Τσου τσου τσου, δεν νομιζω οτι ειναι απο αυτες τις κοπελες που αισθανονται τυψεις.. απλα ειναι για το μ..ι τους! Εξαλλου το ειπε και η ιδια..
Printable View
Ελιρενε αν θες να εισαι σωστη,χωρισε τον κερατουκλη και μετα κανε οτι θελεις στο κρεβατι σου.
Εγω πιστευω οτι μας δουλευει η Ελιρενε...
βρε αν ηθελα να κοροιδευω θα λεγα οτι εφαγα χιλοπιτα απτο 20χρονο? δεν το παιζω ετσι ειναι και ηταν τοσο ωραιο αυτο που εγινε κριμα γτ ηθελα επαναληψεις..ενιωσα οτι τσιμπηθηκα πως θα γυρναγα πισω στην πραγματικοτητα τελειως 3ενερωμενη..
ισως καλυτερα που χω γκομενο και τον γνωρισα τωρα γτ θα ταν χειροτερα..
...Μπορεί να αισθάνεται το πιπί της τύψεις! Για αυτό πάει και το παρηγορεί σε ξένα πουλιά!
Να σου πω όμως elirene, θέλει ένα υπερμέγεθες θράσος να πας στο αγόρι σου και να του πεις βρήκα γκόμενο επειδή δε με ικανοποιείς... Θα το πληγώσεις το παιδί και δε φταίει πολύ αν δεν ταιριάζετε στο σεξ... οπότε δεν τον χωρίζεις απλά και καλά να έχετε και οι 2 το κεφάλι σας ήσυχο;
....με φωναζουνε τρελο.....
http://www.youtube.com/watch?v=DEGGU...eature=related
εγω παντως λεω καλα κανανε και το αποποινικοποιησαν γτ ενας φυλακισμενος κοστιζει οσο 3 ασφαλισμενοι του ικα..ασε που πινουμε για να 3εχασουμε..
και με πρόδωσε το facebook..εχτες και ειμαι χαλια τωρα..ε ολη μερα στη δουλεια λεω τα αισχη με τους φιλους μου, ειμαι κ λιγο χυμα με αυτους τελεια με βλεπω 15αυγουστο μονη σσστην αθηνα..
τι εννοεις σε προδωσε το φβ?
Μια χαρα ειναι η αθηνα παντως τον Αυγουστο!!
μαλλον κατι σου λυπει απο τον φιλο σου και το αναζητας αλλου ,ειδες τον μικρο ωραιο και τον φανταστηκες οπως εσυ ηθελες
ποσο ετων εισαι?
βσκ ο δικοσ μου ειδε οτι γομενιζω, συνομιλιες με φιλο που τον ξερω κ ειμαστε χρονια φιλοι να μιλαμε για σεξ, να κανονιζω να βρεθω μενα μωρο απτη δουλεια και τετοια...αλλα τα μπαλωσα,
ναι μου λειπει κ τωρα δεν ξερω τι εχω παθει μανια με το σεξ μου ρχεται και ο δικος μου κανει οτι ειναι για 5 λεπτα και επειδη ειχα ξεχασει πως ειναι το σεξ μου το θυμησε ο μικρος και ξενερωνω ακομα πιο πολυ, ειμαι 23 ο φιλος μου 26 και το μωρο 19 στα 20
Προσωπικα μια χαρα σε βρισκω.Μεσα στην καυλα της ηλικιας!!
Το μονο ασχημο της υποθεσης ειναι ο '5λεπτος'!!
Αφου δεν σε καλυπτει αστον να παει στο καλο,να κανεις και συ τα δικα σου χωρις το αγχος μην σε καταλαβει κλπ κλπ!!!