ufos - Κάτι που με απασχολεί - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    Ίνσεκτ μου καλημέρα.¨:) Κι εγώ συμφωνώ με τον sabb. Πως η λογική εξήγηση υπάρχει τις περισσότερες φορές για κάτι που εκείνη τη στιγμή, ή για ένα διάστημα, θεωρούμε ανεξήγητο, αλλά δεν τη βλέπουμε. Μερικές φορές το ανθρώπινο μυαλό προτιμάει το δύσκολο, το πιο απίθανο από το πιθανό, ίσως και γοητευτικότερο και που θέλει εξέταση κάτω από άλλο πρίσμα. Σκέψου πως ίσως ήσουν πιο *έτοιμος* για το δύσκολο παρά για το απλό εκείνη τη στιγμή, για διάφορους ίσως λόγους. Και πως σε άλλη φάση, θα προτιμήσεις κάποια άλλη εκδοχή. Πάντως δεν είσαι ο μόνος, πολλοί άνθρωποι γοητεύονται από την ενασχόληση με το "φαινόμενο" των Α.Τ.Ι.Α.
    Σκέφτομαι πως είναι αδύνατον με το νόμο των πιθανοτήτων να αποτελεί η γη τον μόνο πλανήτη με ύπαρξη ζωής, αλλά και δεν έχω πουθενά βρει έγκυρες, αξιόπιστες, επιστημονικές αποδείξεις επικοινωνίας κάποιας άλλης μορφής ζωής με τον άνθρωπο. Μπορεί στο μέλλον να γίνει, πάντως ως τώρα όσα έχω διαβάσει-έχουν πέσει στην αντίληψή μου, ήταν ή τεχνάσματα, ή τέτοιες διανοητικές γητειές.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σίγουρα Rain κυκλοφορούν πολλά ψεύτικα βίντεο στο ιντερνετ με διαστημόπλοια και εξωγήινους (ένα παλιό ασπρόμαυρο βίντεο μάλιστα είχε έναν εξωγήινο που τον χειρουργούσαν αλλά τελικά είπανε πως ήταν άνθρωπος μεταλλαγμένος από το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ).
    Αυτό που είδα δεν μου δημιούργησε και εφιάλτες πάντως. Μου έκανε εντύπωση και μου έμεινε σαν απορία.

Senior Member
    Κι εγώ το έχω δει αυτό με τον πλαστό εξωγήινο ίνσεκτ, μα τι έφτιαξαν όμως! Ολόκληρη σκηνοθεσία. Έχουν βγει σωρεία τέτοιων βίντεο και φωτογραφιών, αλλά με επεξεργασία φιλμ και όσοι έχουν εξειδικευμένες γνώσεις τα πιάνουν κάτι τέτοια με ανάλυση. Παλιότερα είχα διαβάσει και παρατηρήσεις κάποιων τεχνικών, που πια έχω ξεχάσει και που.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Δειτε αυτο το βιντεο παρακατω ειναι ενδιαφερον

ΕΣΕΤΕ ΥΜΑΡ

Senior Member
    Λοιπόν, πολύ πιθανό αυτό που είδα να ήταν απλά πουλιά και να αντανακλούσε το φως του ηλίου έτσι ώστε να τους έδινε μια φωτεινή διάσταση :D Είναι πάντως η μοναδική φορά που βλέπω πουλιά τόσο φωτεινά να πετάνε...

Έριξα μια ματιά στο ίντερνετ αυτές τις μέρες για το θέμα αυτό... το τι κυκλοφορεί δεν λέγεται. Απο βίντεο της ΝΑΣΑ έως βίντεο διαφόρων περαστικών (εντωμεταξύ όλα τα βίντεο της Νασα φαίνονται αρκετά παλιά χωρίς πολύ καλή εικόνα..). Κάποια απο αυτά σίγουρα φάινονται ψεύτικα.
    Ωστόσο αν δεν πήγαινα μόνος μου μια βόλτα προς το διάστημα δεν θα μπορούσα παρά να βασίσω τις απόψεις μου σε αυτά που λένε οι επιστήμονες και η κοινή γνώμη, ότι υπάρχουν αμέτρητες άψυχες μάζες και φωτεινά σώματα στο διάστημα και κανένα ίχνος ζωής.

Εσείς τι σκέφτεστε? Δέχεστε ασυζητιτή ότι μας πουλάει η επιστήμη (όπως για παράδειγμα ότι έχουμε επισκευτεί το φεγγάρι)?
    Μια σκέψη μοναχά...

Senior Member
    Πολυς κοσμος δεν δεχεται οτι δεν πηγαμε φεγγαρι. Αλλωστε αν θυμασαι μια διαφημιση του red bull παλια οταν εβλεπα τηλεοραση με κατι αστροναυτες που στο τελος λεγανε την ατακα...παμε τα υπολοιπα γυρισματα στο στουντιο ή καπως ετσι...ειχα εντυπωσιαστει με τον διαφημιστη τοτε!!!

Τεσπα , ομως αν το καλοκεφτεις δεν υπαρχει τιποτα που να μην μπορει η ανθρωπινη φαντασια να το εξηγησει με διαφορετικο τροπο και να μπορει και να δωσει επιχειρηματα.

Παραδειγματος χαριν για το φεγγαρι λενε , οτι παρολο που θα ηταν εφικτο θα ηταν παραλογο να δωσει καποιο κρατος μια περιουσια μονο και μονο για να κερδισει τις εντυπωσεις , χωρις κανενα ουσιαστικο οφελος.

Υπαρχουν μαλιστα και καποιες ερωτησεις , σχετικα με αντανακλασεις στο κρανος των αστροναυτων και γενικα τετοιου στυλ ,
    τις οποιες ειχαν καθισει επιστημονες της ΝΑΣΑ και διναν λογικες εξηγησεις.

Σημερα καθομουν με εναν τυπο που ανακατευει την αληθεια με το ψεμμα και δεν ξερω και ο ιδιος ποτε με δουλευει και ποτε ψευδεται:P

Μην το ψαχνεις και πολυ , πολλα που μας πουλανε ειναι ψεμματα , το βλεπω σε πεδια που εχω γνωσεις για παραδειγμα , σε αλλα φυσικα θα τρωω κουτοχορτο οπως ολοι.
    Δυστυχως δεν μπορουμε να τα ξερουμε ολα και σαφως εχουμε φαει και θα φαμε πολυ κουτοχορτο στην ζωη μας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Όντως keep! Την είχα δει και γω την διαφήμηση με το red bull, έχουν βγει και πολλές φήμες. Περιέργως όλα μαζί βγαίνουν, οι φήμες και οι ευκαιρίες για διαφήμηση.

Άσε το τι ψέμα κυκλοφορεί..
    Έχουν χτιστεί παλάτια με το ψέμα... αυτοκρατορίες ολόκληρες.

Senior Member
    Δεν βάζουμε κάνα βίντεο με ουφο για να περάσει η ώρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Δεν βάζουμε κάνα βίντεο με ουφο για να περάσει η ώρα?
    http://www.youtube.com/watch?v=tunFGqR5maE
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post

α τετοια ουφο????:) εγω νομισα βιντεο απ αυτα που κυκλοφορουν στο youtube για εξωγηινους κτλ...τεσπα..
    xaxaxa ωραιο βιντεο παντως!!!!!!!!:)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Αυτά δεν είναι ουφο καλέ! (πετάνε ωραίες κοτσάνες όμως)!

Page 3 of 3 FirstFirst 123