Αυτό μ' αρέσει στους άντρες, που υποστηρίζουν αυτό που τους συνδέει.
Printable View
Γιατί δεν υπάρχει;
Εντομάκι, άμα κατέβω Αθήνα, θα βγούμε για ποτάκι! Να μου πεις και που συχνάζεις. Αλήθεια που συχνάζεις;
Εχω την εντονη πεποιθηση οτι ειναι δημιουργημα του μυαλου των αντρων για να λενε οτι οι γυναικες σκοτωνονται για την παρτη τους. Αλλιως εχουν και καλυτερα πραγματα να κανουν οι γυναικες. Οσες ξερω τουλαχιστον. Και στους αντρες υπαρχει ανταγωνισμος, οπως ειπε και ο ινσεκτ, αλλα γι αυτο γιατι κανεις δε λεει τπτ ταχαμ ταχαμ? Μηπως ειναι προκαταληψη ο γυναικειος ανταγωνισμος? Λεω εγω τωρα..
Έχεις δίκιο..
για φαγητο και καφε ΟΧΙ, γιατι δεν αντεχω να με κοιτανε που καθομαι μονος μου, και γενικα πνιγομαι στους κλειστους χωρους, και υποτιθεται εξω βγαινεις να παρεις αερα οχι να ξανακλειστεις παλι μεσα καπου αλλου. κινηματογραφο ομως ναι εχω παει, γιατι πας εκει να δεις το εργο, ασε που σβηνουν και τα φωτα οπωτε δε βλεπεις καν ποιος σε κοιταζει. αν και δε βρισκω πλεον λογο να το κανω, ασε που πληρωνω κι ολας ενω μπορω να εχω τη ταινια σπιτι μου κατεβασμενη ΠΡΙΝ καν κυκλοφορησει. βολτες για περπατημα φυσικα, αν και εδω περα με τοσο καυσαεριο και κινηση που υπαρχει, δυσκολευεσαι να μη σε πιασει πονοκεφαλος. γενικα πιστευω αν ειχα φιλους εστω ενα ατομο, και ηταν και το περιβαλλον καλυτερο, θα κυκλοφορουσα συχνοτερα.
Προσπαθώ να σου στείλω pm GypsyCell. Αν έχεις την ευγενή καλωσύνη...
εντομάκι μη συμώνει! απλά μιλάω συνέχεια και γέμισα. Τώρα στείλε!
E, ok δεν πέφτουν και πιστολιές σε κάθε γωνιά..
Κοίτα για να έχεις φίλους πρέπει να δίνεις και να παίρνεις. Αν δηλαδή κάνεις το παν για να δίνεις η το παν για να παίρνεις μόνο κάποια στιγμή ξενερώνει ο άλλος άνθρωπος και αποτραβιέται. Θέλουν προσπάθεια και οι σχέσεις με γυναίκες και οι παρέες, φίλοι. Τυχαίνει κάποιες παρέες να δενονται και να κρατάνε ακόμα και αφού αρχίζουν όλοι τις δουλειές και τις παντριές. Είναι και που συχνάζεις... Αν κάνεις δουλειά από το σπίτι για παράδειγμα δεν είναι εύκολο...
Το έχω επιχειρήσει αλλά αισθανόμουν μεγάλη νευρικότητα... Πίστεύω ότι όποιος μπορεί και το κάνει ακομπλεξάριστα έχει λύσει ένα μεγάλο θέμα με τον εαυτό του και ίσως έχει καταφέρει μια ποιότητα στις σχέσεις του. Αφού δεν μπορούμε (επί το πλείστον) να βγούμε μόνοι αυτό δεν σημαίνει ότι προφανώς πολλές φορές αναγκαζόμαστε να βγούμε με παρέα;
Θέλει και γερά κότσια για να το κάνεις. Ν' αψηφίσεις δηλαδή το τι θα πουν οι άλλοι γύρω και να νιώσεις κύριος του εαυτού σου. Πράγμα που λίγοι το καταφέρνουν.