όχι, απλά είπα πως πρώτη φορά βλέπω τόσο ταιριαστες επιστήμες μαζί.
Printable View
Τι εννοείς? Έκανα κάτι κακό στην κοπέλα?
Ναι και η απάντηση που πήρα ήταν οτι και η ψυχολόγος της το ίδιο της είπε και οτι ήταν πολύ καλή.
Εντάξει τοτε ζητάω συγγνώμη που είπα κάτι που της το είπε και η ψυχολόγος της.
Εχω κανει τοσες λιστες στην ζωη μου με χαρακτηριστικα, με στοχους, με ονειρα, με προτεραιοτητες αλλα δεν γινεται τιποτα...ομως πραγματι δεχομαι την κατασταση μου ξερω πως κατι δεν παει καλα εδω και πρεπει να αλλαξει αλλα πως;;;με τι δυναμη;;;;και τι να κανω;;;;να βγω εξω απο το σπιτι και που να παω;;;;Σε τι να πιστεψω βασικα;;;;Οσο για τα χαρακτηριστικα που μου βρηκες δεν ξερω αν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα γιατι δεν ξερω εμενα καλα πλεον, ειμαι λιγο στα χαμενα...πολλες φορες σκεφτομαι πως ισως να μην εφταιξε ποτε ο κοσμος ή οι καταστασεις, αλλα μηπως εγω η ιδια ειμαι κατι αλλο απο αυτο που νομιζα και γιαυτο ολα αυτα που περασα και συνεχιζω να περναω μου αξιζαν και συνεχιζουν να μου αξιζουν.....
Ειρήνη συγγνώμη, δεν ήθελα να σου κάνω κάποιο κακό με τα παραπάνω που είπα.
Ελπίζω να είσαι καλά.
Βασικα η ψυχολογος στις 3 συνεδριες που ειχαμε προλαβει να κανουμε μου ειχε αναφερει οτι εχω επιγνωση της καταστασης μου, δεν πιστευω στον εαυτο μου και πρεπει πρωτα να φτιαξω το ειδωλο μου, τον εαυτο μου, και μετα θα μπορεσω να αντιμετωπισω προβληματα,καταστασεις κτλ κτλ κτλ.Δεν προλαβε να μου πει ομως πως φτιαχνεις εναν εαυτο απο το μηδεν;;;;τι κανεις για να δεις αν σε αγαπας....
Ειδα οτι μαλωνεται...δεν θελω εγω κατι τετοιο να γινεται με αφορμη εμενα μια γνωμη θελω κατι που ισως εσεις να ξερετε καλυτερα, που ισως να εχετε περασει απο κατι αναλογο ή να παλευεται ακομα και να μπορειτε να με βγαλετε απο το σκοταδι που ειμαι....ενα παραθυρο εστω να ανοιξει....αλλα δεν ξερω πως να αντιμετωπισω μια κακη ψυχολογικη κατασταση, τα ψυχοσωματικα που εχω χρονια τωρα, τους πονοκεφαλους που με πιανουν τελευταια οταν ακουω να μιλανε ή οταν πρεπει να ζοριστω και να μιλησω εγω σε κοσμο....
Τα χαρακτηριστικά που σου βρήκα είναι πράγματα που υποθέτω για σένα από αυτά που έχεις γράψει. Μπορεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μπορεί και όχι. Το θέμα είναι ότι έχεις σίγουρα κάποια θετικά και είναι καλό να στηριχτείς σε αυτά για αρχή, για να πάρεις ώθηση και να το παλέψεις να πας παραπέρα.
Το να είσαι κάτι άλλο από αυτό που νόμιζες δεν είναι καθόλου κακό, όπως και δεν είναι κακό να ψάξεις να βρεις το εαυτό σου, αφού λες ότι δε σε ξέρεις καλά καλά εσύ. Αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι διατεθειμένη να κάνεις βήματα προς μια καλύτερη ζωή, που φαίνεται πως το έχεις. Το θέμα είναι όμως ότι το να κάνουμε λίστες είναι το πρώτο βήμα μιας μεγάλης και πιθανόν επίπονης διαδρομής, και με τόσα χρόνια αυτο-υποτίμησης είναι σχεδόν βέβαιο ότι χρειάζεσαι μια υποστήριξη, που είναι δύσκολο να δοθεί μέσα από μια οθόνη... Πρέπει να βρεις τη δύναμη να το προσπαθήσεις, να βάλεις κάποιους στόχους ίσως... Τι θα σε ευχαριστούσε να κάνεις, τι όνειρα έχεις για τη ζωή σου;
Ξερω τον εαυτο μου, απο οσο νομιζω τουλαχιστον, αξια και σημασια για το νοημα της ζωης δεν βρισκω.......Εχω ονειρα και ενα απο αυτα ηταν οτι παντα ηθελα να παω σε μια σχολη χορου αλλα ποτε δεν το εκανα, μου εχουν πει οτι βοηθαει κιολας αλλα δεν μπορω να παω τωρα πια, ουτε λεφτα υπαρχουν, ουτε δουλεια υπαρχει, ουτε και διαθεση!Αλλο ονειρο μου ειναι οτι παντα ηθελα να περασω σε μια σχολη που εχει να κανει με τα παιδια, μου αρεσει να δουλευω με παιδια, ειναι αυτη η αθοωτητα που σε κανει να ξεχνας τα παντα...!!!!!Και η δουλεια που ημουν με παιδια ειχε να κανει....Θελω γενικοτερα να νιωσω χρησιμη,να νιωσω οτι υπαρχει λογος που ειμαι εδω!!!!!
Για αρχή είναι μια χαρά! :-) Γιατί δεν πας σε καμια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα; Και μπορείς να πας κάπου εθελοντικά να βοηθήσεις παιδάκια. Σε εκέινη τη δομή προς το Φίλυρο σε σας... πώς τη λένε...όχι το παιδικό χωριό σος μια άλλη, ξέρεις πόσα παιδάκια είναι παρατημένα και σε έχουν ανάγκη;
Αν δυσκολεύεσαι να βρεις νόημα στη ζωή ξεκίνα να δίνεις...και μετά θα απορείς τι έψαχνες τόσο καιρό... :-)
Ειρηνούλα καλό βράδυ! Για ό,τι θέλεις, εδώ είμαστε :-)