Μοναχικές εξόδους - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 150
    Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μόνο μεταξύ των γυναικών! Ίσα ίσα σε μας μπορεί να είναι και πιο άγρια τα πράγματα, αναλόγως τα άτομα. Κάποιοι μπορεί να παίζουν και πάσες μεταξύ τους δε λέω.. χαχα. Αν προκύψουν αισθήματα (κολλήματα) όμως.. όλοι οι υπόλοιποι άντρες γίνονται εχθροί.
    Αυτό μ' αρέσει στους άντρες, που υποστηρίζουν αυτό που τους συνδέει.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Και ΄γω πιστεύω πως η φιλία δεν πρέπει να γίνεται από ανάγκη αλλά από αληθινό ενδιαφέρον και έχω κάνει πολλές φιλίες από ανάγκη που δεν μου άφησαν τίποτα. Ίσα ίσα ένιωθα ν' αναλώνομαι..
    Σωστο.
    Αλλα διαφωνω με την εννοια του ανταγωνισμου στις γυναικειες φιλιες. Τελοσπαντων.

Senior Member
    Γιατί δεν υπάρχει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    εντομακι, καθε αρχη και δυσκολη :)
    Ξερω θα προτιμουσες να εβγαινες με παρεακι,αλλα αφου δεν υπαρχει καποιος αυτη την εποχη,γιατι να καθεσαι μεσα?
    Οκ,στην αρχη ειναι αβολο,γιατι εχουμε ξεσυνηθισει ακομα και στην ανθρωπινη συναστροφη,αλλα εσυ δεν εχεις καμια κοινωνικη φοβια,οποτε ειναι θεμα τριβης με το αντικειμενο ;)
    Αυτο που μενει ειναι να απολαμβανεις τις εξοδους σου!!

Εγω κυκλοφορω αρκετα μονη μου,στην αρχη που δεν ηξερα κανεναν εδω,ολο μονη μου ημουν χαχααχ,μιλουσα με κοσμο στο διπλανο τραπεζι,και ΚΥΡΙΩΣ δεν ενιωθα οτι κανω κατι λαθος
    Ελεγα "ε και? σε αυτη τη φαση της ζωης μου δεν εχω παρεα,οι παρεες δεν γινονται σε μια μερα και εχτιζα σιγα σιγα σχεσεις που με ενδιεφεραν και ΟΧΙ ΠΙΑ απο απελπισια :)
    Ειμαστε ιδιαιτεροι ανθρωποι και θελουμε ιδιαιτερη παρεα πως να το κανουμε!ε αυτη η παρεα ειναι σαν εμας..δυσκολη αλλα αξιζει να περιμενεις...
    τα φιλια μου :)
    Μπράβο σου βρε Φωτεινή!
    Χαίρομαι και για τα φιλιά σου (keep it up!)

Senior Member
    Εντομάκι, άμα κατέβω Αθήνα, θα βγούμε για ποτάκι! Να μου πεις και που συχνάζεις. Αλήθεια που συχνάζεις;

Banned
    Γιατί δεν υπάρχει;
    Εχω την εντονη πεποιθηση οτι ειναι δημιουργημα του μυαλου των αντρων για να λενε οτι οι γυναικες σκοτωνονται για την παρτη τους. Αλλιως εχουν και καλυτερα πραγματα να κανουν οι γυναικες. Οσες ξερω τουλαχιστον. Και στους αντρες υπαρχει ανταγωνισμος, οπως ειπε και ο ινσεκτ, αλλα γι αυτο γιατι κανεις δε λεει τπτ ταχαμ ταχαμ? Μηπως ειναι προκαταληψη ο γυναικειος ανταγωνισμος? Λεω εγω τωρα..

Senior Member
    Εντομάκι, άμα κατέβω Αθήνα, θα βγούμε για ποτάκι! Να μου πεις και που συχνάζεις. Αλήθεια που συχνάζεις;
    Αυτά δεν λέγονται εδώ! Καλύτερα να μιλήσουμε με προσωπικά μηνύματα :)

Senior Member
    Έχεις δίκιο..

Senior Member
    Έχεις δίκιο..
    Όχι απλά έχω δίκιο... είμαι το δίκιο προσωποποιημένο. :p

Banned
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Εσείς βγαίνετε μόνοι σας ποτέ; Πως είναι η εμπειρία;
    για φαγητο και καφε ΟΧΙ, γιατι δεν αντεχω να με κοιτανε που καθομαι μονος μου, και γενικα πνιγομαι στους κλειστους χωρους, και υποτιθεται εξω βγαινεις να παρεις αερα οχι να ξανακλειστεις παλι μεσα καπου αλλου. κινηματογραφο ομως ναι εχω παει, γιατι πας εκει να δεις το εργο, ασε που σβηνουν και τα φωτα οπωτε δε βλεπεις καν ποιος σε κοιταζει. αν και δε βρισκω πλεον λογο να το κανω, ασε που πληρωνω κι ολας ενω μπορω να εχω τη ταινια σπιτι μου κατεβασμενη ΠΡΙΝ καν κυκλοφορησει. βολτες για περπατημα φυσικα, αν και εδω περα με τοσο καυσαεριο και κινηση που υπαρχει, δυσκολευεσαι να μη σε πιασει πονοκεφαλος. γενικα πιστευω αν ειχα φιλους εστω ενα ατομο, και ηταν και το περιβαλλον καλυτερο, θα κυκλοφορουσα συχνοτερα.

Senior Member
    Προσπαθώ να σου στείλω pm GypsyCell. Αν έχεις την ευγενή καλωσύνη...

Senior Member
    εντομάκι μη συμώνει! απλά μιλάω συνέχεια και γέμισα. Τώρα στείλε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    για φαγητο και καφε ΟΧΙ, γιατι δεν αντεχω να με κοιτανε που καθομαι μονος μου, και γενικα πνιγομαι στους κλειστους χωρους, και υποτιθεται εξω βγαινεις να παρεις αερα οχι να ξανακλειστεις παλι μεσα καπου αλλου. κινηματογραφο ομως ναι εχω παει, γιατι πας εκει να δεις το εργο, ασε που σβηνουν και τα φωτα οπωτε δε βλεπεις καν ποιος σε κοιταζει. αν και δε βρισκω πλεον λογο να το κανω, ασε που πληρωνω κι ολας ενω μπορω να εχω τη ταινια σπιτι μου κατεβασμενη ΠΡΙΝ καν κυκλοφορησει. βολτες για περπατημα φυσικα, αν και εδω περα με τοσο καυσαεριο και κινηση που υπαρχει, δυσκολευεσαι να μη σε πιασει πονοκεφαλος. γενικα πιστευω αν ειχα φιλους εστω ενα ατομο, και ηταν και το περιβαλλον καλυτερο, θα κυκλοφορουσα συχνοτερα.
    E, ok δεν πέφτουν και πιστολιές σε κάθε γωνιά..
    Κοίτα για να έχεις φίλους πρέπει να δίνεις και να παίρνεις. Αν δηλαδή κάνεις το παν για να δίνεις η το παν για να παίρνεις μόνο κάποια στιγμή ξενερώνει ο άλλος άνθρωπος και αποτραβιέται. Θέλουν προσπάθεια και οι σχέσεις με γυναίκες και οι παρέες, φίλοι. Τυχαίνει κάποιες παρέες να δενονται και να κρατάνε ακόμα και αφού αρχίζουν όλοι τις δουλειές και τις παντριές. Είναι και που συχνάζεις... Αν κάνεις δουλειά από το σπίτι για παράδειγμα δεν είναι εύκολο...

Senior Member
    Το έχω επιχειρήσει αλλά αισθανόμουν μεγάλη νευρικότητα... Πίστεύω ότι όποιος μπορεί και το κάνει ακομπλεξάριστα έχει λύσει ένα μεγάλο θέμα με τον εαυτό του και ίσως έχει καταφέρει μια ποιότητα στις σχέσεις του. Αφού δεν μπορούμε (επί το πλείστον) να βγούμε μόνοι αυτό δεν σημαίνει ότι προφανώς πολλές φορές αναγκαζόμαστε να βγούμε με παρέα;
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Θέλει και γερά κότσια για να το κάνεις. Ν' αψηφίσεις δηλαδή το τι θα πουν οι άλλοι γύρω και να νιώσεις κύριος του εαυτού σου. Πράγμα που λίγοι το καταφέρνουν.

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast