ναι μου ειπε ο αντρας νου οτι ειχε ερθει ενα χαρτι κ ξεχασε να μου το πει αρα εχει ερθει εξωδικο.......
Printable View
ναι μου ειπε ο αντρας νου οτι ειχε ερθει ενα χαρτι κ ξεχασε να μου το πει αρα εχει ερθει εξωδικο.......
κοίτα μπορεί να σε στεναχώρησε η κατάσταση αλλά συμβαίνει κατά κόρον το τελευταίο διάστημα.Μην αισθάνεσαι άσχημα.Μπορείτε να φύγετε από το σπίτι?σκοπεύεις να το διαπραγματευτείς?τι θα κάνετε τελικα?
Ραμ , μην απαντησεις στο εξωδικο , μην μπλεξεις με δικηγορους (σορυ void :P:P:P) !!! Θα χασεις πολλα παραπανω απο 3 ενοικια ετσι, πιστεψε με! Αυτη μπορει να εχει αποθεμα να σε "πολεμησει", εσυ ομως εχεις??? Ενα εξωδικο μπορει να ζηταει παπαδες μεσα , μπορει να σου γραφει οτι αν δεν απαντησεις σε 10 μερες τοτε θα σε πανε στη φυλακη λολ ,μην ψαρωνεις!
Καλως ή κακως ομως η ιδιοκτητρια σου εχει το δικιο εδω,και το νομικο αλλα και το ηθικο. 3 μηνες ειναι αυτοι , δεν ειναι και λιγο. Εδω αρκετοι γκρινιαζουν απο το πρωτο 20ημερο κιολας.
Κανε την να καταλαβει οτι ΔΕΝ μπορεις να την πληρωσεις τωρα και οτι το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να φυγεις απο το σπιτι της συντομα (ψαχνε σπιτι!) ωστε να ερθει αλλος. Τουλαχιστον ετσι να πιστεψει οτι κατι κερδιζει "εστω" γιατι αυτη σιγουρα το βλεπει και ηθικα το θεμα. Σε κανενα δεν αρεσει να πιανεται κοροιδο και να τα χανει ολα, τουλαχιστον αμα πιστευει οτι "την εδιωξα τελικα και ηρθε αλλος οποτε δεν τα εχασα ολα!" θα νοιωθει και πιο ωραια, και αν νοιωθει ωραια δε θα ειναι επιθετικη μαζι σου.
Για να σου στειλει εξωδικο σημαινει οτι εχει σταματησει να διαπραγματευται καταστασεις, οποτε.. ξεκινα να ψαχνεις νεο σπιτι, αν δεν το εχεις κανει ηδη. Οσο πιο γρηγορα της φυγεις (και αρα οσο λιγοτερη ζημια της κανεις) τοσο το καλυτερο.
απαντήσει δεν απαντήσει στο εξώδικο είναι pointless στην παρούσα φάση εφόσον ήδη η σπιτονοικοκυρά της έχει διαταγή απόδοσης μισθίου στα χέρια της, αυτό που λέμε έξωση.Το μόνο που μπορεί να διαπραγματευτεί είναι να πάρει κάποια προθεσμία μέχρι να βρει άλλο σπίτι..και αυτό σαφώς δε χρειάζεται κάποιον χασοδίκη χεχεχε :-)
εχω αρχισει να ψαχνω σπιτι,σημερα ειδα κ καποιο που μαλλον θα το κλεισω πηγα κ της μιλησα επισεις σημερα το απογευμα κ της ειπα την αληθεια δλδ οτι θα της δωσω αυτα που της χρωσταω κ τιποτα παραπανω αυτα τα παραπανω δεν μπορω τα λευτα δεν εχω σκοπο να της τα φαω δεν ειναι του στυλ μου απλα θα της δεινω οσο μπορω μεχρι να ξεχρεωσω της ειπα επισεις οτι θα φυγω απο το σπιτι εντος 20 ημερων που λεει μου ειπε οτι θα το παει δικαστικος γιατι θελει τα λευτα ολα εντως αυτων τις 2ο ημερες εγω δεν εχω που να τα βρω κ τις ειπα καλα ας κανει οτι νομιζει κ εφυγα
Μην αγχώνεσαι ρε συ.Σήκω φύγε από το σπίτι.Και δικαστικώς να το πάει, θα καθυστερήσει πάααααρα πολύ, οπότε μέχρι τότε θα της τα έχεις δώσει τα χρήματα...έλεος πια με όλα τα παραδόπιστα σκουλήκια.
α και επίσης, όπως σου έχω ξαναπεί, με τη διαταγή απόδοσης μισθίου, ζητάς να φύγει ο άλλος από το σπίτι, όχι να σου καταβάλλει τα ενοίκια.Αυτό θέλει άλλη νομική διαδικασία..συνήθως αγωγή και σπάνια διαταγή πληρωμής.Έχεις περιθώριο χρονικό και στις δύο περιπτώσεις,οπότε μην την αφήνεις να σε επηρεάζει.