γυμνισμος!αρεσει στις γυναικες? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 112
    Senior Member
    εγω ξερω πως οποιος δεν συμφωνει με τις προτιμησεις και τα θελω του αλλου τα οποια δεν συμπιπτουν με τα δικα του, κατηγορει αμεσως για ''προβατοποιηση'' ''κοινωνικοποιηση'' ''αναρχια'' ''πλυση εγκεφαλου'' . αυτο γινεται ΑΠΟ ΟΛΕΣ ανεξαιρετως τις πλευρες! δεν δεχεται κανεις πως δεν ειμαστε κλωνοι ο ενας με τον αλλον! οποιος δεν ενοχλει τον πλησιον του μπορει να πιστευει να διαβαζει να ακουει να λεει οτι θελει χωρις να ακουει μλκιες του στυλ ''αααα ακους τραγουδια του mtv εισαι θυμα του εμποριου!'' ''ααααα ακους μεταλ και φορας ροζ φορεματακια δεν ταιριαζει!'' ''αααα ψηφιζεις κκε και τρως στα mcdonalds και πας τσαρκα στο village ''!!!!!!!!!!!!!!!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Και ο καθενας μπορει να κρινει ομως.

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    εγω ξερω πως οποιος δεν συμφωνει με τις προτιμησεις και τα θελω του αλλου τα οποια δεν συμπιπτουν με τα δικα του, κατηγορει αμεσως για ''προβατοποιηση'' ''κοινωνικοποιηση'' ''αναρχια'' ''πλυση εγκεφαλου'' . αυτο γινεται ΑΠΟ ΟΛΕΣ ανεξαιρετως τις πλευρες! δεν δεχεται κανεις πως δεν ειμαστε κλωνοι ο ενας με τον αλλον! οποιος δεν ενοχλει τον πλησιον του μπορει να πιστευει να διαβαζει να ακουει να λεει οτι θελει χωρις να ακουει μλκιες του στυλ ''αααα ακους τραγουδια του mtv εισαι θυμα του εμποριου!'' ''ααααα ακους μεταλ και φορας ροζ φορεματακια δεν ταιριαζει!'' ''αααα ψηφιζεις κκε και τρως στα mcdonalds και πας τσαρκα στο village ''!!!!!!!!!!!!!!!
    εγω εκατσα κι εγραψα σεναριο για το τελος του κοσμου, κι εσυ μου λες οτι το ροζ δε ταιριαζει με το μεταλ ελεοz. κι ομως αμα συνδιασεις ροζ με μαυρο θα δεις ποσο ομορφα παει, και ειναι και σεξυ, δοκιμασε το! και με μωβ ακομα καλυτερα!

Senior Member
    φοραω μαυρο με ροζ και με μωβ πολυ συχνα κενουλινι!!!!!!!!!! εδωσα απλα παραδειγματα να καταλαβει ο λαος!

μη κρινεις haldol για να μην κριθεις! :p

εγω απλα λεω πως πρεπει να διαφοροποιουμε τις τασεις με τις πεποιθησεις και τις προτιμησεις

Senior Member
    O καθενας κρινει μεσω της υποκειμενικοτητας του, δεν γινεται να μην κρινεις πχ με βαση τη δικια σου ηθικη,αντιληψη ή αισθητικη

για να ολοκληρωσω το θεμα .....η ερωτηση απευθυνεται μονο σε γυναικες....γιατι κανουν γυμνισμο?κ αυτες που δεν κανουν τι σκεφτονται αρνητικο κ δεν κανουν?ας μιλησουνε ανοιχτα κ αληθινα!

Banned
    α μουνακι να γαμησεις ψαχνεις ? πεστο ρε φιλε μη μπλεξουμε τ'αρχιδια μας, κι εγω εκατσα κι εγραψα για εξωγηινους κι ερπετοειδη, λιγο ακομα και θα βαζα και για τους ΕΛ μεσα...

Senior Member
    αχαχαχαχαχα ΚΕΝΟ καλοοο

ρε φιλε κενο βουλωμενο γραμμα διαβαζεις!!ρε παιδακι μου σε αδικησε η φυση κ σου εδωσε ενα μυαλο τετοιο....ΚΕΝΟ!

Banned
    ε ρε φιλε κι εσυ, οταν λες θες απαντησεις ΜΟΝΟ απο γυναικες τι περιμενεις να σκεφτει ο αλλος ? καπου ενιωσα μαλακας που απαντησα και στο θεμα σου σοβαρα δλδ, αφου βλεπεις ασχοληκαν κι αλλοι δεν επρεπε να το πεις...

Senior Member
    Αίσθηση ελευθερίας, ειδικά μέσα στη θάλασσα, νιώθεις πως γίνεσαι ένα μ αυτήν, ένα με τη φύση.. Μ'αρέσει. Συγκεκριμένα στους άντρες που φοράνε στην παραλία -λόγω μόδας- μακριές βερμούδες, το κολύμπι χωρίς τπτ δίνει άλλη χαρά (έτσι μου 'χουν πει).

Μπάμπη μου, δν πας για μάτι σε παραλία γυμνιστών διότι τότε δε θα μπορείς να κουμαντάρεις το κάτω σου κεφάλι κ θα γίνεις ρεζίλι διότι φαίνεται, όλοι θα σε κοιτάν σαν ανώμαλο, τραστ μι.

Senior Member
    ^ Πολυ σωστη στα παραπανω, εκτος απο το τελευταιο. ΓΙα το τελευταιο παντως ξερω οτι και να σου σηκωθει δεν υπαρχει προβλημα το θεωρουν νορμαλ και δεν πολυδινουν σημασια. Αυτα απο οτι εχω ακουσει, δεν εχω κανει ποτε γυμνισμο με αλλους ποσο μαλλον αγνωστους αλλα μονο μονος.

Senior Member
    Η ατάκα της Ρεμ με έκανε να γελάσω, αυτή με το γλίστρημα, ΛΟΛ, άπαιχτη ρε!
    Πάντως είναι όμορφη η αίσθηση του γυμνού σώματος, ειδικά μέσα στο νερό.:)
    Συμφωνώ με το μέλος που έγραψε ότι η κοινωνία έχει παίξει επιβαρυντικό και αρνητικό ρόλο, στην αποδοχή του σώματός μας όπως είναι.
    Να το βλέπουμε αγαπημένο όπως είναι, δίχως απαιτήσεις τελειότητας. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι οι τελειότητες έχουν τα κόστη τους, και εγώ προσωπικά
    είμαι και τεμπέλα για να τα πληρώσω και κακοπληρωτής γενικότερα.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Γκαλοπ κανεις τωρα? το περι ορεξεως δεν λεει κατι? τελος παντων η πεινα θεριζει!

μπορει να κανω ερωτηση που εσεις κ καλα θιγεστε αλλα βλεπω ολη εχετε μια συμμετοχη!!!το πιασατε το υπονοουμενο

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast