πόσο άρρωστοι μπορεί να είναι καποιοι??? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 89 of 89
    Senior Member
    Η στείρωση στα γατοσκυλα στο εξωτερικό επιβάλεται , από την στιγμή που κάποιος δεν είναι διαθέσιμος ή δεν έχει την δυνατότητα να συντηρήσει και να βρει στέγη στα μικρά. Μακάρι να υπήρχε και εδώ αυτό το σκεπτικό. Αυτό που θεωρείται όμως έγκλημα είναι αυτή η μόδα της αμερικής όπου ..αφαιρούν όλα τα νύχια από τις γάτες (...) για να μην τους γρατζουνάνε τα έπιπλα. Αλλά τα άτομα που κάνουν μια τόσο εγωιστική και βίαιη πράξη είναι τα ίδια άτομα που μόλις το κατοικοίδιο τους μεγαλώσει και παύει να είναι "γλυκούτσικο" θα το πετάξουν στο δρόμο και θα βρούνε να κάνουν κάτι άλλο της μόδας.

Senior Member
    αφαιρουν τα νυχια απο τις γάτες???????
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Να συμπληρώσω τελειώνοντας, πως εγώ προσωπικά συνιστώ και σε άλλους να μη τρώνε κρέας. Όχι έτσι αυθαίρετα. Σε αυτούς πάντως που θέλουν να λένε πως είναι ζωόφιλοι. Η ζωοφιλία δεν είναι επιλεκτική. Προσωπικά δε μπορώ να τρώω αυτό που ισχυρίζομαι πως αγαπάω... :) ... άποψή μου φυσικά. Δε χρειάζεται να πάμε στην Κίνα Μπρόκεν για να δούμε ότι γδέρνουν ζωντανά τα σκυλιά προτού τα σκοτώσουν... απλά μας σοκάρει το θέαμα επειδή εμείς έχουμε το σκύλο ως φίλο και σύντροφο... φτάνει μια βόλτα μέχρι το χωριό μας το Πάσχα. Είναι όλοι μαζεμένοι στην αυλή του θείου/σφαγέα, πίνουν κρασάκι - και πολλά μικρά παιδιά ασφαλώς - έχουν μουσικούλα και το... αρνάκι αφήνει σκούζοντας τις τελευταίες του πνοές. Το αίμα ρέει άφθονο όπως ο οίνος στα ποτήρια μας... ήμουν 8 χρονών παιδάκι όταν υπήρξα μάρτυρας. Δε ξαναέφαγα κρέας στη ζωή μου, θέλοντας τουλάχιστον - εφόσον δε μπορώ να τα σώσω - να είμαι όσο γίνεται εντάξει με το τομάρι μου... καλό απόγεμα σε όλους!... :) ...
    δεν γινεται να μην τρως κρεας! αυτο δεν θα ναι υγιες απο ενα σημειο και μετα! δεν εχει να κανει με την ζωοφιλια! απο τα αρχαια χρονια που δεν υπηρχε ο σαδισμος οι ανθρωποι κυνηγουσαν ζωα για να τραφουν! ειναι εντελως τρελο να λες κατι τετοιο!!!!!! αμα μερικοι σημερα το χουν κανει ''σπορ'' να παιδευουν τα ζωα πριν τα σφαξουνε τοτε δεν ειναι σφαλμα ολων των κρεατοφαγων του κοσμου!!!!!!!! και τα δεντρα τα καινε αλλα δεν σταματας να τρως φρουτα!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Η στείρωση στα γατοσκυλα στο εξωτερικό επιβάλεται , από την στιγμή που κάποιος δεν είναι διαθέσιμος ή δεν έχει την δυνατότητα να συντηρήσει και να βρει στέγη στα μικρά. Μακάρι να υπήρχε και εδώ αυτό το σκεπτικό. Αυτό που θεωρείται όμως έγκλημα είναι αυτή η μόδα της αμερικής όπου ..αφαιρούν όλα τα νύχια από τις γάτες (...) για να μην τους γρατζουνάνε τα έπιπλα. Αλλά τα άτομα που κάνουν μια τόσο εγωιστική και βίαιη πράξη είναι τα ίδια άτομα που μόλις το κατοικοίδιο τους μεγαλώσει και παύει να είναι "γλυκούτσικο" θα το πετάξουν στο δρόμο και θα βρούνε να κάνουν κάτι άλλο της μόδας.
    ...μιλαμε πως....σκυλιασα με αυτό που κάνουν στις...γατες!
    Καλά δεν υπάρχει!
    Το βρίσκω εντελώς αρρωστημένο.
    Δηλαδή εγώ που το @@@@σκυλο μου όποτε έχει νεύρα κάνει πιπί στο σπίτι τι πρέπει να του κόψω?
    (μην απαντήσετε, ρητορικό ήταν το ερώτημα)

Senior Member
    αμερικανς, αμερικανς

αυτους τους εχω ικανους να κανουν μηνυση στις γατες τους αμα τους γρατζουνισουν το χαλί.

