Προσωρινος αποχαιρετισμος! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω φευγω με σκυμμενο το κεφαλι...που δεν με καλεσε μεσα και θα περασω την βραδυα μονος:D
    Ωωωωω πολυ καλη απαντηση! ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos86 View Post
    αστεια το λεω, απλα τα 30 δευτερα είναι ενα χαρακτιριστικο μου γνωρισμα στο σεξ.
    Ωωωωχ ναι σωστα! Παντως ειναι πολυ ομορφο να αυτοσαρκαζεσαι! Μπραβο σου! ;)

Senior Member
    Καλημέρα κ από μέναααα!!
    Εμένα ο φίλος μου, όταν με πηγαίνει σπίτι περιμένει λιγουλάκι κ μετά φεύγει. Δε συμβαίνει πάντα όμως αυτό...αν νυστάζει ας πούμε κ βιάζεται να πάει να κοιμηθεί ε τότε θα φύγει σφαίρα! χαχαχα Δε με ενοχλεί όμως...
    Every morning we are born again

Senior Member
    Απο την στιγμη που το κανει ειναι καλο ασχετα αν καποιες φορες δεν μπορει. Δεν εχει σημασια... τουλαχιστον σε προσεχει! ;)

το να την περιμένει μέχρι να μπει στο σπίτι της και μετά να φύγει δείχνει ρομαντισμό αλλά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τώρα που είναι ασφαλής μπορώ να φύγω. Μπορεί να είναι μορφή έκφρασης ότι αυτή την κοπέλα τη θέλει πραγματικά, και νοιώθει άσχημα που θα μείνει μακριά της έστω για κάποιες ώρες γι αυτό γυρνά και την βλέπει μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα κλείσει η πόρτα του σπιτιού της.............και αυτή με τη σειρά της πρέπει να εκτιμά τετοιες κινήσεις!........προσοχή όμως απ αυτούς που απλά το παίζουν ντζεντλεμεν και ρομαντικοί!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    το να την περιμένει μέχρι να μπει στο σπίτι της και μετά να φύγει δείχνει ρομαντισμό αλλά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τώρα που είναι ασφαλής μπορώ να φύγω. Μπορεί να είναι μορφή έκφρασης ότι αυτή την κοπέλα τη θέλει πραγματικά, και νοιώθει άσχημα που θα μείνει μακριά της έστω για κάποιες ώρες γι αυτό γυρνά και την βλέπει μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα κλείσει η πόρτα του σπιτιού της.............και αυτή με τη σειρά της πρέπει να εκτιμά τετοιες κινήσεις!........προσοχή όμως απ αυτούς που απλά το παίζουν ντζεντλεμεν και ρομαντικοί!
    Γιαννη μου συμφωνω απολυτα μαζι σου σε καθε σου λεξη.... Εσυ φανταζομαι εισαι απο τους ρομαντικους?

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Γιαννη μου συμφωνω απολυτα μαζι σου σε καθε σου λεξη.... Εσυ φανταζομαι εισαι απο τους ρομαντικους?
    είμαι από τους ρομαντικούς Χριστίνα, απλά δυσκολεύομαι να βρω κοπέλες με το ίδιο περιεχόμενο.......
    γιάννης

Senior Member
    είμαι από τους ρομαντικούς Χριστίνα, απλά δυσκολεύομαι να βρω κοπέλες με το ίδιο περιεχόμενο.......
    Ναι σε καταλαβαινω...

Ναι σε καταλαβαινω...
    πόσο σημαντικό θεωρείς το ρομαντισμό σε μια σχέση?
    γιάννης

Senior Member
    πόσο σημαντικό θεωρείς το ρομαντισμό σε μια σχέση?
    Ειναι πολυ σημαντικο να υπαρχει! Εμενα με γλυκαινει και με φερνει πιο κοντα στον αλλον... αν δεν υπαρχει και αυτο δεν μπορω να λειτουργησω γιατι νιωθω ψυχροτητα και δεν μου ταιριαζει!

Ειναι πολυ σημαντικο να υπαρχει! Εμενα με γλυκαινει και με φερνει πιο κοντα στον αλλον... αν δεν υπαρχει και αυτο δεν μπορω να λειτουργησω γιατι νιωθω ψυχροτητα και δεν μου ταιριαζει!
    όντως φέρνει πιο κοντά τον ένα στον άλλο και πιστεύω αποτελεί το υπόβαθρο της επιθυμίας να ναι συνέχεια ο ένας κοντά στον άλλο για να ζουν μαζί ωραίες στιγμές.
    φτάνει και οι δυο να το νοιώθουν, είναι ένα γλυκό αίσθημα που μεταδίδεται στον άλλο από το ύφος του προσώπου και τον τόνο της φωνής, που ηρεμεί και βοηθά να ξανοιχτεί ο ένας στον άλλο μέσα σε εμπιστοσύνη. Αμα δεν το χει κάποια όσο ωραία και να ναι με απωθεί
    γιάννης

Banned
    εμενα πάλι οι πολλές γλυκες και τα πολλά μέλια και τα γουτστου γουτσου (με την χαζοχαρούμενη παιδικη εννοια) με χαλάνε λίγο και δεν είναι για όλη την ώρα και όλα τα μέρη

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos86 View Post
    εμενα πάλι οι πολλές γλυκες και τα πολλά μέλια και τα γουτστου γουτσου (με την χαζοχαρούμενη παιδικη εννοια) με χαλάνε λίγο και δεν είναι για όλη την ώρα και όλα τα μέρη
    Καλα και εγω δεν τα μπορω αυτα... αλλα μιλαμε για τον προσωρινο αποχαιρετισμο και οχι για τις γλυκες στις σχεσεις! :)

Senior Member
    Μ αρέσει να με κοιτάζει όταν φεύγω.. να πω την αλήθεια πάντα είχα την εντύπωση πως γουστάρει την οπίσθια όψη μου όταν περπατάω και όχι πως προσπαθεί να κρατήσει την εικόνα μου για λίγο ακόμα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Μ αρέσει να με κοιτάζει όταν φεύγω.. να πω την αλήθεια πάντα είχα την εντύπωση πως γουστάρει την οπίσθια όψη μου όταν περπατάω και όχι πως προσπαθεί να κρατήσει την εικόνα μου για λίγο ακόμα!!!
    χαχαχαχαχαχχαχα
    κι εμενα το ιδιο.
    αλλα μου το ειχε πει κιολας, δεν ηταν η εντυπωση μου μονο....

Page 3 of 3 FirstFirst 123