Ωωωωω πολυ καλη απαντηση! ;)
Printable View
Καλημέρα κ από μέναααα!!
Εμένα ο φίλος μου, όταν με πηγαίνει σπίτι περιμένει λιγουλάκι κ μετά φεύγει. Δε συμβαίνει πάντα όμως αυτό...αν νυστάζει ας πούμε κ βιάζεται να πάει να κοιμηθεί ε τότε θα φύγει σφαίρα! χαχαχα Δε με ενοχλεί όμως...
Απο την στιγμη που το κανει ειναι καλο ασχετα αν καποιες φορες δεν μπορει. Δεν εχει σημασια... τουλαχιστον σε προσεχει! ;)
το να την περιμένει μέχρι να μπει στο σπίτι της και μετά να φύγει δείχνει ρομαντισμό αλλά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τώρα που είναι ασφαλής μπορώ να φύγω. Μπορεί να είναι μορφή έκφρασης ότι αυτή την κοπέλα τη θέλει πραγματικά, και νοιώθει άσχημα που θα μείνει μακριά της έστω για κάποιες ώρες γι αυτό γυρνά και την βλέπει μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα κλείσει η πόρτα του σπιτιού της.............και αυτή με τη σειρά της πρέπει να εκτιμά τετοιες κινήσεις!........προσοχή όμως απ αυτούς που απλά το παίζουν ντζεντλεμεν και ρομαντικοί!
όντως φέρνει πιο κοντά τον ένα στον άλλο και πιστεύω αποτελεί το υπόβαθρο της επιθυμίας να ναι συνέχεια ο ένας κοντά στον άλλο για να ζουν μαζί ωραίες στιγμές.
φτάνει και οι δυο να το νοιώθουν, είναι ένα γλυκό αίσθημα που μεταδίδεται στον άλλο από το ύφος του προσώπου και τον τόνο της φωνής, που ηρεμεί και βοηθά να ξανοιχτεί ο ένας στον άλλο μέσα σε εμπιστοσύνη. Αμα δεν το χει κάποια όσο ωραία και να ναι με απωθεί
εμενα πάλι οι πολλές γλυκες και τα πολλά μέλια και τα γουτστου γουτσου (με την χαζοχαρούμενη παιδικη εννοια) με χαλάνε λίγο και δεν είναι για όλη την ώρα και όλα τα μέρη
Μ αρέσει να με κοιτάζει όταν φεύγω.. να πω την αλήθεια πάντα είχα την εντύπωση πως γουστάρει την οπίσθια όψη μου όταν περπατάω και όχι πως προσπαθεί να κρατήσει την εικόνα μου για λίγο ακόμα!!!