ερωτευτηκα???? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Senior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Γιατί απλά δε λες στην "αγάπη" σου "αγάπη μου, σε λατεύω αλλά στο κρεβάτι δεν με γεμίζεις και ως αποτέλεσμα, όσο και αν σε αγαπάω, μένω μαζί σου χωρίς να είμαι ερωτευμένη, απλά και μόνο για τη συνήθεια της αγάπης, και αν πιστεύεις ότι σκέφτομαι μόνο το μουνί μου είναι επειδή εσύ δεν το σκέφτεσαι καθόλου και έχει φτάσει σε σημείο να κάνει τα σάλια μου να τρέχουν για 18χρονα που ίσα και μου δείχνουν ένα κάποιο ενδιαφέρον, οπότε τι λες να το γυρίσουμε σε ελεύθερη σχέση ή να διακόψουμε για λίγο καιρό ώστε να μην αισθάνομαι και τύψεις ότι σε κερατώνω" και να βρεις την υγειά σου;
    Τσου τσου τσου, δεν νομιζω οτι ειναι απο αυτες τις κοπελες που αισθανονται τυψεις.. απλα ειναι για το μ..ι τους! Εξαλλου το ειπε και η ιδια..

Senior Member
    Ελιρενε αν θες να εισαι σωστη,χωρισε τον κερατουκλη και μετα κανε οτι θελεις στο κρεβατι σου.
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by George_ View Post
    Ελιρενε αν θες να εισαι σωστη,χωρισε τον κερατουκλη και μετα κανε οτι θελεις στο κρεβατι σου.
    Αχαχαχαχαααα! καλοοο...

Εγω πιστευω οτι μας δουλευει η Ελιρενε...

Senior Member
    βρε αν ηθελα να κοροιδευω θα λεγα οτι εφαγα χιλοπιτα απτο 20χρονο? δεν το παιζω ετσι ειναι και ηταν τοσο ωραιο αυτο που εγινε κριμα γτ ηθελα επαναληψεις..ενιωσα οτι τσιμπηθηκα πως θα γυρναγα πισω στην πραγματικοτητα τελειως 3ενερωμενη..
    ισως καλυτερα που χω γκομενο και τον γνωρισα τωρα γτ θα ταν χειροτερα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Τσου τσου τσου, δεν νομιζω οτι ειναι απο αυτες τις κοπελες που αισθανονται τυψεις.. απλα ειναι για το μ..ι τους! Εξαλλου το ειπε και η ιδια..
    ...Μπορεί να αισθάνεται το πιπί της τύψεις! Για αυτό πάει και το παρηγορεί σε ξένα πουλιά!
    Να σου πω όμως elirene, θέλει ένα υπερμέγεθες θράσος να πας στο αγόρι σου και να του πεις βρήκα γκόμενο επειδή δε με ικανοποιείς... Θα το πληγώσεις το παιδί και δε φταίει πολύ αν δεν ταιριάζετε στο σεξ... οπότε δεν τον χωρίζεις απλά και καλά να έχετε και οι 2 το κεφάλι σας ήσυχο;
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    φίλοι μου, εσείς που έχετε πιεί το αμίλητο νερό, πλέον μας προτρέπει το κράτος να καταναλώνουμε χασίς αλλά να μην το παράγουμε, ούτε να το πουλάμε. Τι καταλαβαίνετε εσείς από αυτό?
    ....με φωναζουνε τρελο.....

http://www.youtube.com/watch?v=DEGGU...eature=related
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Senior Member
    εγω παντως λεω καλα κανανε και το αποποινικοποιησαν γτ ενας φυλακισμενος κοστιζει οσο 3 ασφαλισμενοι του ικα..ασε που πινουμε για να 3εχασουμε..

Senior Member
    και με πρόδωσε το facebook..εχτες και ειμαι χαλια τωρα..ε ολη μερα στη δουλεια λεω τα αισχη με τους φιλους μου, ειμαι κ λιγο χυμα με αυτους τελεια με βλεπω 15αυγουστο μονη σσστην αθηνα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by pythagoras23 View Post
    ....με φωναζουνε τρελο.....

http://www.youtube.com/watch?v=DEGGUySOVOM&feature=related
    Και συ τους πιστεύεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    και με πρόδωσε το facebook..εχτες και ειμαι χαλια τωρα..ε ολη μερα στη δουλεια λεω τα αισχη με τους φιλους μου, ειμαι κ λιγο χυμα με αυτους τελεια με βλεπω 15αυγουστο μονη σσστην αθηνα..
    Πες το και στο αφεντικό σου, αφεντικό θέλω μεγάλη ****** και το δηλώνω δημόσια. Η ακόμα καλύτερα πήγαινε στη πλατεία στυντάγματος και φώναζε το με ντουντούκα.

Senior Member
    τι εννοεις σε προδωσε το φβ?
    Μια χαρα ειναι η αθηνα παντως τον Αυγουστο!!
    11/12/2006

Senior Member
    μαλλον κατι σου λυπει απο τον φιλο σου και το αναζητας αλλου ,ειδες τον μικρο ωραιο και τον φανταστηκες οπως εσυ ηθελες
    ποσο ετων εισαι?

Senior Member
    βσκ ο δικοσ μου ειδε οτι γομενιζω, συνομιλιες με φιλο που τον ξερω κ ειμαστε χρονια φιλοι να μιλαμε για σεξ, να κανονιζω να βρεθω μενα μωρο απτη δουλεια και τετοια...αλλα τα μπαλωσα,
    ναι μου λειπει κ τωρα δεν ξερω τι εχω παθει μανια με το σεξ μου ρχεται και ο δικος μου κανει οτι ειναι για 5 λεπτα και επειδη ειχα ξεχασει πως ειναι το σεξ μου το θυμησε ο μικρος και ξενερωνω ακομα πιο πολυ, ειμαι 23 ο φιλος μου 26 και το μωρο 19 στα 20

Senior Member
    Προσωπικα μια χαρα σε βρισκω.Μεσα στην καυλα της ηλικιας!!
    Το μονο ασχημο της υποθεσης ειναι ο '5λεπτος'!!
    Αφου δεν σε καλυπτει αστον να παει στο καλο,να κανεις και συ τα δικα σου χωρις το αγχος μην σε καταλαβει κλπ κλπ!!!
    11/12/2006

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast