Results 16 to 30 of 106
-
11-06-2011, 13:23 #16
Χαχαχα, είναι υπέροχο! Νομίζω έδωσες μία πλήρη περιγραφή του Ελληναρά ... Αν και κατανοώ πλήρως τις ιδέες σου (την σημασία των λέξεων που χρησιμοποιείς), η τιμή (με την έννοια της αξιοπρέπειας, της ανιδιοτέλειας, και όχι της ανιδιοτελούς προσφοράς κρέατος στα κανόνια), το κράτος (στην θεωρητική και εξευγενισμένη έννοια του κοινωνικού κράτους, κράτους δικαίου,σαν το ελληνικό ένα πράγμα... μπουχαχα) είναι πιστεύω ανυπέρβλητες αξίες.
""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
- 11-06-2011, 13:26 #17
ΥΓ: Gypsy Cello...: Πρώτα άνοιξες αυτό το φόρουμ και μετά ένα για τις γυναίκες για ξεκάρφωμα;;; :-q
""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
11-06-2011, 14:17 #18
δεν αντεχω τους "δειξε μου προσοχη στοργη και προδερμ,ειμαι ενα αθωο γλυκο και τρυφερο παιζακι" θελω να τους βαρεσω!
δεν αντεχω τους "ξερολες θειους",θελω να τους στειλω στο διαολο!
δεν μπορω τους ανοιχτο πουκαμισακι κωλοφτιαγμενο καρο και παμε μπουζουκια,θελω να ξερασω!
δεν μπορω τους κοκκαλιαρηδες αλλα ουτε τους υπερβαρους,με χαλανε οι ξανθοι,με ξενερωνουν οι χαι σοσαιετι,δεν μου βγαινει με καποιους που εχουν μεγαλο κεφαλι (ντοινγκ),αυτους που ειναι υπερβολικα σχολαστικοι και τελος σιχαινομαι κατι καραγκιοζακια που με κοιτανε με υφος "χμ ειμαι μεγαλος μαμιας ελα μου μανιτσα μου" μπλιαξξξξξξξξ!!!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
11-06-2011, 17:13 #19
Militon δεν το χρειάζομαι το ξεκάρφωμα. Είπα ν' απονήμω δικαιοσύνη αλλά με παρεξήγησες βρε παιδί! Εξάλλου μ' ενδιαφέρει το πως σκέφτονται όλοι οι συνφορουμίτες εδώ μέσα. Υπάρχουν πράγματα που μ' ενοχλούν και 'μένα στις γυναίκες και με τα οποία συμφωνώ με τους άντρες. Γενικά συμφωνώ με τις προλαλήσασες κυρίες. Τα ρατσιστικά ανέκδοτα μου την δίνουν και ΄μένα και έχω απορρίψει παιδί γι' αυτόν τον λόγο, το οποίο στην αρχή μου άρεσε αλλά μετά είδα τον κάλο στον εγκέφαλο ν' αναδύεται σιγά σιγά και ξενέρωσα. Ρέιν, ο πατριώτης στην υπερβολική καρικατουρίστικη μορφή του μου την δίνει και 'μένα και το έχω βιώσει στο παρελθόν αν και πιστεύω ότι τώρα είναι είδος υπό εξαφάνιση. Επίσης πολύ καλό το point για την εξουσιουποταγή, δυστυχώς τους ερεθίζει τους μαλάκες η εξουσία. Με απέρριψε χωρίς καλά καλά να με γνωρίζει για γκόμενα με λεφτά, όχι για τα λεφτά τα ίδια αλλά για την εξουσία που εγείρει το χρήμα. Ίσως τον ερεθίζει η εξουσία που ασκεί πάνω του, αν και δεν είμαι σίγουρη γι' αυτό και πρέπει να το διελευκάνω το ζήτημα. Επίσης πολύ καλό το point της Carrie για τα playstation (παίζει κι ο Καραμανλής χεχε!!). Άντε βρε, με συμπληρώνετε! :) ΥΓ τα μπουζούκια μ' αρέσουν όμως, απ' ότι βλέπω είμαι από τους εναπομείναντες ελάχιστους που γουστάρουν μπουζούκια.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