Senior Member
    "δεν γινεται να μην τρως κρεας! αυτο δεν θα ναι υγιες απο ενα σημειο και μετα! δεν εχει να κανει με την ζωοφιλια! απο τα αρχαια χρονια που δεν υπηρχε ο σαδισμος οι ανθρωποι κυνηγουσαν ζωα για να τραφουν! ειναι εντελως τρελο να λες κατι τετοιο!!!!!! αμα μερικοι σημερα το χουν κανει ''σπορ'' να παιδευουν τα ζωα πριν τα σφαξουνε τοτε δεν ειναι σφαλμα ολων των κρεατοφαγων του κοσμου!!!!!!!! και τα δεντρα τα καινε αλλα δεν σταματας να τρως φρουτα!".

Μπρόκεν γεια σου. Δεν έχω κάτι με τους κρεατοφάγους και το ότι οι άνθρωποι έτρωγαν ζώα από καταβολής κόσμου δε μου λέει κάτι. Τώρα πλέον, κι αφού έψαξα ό,τι μου χρειάστηκε να ψάξω. Καταρχάς να ξαναπώ πως "συνιστώ" στους άλλους να μη τρώνε, δεν επιβάλλω καμιά άποψη. Και εφόσον ασχολούμαι με τα ζώα - που σημαίνει πολύς κόπος και χρόνος και χρήμα - μόνο όρεξη για "κηρύγματα" δεν έχω... :) ... επίσης έγραψα πως απλά εκφράζω τη θέση μου. Γι 'αυτό δεν έχει φτιαχτεί το φόρουμ;... για την ελευθερία της έκφρασης δεν υφίσταται ο χώρος και την κατάθεση ψυχής του καθενός;... και ξαναλέω, το συνιστώ σε όσους διατείνονται πως είναι "ζωόφιλοι". Το γουρουνάκι δεν έχει την ίδια αξία με το γατάκι για αυτούς;... αν όχι, τότε απλά δεν είναι ζωόφιλοι. Ουδέν πρόβλημα από μένα, δε τραβάω κάποιο ζόρι. Και λίγο πιο διεξοδικά. Τί πάει να πει "αυτό δε θα είναι για πάντα υγιές;"... το έκοψα στα 8 και είμαι 40. Είμαι και από αλκοολισμό και από καρκίνο. Οι τελευταίες μου εξετάσεις έδειξαν πως είμαι μια χαρά. Επομένως, δε "διαλαλώ" κάτι που δεν ισχύει. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του βεβαίως. Αλλά να στεναχωριέμαι για την εκμετάλλευση των ζώων και να τα τρώω ταυτόχρονα, εμένα δε μου κάνει. Όπως επίσης το να χρησιμοποιώ πανάκριβα καλλυντικά που δοκιμάζονται σε ζώα. Υπάρχουν χίλιες - δυο συνταγές για να φτιάχνουμε καλλυντικά εξαιρετικά κιόλας, από τη φύση. Λίγο άτοπο λοιπόν το "τρελλό" που τόσο εύκολα μου προσάπτεις. Αν ποτέ παρουσιάσω προβλήματα επειδή ΔΕ τρώω κρέας, θα με ενημερώσουν. Το τί θα κάνω θα είναι δικό μου θέμα... εγώ Μπρόκεν είμαι "φιλόζωη" και έχει διαφορά. Αγαπώ τη ζωή σε όποια μορφή της. Γιατί τρώω λαχανικά μόνο;... μα γιατί κάτι πρέπει να φάω κι εγώ για να μπορώ να κάνω αυτό που κάνω. Ποτέ δε ξέρεις... ίσως κάποιος να μου ανέθεσε αυτό το ρόλο...:) ... καληνύχτα!...

Senior Member
    Κάπου έχω ακούσει και εγώ ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς κρέας , αρκεί να τρώει με μια πολύ δυνατή ισσοροπία όλα τα υπόλοιπα. Μας φαίνεται παράλογη αυτή η ιδέα όμως επειδή απλά έτσι έχουμε μεγαλώσει.

Δεν θα έλεγα όχι πάντως τώρα σε μια λαχταριστή μπριζολίτσα με πατατούλες φούρνου. Αλλά δεν θα ήθελα με τίποτα να δω πως έφτασε στο ψυγειο του σουπερ μαρκετ. Πάντως το μονο σίγουρο είναι ότι δεν σκότωσαν το μοσχαράκι με ολική νάρκωση όσο κοιμόταν γαλήνια στο απαλό του αχυρένιο κρεβατάκι..

