"δεν γινεται να μην τρως κρεας! αυτο δεν θα ναι υγιες απο ενα σημειο και μετα! δεν εχει να κανει με την ζωοφιλια! απο τα αρχαια χρονια που δεν υπηρχε ο σαδισμος οι ανθρωποι κυνηγουσαν ζωα για να τραφουν! ειναι εντελως τρελο να λες κατι τετοιο!!!!!! αμα μερικοι σημερα το χουν κανει ''σπορ'' να παιδευουν τα ζωα πριν τα σφαξουνε τοτε δεν ειναι σφαλμα ολων των κρεατοφαγων του κοσμου!!!!!!!! και τα δεντρα τα καινε αλλα δεν σταματας να τρως φρουτα!".
Μπρόκεν γεια σου. Δεν έχω κάτι με τους κρεατοφάγους και το ότι οι άνθρωποι έτρωγαν ζώα από καταβολής κόσμου δε μου λέει κάτι. Τώρα πλέον, κι αφού έψαξα ό,τι μου χρειάστηκε να ψάξω. Καταρχάς να ξαναπώ πως "συνιστώ" στους άλλους να μη τρώνε, δεν επιβάλλω καμιά άποψη. Και εφόσον ασχολούμαι με τα ζώα - που σημαίνει πολύς κόπος και χρόνος και χρήμα - μόνο όρεξη για "κηρύγματα" δεν έχω... :) ... επίσης έγραψα πως απλά εκφράζω τη θέση μου. Γι 'αυτό δεν έχει φτιαχτεί το φόρουμ;... για την ελευθερία της έκφρασης δεν υφίσταται ο χώρος και την κατάθεση ψυχής του καθενός;... και ξαναλέω, το συνιστώ σε όσους διατείνονται πως είναι "ζωόφιλοι". Το γουρουνάκι δεν έχει την ίδια αξία με το γατάκι για αυτούς;... αν όχι, τότε απλά δεν είναι ζωόφιλοι. Ουδέν πρόβλημα από μένα, δε τραβάω κάποιο ζόρι. Και λίγο πιο διεξοδικά. Τί πάει να πει "αυτό δε θα είναι για πάντα υγιές;"... το έκοψα στα 8 και είμαι 40. Είμαι και από αλκοολισμό και από καρκίνο. Οι τελευταίες μου εξετάσεις έδειξαν πως είμαι μια χαρά. Επομένως, δε "διαλαλώ" κάτι που δεν ισχύει. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του βεβαίως. Αλλά να στεναχωριέμαι για την εκμετάλλευση των ζώων και να τα τρώω ταυτόχρονα, εμένα δε μου κάνει. Όπως επίσης το να χρησιμοποιώ πανάκριβα καλλυντικά που δοκιμάζονται σε ζώα. Υπάρχουν χίλιες - δυο συνταγές για να φτιάχνουμε καλλυντικά εξαιρετικά κιόλας, από τη φύση. Λίγο άτοπο λοιπόν το "τρελλό" που τόσο εύκολα μου προσάπτεις. Αν ποτέ παρουσιάσω προβλήματα επειδή ΔΕ τρώω κρέας, θα με ενημερώσουν. Το τί θα κάνω θα είναι δικό μου θέμα... εγώ Μπρόκεν είμαι "φιλόζωη" και έχει διαφορά. Αγαπώ τη ζωή σε όποια μορφή της. Γιατί τρώω λαχανικά μόνο;... μα γιατί κάτι πρέπει να φάω κι εγώ για να μπορώ να κάνω αυτό που κάνω. Ποτέ δε ξέρεις... ίσως κάποιος να μου ανέθεσε αυτό το ρόλο...:) ... καληνύχτα!...