11-06-2011, 20:48 #20
Τα πεπραγμένα άλλα δείχνουν... Μιάμησι ώρα μετά δημιούργησες το επόμενο topic! Το πρώτο ήταν αυθόρμητη πράξη, η δεύτερη είχε γυναικείο δόλο... lololol By the way... μισώ τις κονσόλες, ποτέ δεν είχα ούτε θα έχω, ούτε ένα racing δεν μπορώ να κερδίσω... Προτιμώ όμως να καίγομαι στο pc... Καλά είναι και τα μπουζούκια αρκεί να μην ξεπερνούν το μέτρο... βασικά πλάκα έχουν απλά η ατμόσφαιρα είναι αφόρητη... Δεν μπορώ να απαντήσω τί δεν μου αρέσει πάνω σε τρίτους... είναι πολύ γενικό... αν αναφέραμε πρόσωπα θα μπορούσα να γίνω πολύ αναλυτικός :-D... Μπορώ να πώ ότι συμφωνώ με τους προλαλήσαντες... Αν κάτι μου δημιουργεί πραγματικό πρόβλημα είναι οι ανταγωνιστικές σχέσεις και ο έλεγχος... και είναι ελάττωμα, το ξέρω...
11-06-2011, 21:03 #21
Ναι αυθόρμητο ήταν γιατί είμαι γυναίκα και είναι πολύ φυσικό να θέλω να μιλήσω για άντρες. :) Δια της ατόπου απαγωγής είναι καλύτερα. Το να σ' ενοχλούν οι ανταγωνιστικές σχέσεις δεν είναι ελάττωμα, καλό είναι.
11-06-2011, 21:12 #22
Ναι σε μια ειδυλλιακή κοινωνία όπου ο συναγωνισμός και το ομαδικό πνεύμα έχει αντικαταστήσει τον ανταγωνισμό... όχι σε αυτήν όμως... Αν πώ ότι με ενοχλεί που οι γυναίκες είναι τόσο π******ς θα είναι μεγάλο κλισέ; Αστειεύομαι φυσικά, υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις, η μαμάκα μου, η αδερφούλα μου, και με περιορισμένη διάρκεια η εκάστοτε κοπέλα μου... lolololol
11-06-2011, 21:18 #23
Σε μια ιδανική κοινωνία επίσης δεν θα τις τσουβάλιαζες όλες μαζί.
11-06-2011, 21:34 #24
Καλά μωρέ! Ούτε μια κουβέντα δεν μπορούμε να πούμε (πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες μιας δεν και δεν εχω και αδερφή!)... Πάντως μέχρι τώρα η περιγραφή που εσείς (οι γυναίκες) του φόρουμ έχετε δώσει εστιάζεται σε μιά καρικατούρα του άνδρα... ε και η ******* μια καρικατούρα της γυναίκας είναι... :-Ρ Το λέει και η έγκυρη frikipedia: http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%...AC%CE%BD%CE%B1
11-06-2011, 21:37 #25
Εγώ προσωπικά αγαπώ πολύ τους άνδρες και δεν τους τσουβαλιάζω. Υπάρχουν και καλοί.
11-06-2011, 21:47 #26
11-06-2011, 21:50 #27
Καλά μας δουλεύεις; Ούτε οι άντρες σ' αρέσουν ούτε οι γυναίκες; Τέλος πάντων ας αφήσουμε τα οφ τόπικ. Το θέμα είναι καυτό!!!
11-06-2011, 23:52 #28
χμ.. τζιπσι, κι εγω καποτε ετσι ενιωθα και ελεγα. Και μετα ξυπνησα.
12-06-2011, 00:36 #29
δε μπορεί όλοι ρε συ! και μαθηματικά να το δούμε το θέμα κάποιοι λίγοι καλοί θα υπάρχουν!
12-06-2011, 00:46 #30
ναι, το θεμα ειναι να τους ξεχωριζεις..