Originally Posted by
seek_4_answers
Τώρα, λόγω περιστατικών που μου έφεραν "μπροστά μου" κάποια θέματα, βρέθηκα ξανά σε επικοινωνία με εκείνο τον άνθρωπο των εφηβικών μου χρόνων. Τότε είχαμε συχνή επικοινωνία. Αργότερα ατόνισε κάπως -υπήρχε μεν, αλλά σε πιο λανθάνουσα μορφή. Η νέα αυτή επικοινωνία βρέθηκε σε νέα βάση. Με εντελώς διαφορετικούς "όρους", πιο ήρεμη, πιο ελεύθερη. Είναι αυτό που ανέφερε κάποιος νωρίτερα... άλλη η σχέση με έναν ανήλικο και άλλη με έναν ενήλικο.
Και ως εδώ καλά.
Μα ταυτόχρονα με αυτό... απελευθερώθηκε από μέρους μου ένα έντονο συναίσθημα που σχεδόν με μούδιασε. Μια γλυκιά αίσθηση φροντίδας -πως κάποιος νοιάζεται για μένα "σαν παιδί"- και παράλληλα μια πίκρα -λόγω αναμνήσεων.
Και εκεί... υπάρχει μια μικρή "συναισθηματική εμπλοκή".
Γνωρίζοντας το πώς λειτουργώ, πιστεύω πως αν ταυτοποιήσω και ονομάσω αυτή ... τη σχέση, το δεσμό κτλ... θα μπορέσω να τον κατανοήσω περισσότερο και να ταιριάξω τη δική μου εικόνα, το δικό μου παζλ.
Γιατί δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση αυτός ο άνθρωπος να αισθανθεί πως του φορτώνω κάποιο βάρος, που δεν του αναλογεί στο κάτω κάτω. Και από την άλλη δε θέλω να εκφραζομαι με υπερβολικό τρόπο.