Πόσα χρόνια χαμένα θα περάσουν ακόμα;;;;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
    Quote Originally Posted by Hara_ View Post
    Έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου?
    Έλεος.
    Απλά είπα κάτι άσχετο. Σε πειράζει?
    όχι, απλά είπα πως πρώτη φορά βλέπω τόσο ταιριαστες επιστήμες μαζί.

Senior Member
    Τι εννοείς? Έκανα κάτι κακό στην κοπέλα?

Τι εννοείς? Έκανα κάτι κακό στην κοπέλα?

Με το να βρεις το ζώδιο της, όχι, (αν το βρήκες).
    Με τα παρακάτω όμως που είναι ξεκάθαρες διαγνώσεις, ναι, θα μπορούσες να της κάνεις και κακό.

Ναι γιατί και εγώ αυτό βλέπω. Οτι δεν έχεις κάποιο δικό σου πρόβλημα ουτε ψυχικό (Που να το έχεις απο μόνη σου) Ούτε παθολογικό. Είσαι πάρα πολύ πληγωμένη και έχεις στραφεί προς τον εαυτό σου και έχεις κάνει ενα καβούκι που έχεις κλείσει τον εαυτό σου εκεί μέσα. Έπρεπε να μην αφήνεις τα υπόλοιπα άτομα να σου μειώνουν τον εαυτό σου. Να σε κάνουν κατώτερη. Διάβασα αυτό που έλεγες για την φίλη σου και κατάλαβα τα παραπάνω. Οτι αυτήν είχε το πρόβλημα , όπως και οι πρώην που είχες. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!
    Όταν θα ακούς να σου λένε τι όμορφη που είσαι κτλ να λες απλά ένα ευχαριστώ.Πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις βήματα να σταθείς στα πόδια σου. Σου έχουν κάνει μέγαλη συναισθηματική ζημία 50% οι γονείς και 50% οι πρώην και οι φίλοι σου. Μπορείς να μου πεις και άλλες πληροφορίες σχετικά με το πως ήσουν ολη αυτήν την χρονιά? Κάνεις κάτι γενικά?
    Μήπως μπορώ απο κάπου να σου μιλήσω?

Senior Member
    Ναι και η απάντηση που πήρα ήταν οτι και η ψυχολόγος της το ίδιο της είπε και οτι ήταν πολύ καλή.
    Εντάξει τοτε ζητάω συγγνώμη που είπα κάτι που της το είπε και η ψυχολόγος της.

Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Δηλαδή ΟΛΑ σου τα ελαττώματα εκτός από την ισχυρογνωμοσύνη, έχουν να κάνουν με την απουσία αυτοεκτίμησης... Όσο για την ισχυρογνωμοσύνη και το ότι δεν είσαι ομορφούλα και μάλιστα καθόλου, επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω, καθώς εύκολα μπορείς να τα πιστέψεις για τον εαυτό σου αν δεν έχεις...μάντεψε...αρκετή συτοεκτίμηση...
    Ξέροντας τι είναι αυτό που σου λείπει κάνεις το πρώτο βήμα κατα τη γνώμη μου, οπότε είσαι σε καλό δρόμο!
    Νομίζω μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις μια λίστα με τα χαρακτηριστικά που θα ήθελες να έχεις και πώς νομίζεις ότι μπορείς να τα αποκτήσεις! Και εδώ είμαστε για πιθανή βοήθεια ;-)

