή, ή για ένα διάστημα, θεωρούμε ανεξήγητο, αλλά δεν τη βλέπουμε. Μερικές φορές το ανθρώπινο μυαλό προτιμάει το δύσκολο, το πιο απίθανο από το πιθανό, ίσως και γοητευτικότερο και που θέλει εξέταση κάτω από άλλο πρίσμα. Σκέψου πως ίσως ήσουν πιο *έτοιμος* για το δύσκολο παρά για το απλό εκείνη τη στιγμή, για διάφορους ίσως λόγους. Και πως σε άλλη φάση, θα προτιμήσεις κάποια άλλη εκδοχή. Πάντως δεν είσαι ο μόνος, πολλοί άνθρωποι γοητεύονται από την ενασχόληση με το "φαινόμενο" των Α.Τ.Ι.Α.
Σκέφτομαι πως είναι αδύνατον με το νόμο των πιθανοτήτων να αποτελεί η γη τον μόνο πλανήτη με ύπαρξη ζωής, αλλά και δεν έχω πουθενά βρει έγκυρες, αξιόπιστες, επιστημονικές αποδείξεις επικοινωνίας κάποιας άλλης μορφής ζωής με τον άνθρωπο. Μπορεί στο μέλλον να γίνει, πάντως ως τώρα όσα έχω διαβάσει-έχουν πέσει στην αντίληψή μου, ήταν ή τεχνάσματα, ή τέτοιες διανοητικές γητειές.