Originally Posted by marilena97;[QUOTE
σχολείο προσωπικά χρειάζομαι κάποιες μεγαινθύνσεις στα γραπτά και δε βλέπω στον πίνακα πρόβλημα το οποιο λύνεται με ένα μηχανιμα που χρεισιμοποιείται σίγουρα πολύ εύκολα. Αυτά είναι βασικές διευκολύνσεις που χρειάζονται την κατανόηση του "προβλήματος" από τους καθιγητές, μου είναι απαραίτητες και τις απαιτώ.
Ένας άνθρωπος με αλφισμό μπορεί να έχει μία εντελώς φυσιολογική ζωή με κάποιους περιορισμούς όπως και τόσοι άλλοι άνθρωποι.
Όσο για την κωροιδία ή την περιέργια που μπορεί κάποιος να προκαλεσει στο σχολείο σε μικρές ηλικίες οφείλω να ομολωγήσω ότι κι εγώ είχα εισπράξει κάποια όχι και τόσο καλά σχόλια κυρίως στις μικ΄ρες τάξεις του δημωτικού αλλά δε με άγγιζαν ιδιαίτερα, μάλλον τα αντιμετώπιζα πάντα με χιούμορ. Ποτέ δε μου άρεσε να ξεχωρίζω κυρίως λόγω μαλλιών μιας και εκτός από κατάξανθα τυχαίνει να είναι και σγουρά και φουνττά ώστε να ξεχωρίζουν από απόσταση, μικρή αυτό με ενοχλούσε όμως μεγαλώνοντας έμαθα να εκμεταλλεύομαι την ιδιεταιρώτητα αυτή που με βοήθησε να κάνω ανταύγες χωρίς να ξεβάφω μαλλί και έλυσα το πρόβλημα βάφωντας τα μαλλιά μου πιο σκούρα ξανθά και κάνοντας κόκκινες ανταύγες το καλοκαίρι. Δε μου άρεσε ποτέ που δε φαίνονταν τα φρύδια και οι βλεφαρίδες μου αλλά το φρύδι βάφεται με το μαλλί και όσο για τις βλεφαρίδες ας είναι καλά η μάσκαρα. Το παν είναι να βρήσκεις λύσεις σε αυτά που σε ενοχλούν.