Originally Posted by
carrie
Λοιπον φανταζομαι εννοεις σε εναν αντρα με τον οποιο να εχουμε σχεση ετσι, οχι για απλη γνωριμια η φιλια, οποτε: δεν την παλευω με τιποτα με τσιγκουνηδες, απλυτους χεβι μεταλλαδες, μισοπλυμενους γιο-μαν ραστα-μαν (αν και για παρεα καλοι ειναι, για κατι παραπανω με τπτ, το ιδιο ισχυει και για τους προηγουμενους), σνομπ παιδια καλων οικογενειων με λακοστ πολο και ρολοι ταγκ, εγγεγραμενους σε κομματα (omg), 40ρηδες που μενουν με τη μαμα και το μπαμπα, 40ρηδες που την εχουν δει κουλτουρα και ιστορια και λεφτα, πιτσιρικαδες που ξεχειλιζουν μαλακιαση και αλητεια με μηχανακια καβουρδιστηρια τα οποια τα οδηγουν μοναχα καμπουριαστά (αν και μου πεφτουν μικρα για σχεση, ειναι και αρσενικα και μου τη σπανε!), δεν την παλευω με κατι και καλα "καλα παιδια" που ξεχειλιζουν απωθημενα και στην τελικη τα βγαζουν πανω σου και σου ψηνουν το ψαρι στα χειλη, δεν την παλευω με αντρες που παιζουν ολη μερα πλειστεισον, που ενδιαφερονται με παθος για την ομαδα, διαβαζουν αθλητικες εφημεριδες και βλεπουν Αθλητικη Κυριακη, δεν μπορω να αντεξω τον αλλον να πινει σε καθημερινη βαση μπαφους και αλκοολ, ουτε περιστασιακα αλλα πραγματα, κανεναν που να ακουει Κιαμο, Βερτη, Οικονομοπουλο και να συχναζει σε μπουζουκια, και με τιποτα δεν θα την παλευα να ειμαι με καποιον που εχει δηλωσει ποτε συμμετοχη σε ριαλιτι ή σοου!