Να σου πω κι εγώ πλεονεκτήματά σου που εντόπισα από όσα λες (και ίσως δεν τους δίνεις αρκετή σημασία);
    Έχεις διάθεση να αλλάξεις τα άσχημα στη ζωή σου, είσαι άτομο που δέχεται βοήθεια από τους άλλους και μπορεί να συζητήσει τα αρνητικά του, είσαι δοτική, είσαι μεγαλόψυχη, είσαι ανεκτική (οκ, σε υπερβολικο βαθμό :-) ) έχεις κριτική ικανότητα,χμ....θέλουμε κι άλλα; Φόκους σε αυτά προς το παρόν...πώς σου φαίνονται, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα; Και για να σε προλάβω, όχι, δεν τα έχουν όλοι αυτά :-)
    Εχω κανει τοσες λιστες στην ζωη μου με χαρακτηριστικα, με στοχους, με ονειρα, με προτεραιοτητες αλλα δεν γινεται τιποτα...ομως πραγματι δεχομαι την κατασταση μου ξερω πως κατι δεν παει καλα εδω και πρεπει να αλλαξει αλλα πως;;;με τι δυναμη;;;;και τι να κανω;;;;να βγω εξω απο το σπιτι και που να παω;;;;Σε τι να πιστεψω βασικα;;;;Οσο για τα χαρακτηριστικα που μου βρηκες δεν ξερω αν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα γιατι δεν ξερω εμενα καλα πλεον, ειμαι λιγο στα χαμενα...πολλες φορες σκεφτομαι πως ισως να μην εφταιξε ποτε ο κοσμος ή οι καταστασεις, αλλα μηπως εγω η ιδια ειμαι κατι αλλο απο αυτο που νομιζα και γιαυτο ολα αυτα που περασα και συνεχιζω να περναω μου αξιζαν και συνεχιζουν να μου αξιζουν.....

Senior Member
    Ειρήνη συγγνώμη, δεν ήθελα να σου κάνω κάποιο κακό με τα παραπάνω που είπα.
    Ελπίζω να είσαι καλά.

Member
    Ναι και η απάντηση που πήρα ήταν οτι και η ψυχολόγος της το ίδιο της είπε και οτι ήταν πολύ καλή.
    Εντάξει τοτε ζητάω συγγνώμη που είπα κάτι που της το είπε και η ψυχολόγος της.
    Βασικα η ψυχολογος στις 3 συνεδριες που ειχαμε προλαβει να κανουμε μου ειχε αναφερει οτι εχω επιγνωση της καταστασης μου, δεν πιστευω στον εαυτο μου και πρεπει πρωτα να φτιαξω το ειδωλο μου, τον εαυτο μου, και μετα θα μπορεσω να αντιμετωπισω προβληματα,καταστασεις κτλ κτλ κτλ.Δεν προλαβε να μου πει ομως πως φτιαχνεις εναν εαυτο απο το μηδεν;;;;τι κανεις για να δεις αν σε αγαπας....

Member
    Ειδα οτι μαλωνεται...δεν θελω εγω κατι τετοιο να γινεται με αφορμη εμενα μια γνωμη θελω κατι που ισως εσεις να ξερετε καλυτερα, που ισως να εχετε περασει απο κατι αναλογο ή να παλευεται ακομα και να μπορειτε να με βγαλετε απο το σκοταδι που ειμαι....ενα παραθυρο εστω να ανοιξει....αλλα δεν ξερω πως να αντιμετωπισω μια κακη ψυχολογικη κατασταση, τα ψυχοσωματικα που εχω χρονια τωρα, τους πονοκεφαλους που με πιανουν τελευταια οταν ακουω να μιλανε ή οταν πρεπει να ζοριστω και να μιλησω εγω σε κοσμο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by eimarmenh View Post
    Εχω κανει τοσες λιστες στην ζωη μου με χαρακτηριστικα, με στοχους, με ονειρα, με προτεραιοτητες αλλα δεν γινεται τιποτα...ομως πραγματι δεχομαι την κατασταση μου ξερω πως κατι δεν παει καλα εδω και πρεπει να αλλαξει αλλα πως;;;με τι δυναμη;;;;και τι να κανω;;;;να βγω εξω απο το σπιτι και που να παω;;;;Σε τι να πιστεψω βασικα;;;;Οσο για τα χαρακτηριστικα που μου βρηκες δεν ξερω αν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα γιατι δεν ξερω εμενα καλα πλεον, ειμαι λιγο στα χαμενα...πολλες φορες σκεφτομαι πως ισως να μην εφταιξε ποτε ο κοσμος ή οι καταστασεις, αλλα μηπως εγω η ιδια ειμαι κατι αλλο απο αυτο που νομιζα και γιαυτο ολα αυτα που περασα και συνεχιζω να περναω μου αξιζαν και συνεχιζουν να μου αξιζουν.....
    Τα χαρακτηριστικά που σου βρήκα είναι πράγματα που υποθέτω για σένα από αυτά που έχεις γράψει. Μπορεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μπορεί και όχι. Το θέμα είναι ότι έχεις σίγουρα κάποια θετικά και είναι καλό να στηριχτείς σε αυτά για αρχή, για να πάρεις ώθηση και να το παλέψεις να πας παραπέρα.
    Το να είσαι κάτι άλλο από αυτό που νόμιζες δεν είναι καθόλου κακό, όπως και δεν είναι κακό να ψάξεις να βρεις το εαυτό σου, αφού λες ότι δε σε ξέρεις καλά καλά εσύ. Αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι διατεθειμένη να κάνεις βήματα προς μια καλύτερη ζωή, που φαίνεται πως το έχεις. Το θέμα είναι όμως ότι το να κάνουμε λίστες είναι το πρώτο βήμα μιας μεγάλης και πιθανόν επίπονης διαδρομής, και με τόσα χρόνια αυτο-υποτίμησης είναι σχεδόν βέβαιο ότι χρειάζεσαι μια υποστήριξη, που είναι δύσκολο να δοθεί μέσα από μια οθόνη... Πρέπει να βρεις τη δύναμη να το προσπαθήσεις, να βάλεις κάποιους στόχους ίσως... Τι θα σε ευχαριστούσε να κάνεις, τι όνειρα έχεις για τη ζωή σου;

Senior Member
    Βασικα η ψυχολογος στις 3 συνεδριες που ειχαμε προλαβει να κανουμε μου ειχε αναφερει οτι εχω επιγνωση της καταστασης μου, δεν πιστευω στον εαυτο μου και πρεπει πρωτα να φτιαξω το ειδωλο μου, τον εαυτο μου, και μετα θα μπορεσω να αντιμετωπισω προβληματα,καταστασεις κτλ κτλ κτλ.Δεν προλαβε να μου πει ομως πως φτιαχνεις εναν εαυτο απο το μηδεν;;;;τι κανεις για να δεις αν σε αγαπας....
    Δεν είσαι ένας εαυτός στο μηδέν, είσαι η Ειρήνη! Είσαι 26 χρονών, ζήτησες βοήθεια και τώρα ξαναζητάς, άρα σε αγαπάς. Ξεκίνα να χτίζεις! :-)

Member
    Τα χαρακτηριστικά που σου βρήκα είναι πράγματα που υποθέτω για σένα από αυτά που έχεις γράψει. Μπορεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μπορεί και όχι. Το θέμα είναι ότι έχεις σίγουρα κάποια θετικά και είναι καλό να στηριχτείς σε αυτά για αρχή, για να πάρεις ώθηση και να το παλέψεις να πας παραπέρα.
    Το να είσαι κάτι άλλο από αυτό που νόμιζες δεν είναι καθόλου κακό, όπως και δεν είναι κακό να ψάξεις να βρεις το εαυτό σου, αφού λες ότι δε σε ξέρεις καλά καλά εσύ. Αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι διατεθειμένη να κάνεις βήματα προς μια καλύτερη ζωή, που φαίνεται πως το έχεις. Το θέμα είναι όμως ότι το να κάνουμε λίστες είναι το πρώτο βήμα μιας μεγάλης και πιθανόν επίπονης διαδρομής, και με τόσα χρόνια αυτο-υποτίμησης είναι σχεδόν βέβαιο ότι χρειάζεσαι μια υποστήριξη, που είναι δύσκολο να δοθεί μέσα από μια οθόνη... Πρέπει να βρεις τη δύναμη να το προσπαθήσεις, να βάλεις κάποιους στόχους ίσως... Τι θα σε ευχαριστούσε να κάνεις, τι όνειρα έχεις για τη ζωή σου;
    Ξερω τον εαυτο μου, απο οσο νομιζω τουλαχιστον, αξια και σημασια για το νοημα της ζωης δεν βρισκω.......Εχω ονειρα και ενα απο αυτα ηταν οτι παντα ηθελα να παω σε μια σχολη χορου αλλα ποτε δεν το εκανα, μου εχουν πει οτι βοηθαει κιολας αλλα δεν μπορω να παω τωρα πια, ουτε λεφτα υπαρχουν, ουτε δουλεια υπαρχει, ουτε και διαθεση!Αλλο ονειρο μου ειναι οτι παντα ηθελα να περασω σε μια σχολη που εχει να κανει με τα παιδια, μου αρεσει να δουλευω με παιδια, ειναι αυτη η αθοωτητα που σε κανει να ξεχνας τα παντα...!!!!!Και η δουλεια που ημουν με παιδια ειχε να κανει....Θελω γενικοτερα να νιωσω χρησιμη,να νιωσω οτι υπαρχει λογος που ειμαι εδω!!!!!