Senior Member
    η αγαπη προς την ζωη, ειναι μεγαλη αξια και αρετη, αρκει να αφορα και τους ανθρωπους εκτος απο τα ζωα.
    προσωπικα εχω γνωρισει "ζωοφιλους" που η ζωοφιλια τους ειναι το αλλοθι του υπερτατου εγωισμου τους και του μισους τους προς τους ανθρωπους...
    Last edited by Remedy; 06-10-2011 at 02:06.

Άλλο φιλόζωος και άλλο ζωόφιλος, ο δευτερος σχεδόν ταυτίζει τα ζωα με την ανθρώπινη ύπαρξη. Αγάπη, στοργή και φροντίδα στα ζώα αλλά αποφυγη υπερβολικής συναισθηματικής σύνδεσης μαζί τους λες και πρόκειται για άτομο, αυτο είναι ο φιλόζωος. Γιατι άμα εισαι το πρώτο θα πληγωθείς με το παραμικρό που θα του συμβεί, γιατί δυστυχώς τα ζωα έχουν πολύ πιο συντομη ημερομηνια λήξης σε σχέση με τους ανθρώπους. Σύνδεση αλλά με μέτρο λοιπον.
    γιάννης

Senior Member
    Ο πολιτισμός ενός λαού δε μετριέται με το παρελθόν του, αλλά με τον τρόπο που φέρεται σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων και σε πλάσματα άλλων ειδών από το δικό του.
    Ο ίδιος ο πολιτισμός μας αυτή τη στιγμή νοσεί και μαζί του και τα άτομα που φέρουν τον απολίτιστο πολιτισμό. Σιγά και μη νιώσω περήφανη λέει που είμαι ελληνίδα όταν βλέπω να γίνονται τέρατα είτε ρατσιστικά είτε τέτοιες κακοποιήσεις των αθωότερων πλασμάτων που είναι τα ζώα. Δεν είναι ο άνθρωπος το ανώτερο ον, ο άνθρωπος είναι το κατώτερο ον αυτή τη στιγμή στον πλανήτη γη. Κακοποιεί όχι μόνο τον άνθρωπο, αλλά και τα ζώα, το νερό, τον αέρα, το χώμα, τα έντομα, τα πουλιά και οτιδήποτε κινείται ή δεν κινείται σε τούτον τον έρημο τόπο.

#οι όροι δε με ενδιαφέρουν, τίποτε δε μου λένε, η ουσία είναι πως είμαστε απολίτιστοι που το παίζουνε πολιτισμένοι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η αγαπη προς την ζωη, ειναι μεγαλη αξια και αρετη, αρκει να αφορα και τους ανθρωπους εκτος απο τα ζωα.
    προσωπικα εχω γνωρισει "ζωοφιλους" που η ζωοφιλια τους ειναι το αλλοθι του υπερτατου εγωισμου τους και του μισους τους προς τους ανθρωπους...
    rem respect. τα ειπες ολα.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Η αγάπη στη ζωή, έτσι κι αλλιώς περιλαμβάνει άπαντες. Και ναι, είναι πολύ δύσκολο να κρατάς τις ισορροπίες σου. Υπάρχουν αρκετοί ζωόφιλοι που, ναι, είναι "κακοί" φιλόζωοι. Κάποια στιγμή δεν αντέχουν και οι ίδιοι και πολλές φορές - έστω και από μη πρόθεση - κάνουν κακό στα ζώα. Γνωρίζω για παράδειγμα άνθρωπο του "χώρου" που δίνει αδέσποτα για υιοθεσία όπου νά 'ναι κι έχουν σημειωθεί παρατράγουδα... ο χώρος των ζώων και ειδικά των αδεσπότων, προσφέρεται δυστυχώς πολλές φορές σαν τόπος αναφοράς για την ανάδειξη της εξουσιομανίας πολλών και της κάλυψης κάποιων χαρακτηριστικών τους. Για μένα μακάρι να εξαλειφθεί αυτό το "φαινόμενο"... ναι Ρέϊν, δεν έχεις άδικο. Η ανθρώπινη αποκτήνωση δεν έχει τελειωμό. Αλλά ξέρεις κάτι;... εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι ο άνθρωπος το ανώτερο Ον. Ξέρεις πολύ καλά ότι στην πορεία το χαλάσαμε... έχουμε όμως τις προδιαγραφές για να αποδείξουμε το αντίθετο... άλλο αν δε θέλουμε πια, δε μας αφήνουν ή δε μπορούμε... τεράστια συζήτηση αλήθεια... :) ... ωραίο κείμενο αυτό που ακολουθεί και επαυξάνω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

ξερω εναν τετοιο τυπο......

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456