για να ολοκληρωσω το θεμα .....η ερωτηση απευθυνεται μονο σε γυναικες....γιατι κανουν γυμνισμο?κ αυτες που δεν κανουν τι σκεφτονται αρνητικο κ δεν κανουν?ας μιλησουνε ανοιχτα κ αληθινα!
Printable View
για να ολοκληρωσω το θεμα .....η ερωτηση απευθυνεται μονο σε γυναικες....γιατι κανουν γυμνισμο?κ αυτες που δεν κανουν τι σκεφτονται αρνητικο κ δεν κανουν?ας μιλησουνε ανοιχτα κ αληθινα!
α μουνακι να γαμησεις ψαχνεις ? πεστο ρε φιλε μη μπλεξουμε τ'αρχιδια μας, κι εγω εκατσα κι εγραψα για εξωγηινους κι ερπετοειδη, λιγο ακομα και θα βαζα και για τους ΕΛ μεσα...
αχαχαχαχαχα ΚΕΝΟ καλοοο
ρε φιλε κενο βουλωμενο γραμμα διαβαζεις!!ρε παιδακι μου σε αδικησε η φυση κ σου εδωσε ενα μυαλο τετοιο....ΚΕΝΟ!
ε ρε φιλε κι εσυ, οταν λες θες απαντησεις ΜΟΝΟ απο γυναικες τι περιμενεις να σκεφτει ο αλλος ? καπου ενιωσα μαλακας που απαντησα και στο θεμα σου σοβαρα δλδ, αφου βλεπεις ασχοληκαν κι αλλοι δεν επρεπε να το πεις...
Αίσθηση ελευθερίας, ειδικά μέσα στη θάλασσα, νιώθεις πως γίνεσαι ένα μ αυτήν, ένα με τη φύση.. Μ'αρέσει. Συγκεκριμένα στους άντρες που φοράνε στην παραλία -λόγω μόδας- μακριές βερμούδες, το κολύμπι χωρίς τπτ δίνει άλλη χαρά (έτσι μου 'χουν πει).
Μπάμπη μου, δν πας για μάτι σε παραλία γυμνιστών διότι τότε δε θα μπορείς να κουμαντάρεις το κάτω σου κεφάλι κ θα γίνεις ρεζίλι διότι φαίνεται, όλοι θα σε κοιτάν σαν ανώμαλο, τραστ μι.
^ Πολυ σωστη στα παραπανω, εκτος απο το τελευταιο. ΓΙα το τελευταιο παντως ξερω οτι και να σου σηκωθει δεν υπαρχει προβλημα το θεωρουν νορμαλ και δεν πολυδινουν σημασια. Αυτα απο οτι εχω ακουσει, δεν εχω κανει ποτε γυμνισμο με αλλους ποσο μαλλον αγνωστους αλλα μονο μονος.
Η ατάκα της Ρεμ με έκανε να γελάσω, αυτή με το γλίστρημα, ΛΟΛ, άπαιχτη ρε!
Πάντως είναι όμορφη η αίσθηση του γυμνού σώματος, ειδικά μέσα στο νερό.:)
Συμφωνώ με το μέλος που έγραψε ότι η κοινωνία έχει παίξει επιβαρυντικό και αρνητικό ρόλο, στην αποδοχή του σώματός μας όπως είναι.
Να το βλέπουμε αγαπημένο όπως είναι, δίχως απαιτήσεις τελειότητας. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι οι τελειότητες έχουν τα κόστη τους, και εγώ προσωπικά
είμαι και τεμπέλα για να τα πληρώσω και κακοπληρωτής γενικότερα.:P
Γκαλοπ κανεις τωρα? το περι ορεξεως δεν λεει κατι? τελος παντων η πεινα θεριζει!
μπορει να κανω ερωτηση που εσεις κ καλα θιγεστε αλλα βλεπω ολη εχετε μια συμμετοχη!!!το πιασατε το υπονοουμενο
αμα θελεις να κανεις την καρακαξα πηγαινε στο αττικο παρκο με τα αλλα ζωα!
cybersexology.gr
αφου καποιοι ετσι τι βρισκουν κατι πρεπει να κανουμε να βοηθησουμε
Αχ τι καληηη!!
=P
φαντασου μια τυπισσα ,χοντροπατσαβουρα να καθεται πισω απο ενα πισι κ να κανει την καρακαξα!!!!
Εγω κανω γυμνισμο,αλλα φετος το καλοκαιρι ειχα μια περιεργη εμπειρια γυμνισμου.
Ημουν στη Δανια και στην παραλια γενικα υπηρχαν πολλοι ανδρες και γυναικες που εκαναν γυμνισμο,και ενιωσα ασχημα και δεν εκανα,οχι γιατι ντρεπομουν
αλλα επειδη σκεφτηκα οτι ως η μονη γυναικα εκει με το κλασσικο μεσογειακο σωμα(καμπυλες στηθος μεση που κοβει κλπ) μππορει να τραβηξω τα βλεμματα και ισως ο συντροφος μου να αισθανοταν αβολα.
Το θεμα ειναι οτι ημασταν σε ελευθερο καμπινγκ που κανουν αναπαραστασεις της ζωης των Vikings και ο φιλος μου πηγαινει εκει καθε χρονο και πολλοι ειναι γνωστοι του,και επισης δυο φιλοι του ηταν εκει.Αν ηταν τελειως αγνωστοι δεν θα με ενοιαζε,ισως και να το διασκεδαζα.
Ναι δεν εγραψα απο την αρχη οτι ηταν γνωστοι μαζι.
Και ημουν η μοναδικη Ελληνιδα εκει αναμεσα σε ολες τις Βορειοευρωπαιες.
Σε γενικες γραμμες οχι.Υπαρχουν βεβαια και καποιες που εχουν πολυ ωραια σωματα.
Παντως αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι ολες δειχνουν μικροτερες απο την ηλικια τους.