Ειδα οτι μαλωνεται...δεν θελω εγω κατι τετοιο να γινεται με αφορμη εμενα μια γνωμη θελω κατι που ισως εσεις να ξερετε καλυτερα, που ισως να εχετε περασει απο κατι αναλογο ή να παλευεται ακομα και να μπορειτε να με βγαλετε απο το σκοταδι που ειμαι....ενα παραθυρο εστω να ανοιξει....αλλα δεν ξερω πως να αντιμετωπισω μια κακη ψυχολογικη κατασταση, τα ψυχοσωματικα που εχω χρονια τωρα, τους πονοκεφαλους που με πιανουν τελευταια οταν ακουω να μιλανε ή οταν πρεπει να ζοριστω και να μιλησω εγω σε κοσμο....
    ναι ειρήνη, αυτό ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται εδώ μέσα.
    Να σου δίνουν συμβουλές άτομα που έχουν περάσει το ίδιο, ή που απλά θέλουν να σε βοηθήσουν.
    Όχι διαγνώσεις. Έχει μεγάλη διαφορά.
    Συνέχισε το θέμα σου και σόρι για τα οφ τόπικ.

Member
    Δεν είσαι ένας εαυτός στο μηδέν, είσαι η Ειρήνη! Είσαι 26 χρονών, ζήτησες βοήθεια και τώρα ξαναζητάς, άρα σε αγαπάς. Ξεκίνα να χτίζεις! :-)
    αρκει ομως μονο αυτο για να ξερεις οτι αγαπας τον εαυτο σου;;;την ζωη σου;;;Και πως ξεκινας να χτιζεις,ειναι τοσο δυσκολο οταν εισαι απομονωμενος...

Senior Member
    αρκει ομως μονο αυτο για να ξερεις οτι αγαπας τον εαυτο σου;;;την ζωη σου;;;Και πως ξεκινας να χτιζεις,ειναι τοσο δυσκολο οταν εισαι απομονωμενος...
    Για αρχή είναι μια χαρά! :-) Γιατί δεν πας σε καμια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα; Και μπορείς να πας κάπου εθελοντικά να βοηθήσεις παιδάκια. Σε εκέινη τη δομή προς το Φίλυρο σε σας... πώς τη λένε...όχι το παιδικό χωριό σος μια άλλη, ξέρεις πόσα παιδάκια είναι παρατημένα και σε έχουν ανάγκη;
    Αν δυσκολεύεσαι να βρεις νόημα στη ζωή ξεκίνα να δίνεις...και μετά θα απορείς τι έψαχνες τόσο καιρό... :-)

Senior Member
    Ειρηνούλα καλό βράδυ! Για ό,τι θέλεις, εδώ είμαστε :-)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast