Arsi και Lacrymosa σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά για τα μηνύματα σας με προβληματίζουν και με ενθαρρύνουν ταυτόχρονα, έτσι τα νιώθω.
σήμερα άφησα την μέρα δυστυχώς να περάσει λίγο πολύ έτσι..και ήδη νιώθω ότι τν χαράμισα λίγο (τρομαζω αν σκεφτώ πόσες μέρες μου έχουν φύγει έτσι και πολύ πολύ χειρότερα τα τελευταία χρόνια..αλλά δεν οφελεί να το σκέφτομαι έτσι..σημασία έχει να κάνω κάτι απο δω και πέρα έτσι δεν είναι;)..
απολογισμός ημέρας: πήγα λαϊκή κι πήρα πολυ ωραία και φθηνά φρούτα και ο κύριος και η κυρία που τα πουλούσαν ήταν πολύ φιλικοί, μου έβαλαν και 1-2 πορτοκάλια παραπάνω στο τέλος αλλά πιο πολύ σαν θετικό μου έμεινε ο τρόπος τους , νομίζω ότι άρχισα να αδυνατίζω λίγο (έχω βάλει σαν σκοπό 3-4 κιλάκια), βρήκα συμμαζεύοντας ένα αγαπημένο μου κόσμημα που νόμιζα ότι είχα χάσει στις διακοπές..και πέρα από αυτά τα κάπως ανούσια και μικρά που ίσως να κάνουν κάποιον διαβάζοντας τα να γελάσει ή να πεί "μα είναι δυαντόν πόσο χάλια μπορεί να είναι η μέρα της για να χαίρεται με αυτά;" πιάνω τον εαυτό μου να αντιμετωπίζει με λιγότερο άγχος τις μέρες που έρχονται, με λιγότερη απαισιοδοξία..φοβάμαι λίγο που τα έχω αφήσει όλα να κυλάνε έτσι απλά..αλλά παράλληλα αυτό με κάνει να νιώθω πιο ήρεμη. να ανησυχώ για πράγματα όταν έρθουν κι όχι προκαταβολικά.
Με πιάνω όμως και πάλι να νοσταλγώ κάποια πράγματα, να εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω πίσω..να κάνω πράγματα αλλιώς.καμία ιδέα πως θα μπορούσα να απαλλαχτώ από τις τόσο έντονες αυτές σκέψεις, για πράγματα που μπορεί να μην έκανα σωστά; δεν εκτίμησα; ή θα έκανα διαφορετικά τώρα;νιώθω ότι ζούσα σε όνειρο, μετά σε εφιάλτη και τώρα την πραγματικότητα ..κάτι είναι κι αυτό :)
Εξακολουθούν να μου λείπουν άνθρωποι που να είναι ουσιαστικά δίπλα.. μου αλλά δεν απογοητεύομαι..νομίζω, όπως είπα και χθές ότι όσο θα νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου και την ζωή, όσο γνωρίζω τον εαυτό μου και τον αποδέχομαι θα ερθουν όλα..Εδώ που τα λέμε δεν υπήρξα και ο ευκολότερος άνθρωπος για να τον προσεγγίσεις ή η καλύτερη παρέα (δεν μιλούσα, δεν έβγαινα, δεν σήκωνα τηλ...παρ όλα αυτά έχω μια μικρή πικρία που κάποιοι δεν στάθηκαν λίγο περισσότερο δίπλα μου :( )