αυτό το σαν κάτι όμως, ακόμα κι αν αποτελεί μειόνοτητα έχει πολύ τραυματίσει.., μ' αποτέλεσμα
να φαίνεται τώρα, σαν να θέλει ο γυναικείος πληθυσμός να πάρει το αίμα του πίσω.
Printable View
καπως ετσι.καμια φορα η γυναικα παιρνει το ρολο του αντρα.γαμ.. και φευγει,χανει το ρολο της δηλαδη.αλλα και ο αντρας εχασε τον ρολο του δεν ειναι κυνηγος πλεον..
Έχετε πάρει τον ρόλο και την θέση που σας αξίζει στην κοινωνία , οι άντρες δυσκολα πλησιάζουν μια γυναίκα σημερα .
γιατι ομως να φοβουνται οι αντρες?δε θα τους φαμε.ισα ισα ο αντρας με αυτοπεποιθηση κερδιζει
τι εννοεις ξεπερασμενες τεχνικες?
δε σε καταλαβαινω λαμπρο καταργεις το ρολο του αντρα?
εννοώ π.χ. να βλέπεις την γυναίκα μόνο σαν σπερματοδοχείο, οπότε όταν προσπαθείς να την προσεγγίσεις να βγάζεις μια αποκρουστική λιγουριά και σεξουαλική πενία, που όχι μόνο απωθεί, αλλά τρομάζει κι αηδιάζει! Κάτι ανάλογο ανέφερε σ' απάντηση..
ο mr bubbles στο ποστ #73. :(
α ναι καταλαβα..χαχαχα
Συνηθως δεν κανω παρεμβασεις σε θεματα που αφορουν στο σεξουαλικο κομματι μαις σχεσης γιατι το θεωρω πολυ προσωπικο κομματι για να γινεται θεμα δημοσιου διαλογου. Θα συμφωνησω παντως με την λιλιουμ! Ημουν καποτε στο κρεβατι με καποιον που αντιμετωπισε εκεινη την ωρα προβλημα αυτου του τυπου, ομως ουτε στιγμη δεν αισθανθηκα οτι δεν ημουν ποθητη ή οτι ο φιλος μου ειχε προβλημα. Γιατι απλα θελαμε πολυ ο ενας τον αλλον και ειδικα αυτος εκανε τα παντα για να διατηρησει την μαγεια της στιγμης..
εγω το ειπα μην τυχον δεν τον ζεστανε τον ανθρωπο και κομπλαρε,γιατι οπως ειπα τελειωμα σκουπισμα και δρομο ειναι νοοτροπια πολλων αντρων και πολλες γυναικες εχουν μαθει ετσι,αλλα αμα λει οτι κανανε ζεσταμα καλο τοτε μπορει να ειχε αγχος δεν σημαινει οτι εχει προβλημα
αγχος ειναι παιδια αγχος
μετα απο αυτο της ειπε οτι το ηθελε πολυ να γινει ,αλλα δεν επρεπε γιατι την εκτιμα φοβοταν μη τον παρατησει και ηθελε να ειναι τελειος.κατι τετοια δεν τα καταλαβα
ετσι παει,εχουμε πολυ αγχος αν της αρεσει αν ειμαστε καλοι και στο τελος την παταμε
ναι το εχω καταλαβει :D
τι τραβατε κι εσεις..
Αγχος που κόβει την ανάσα , σε πιάνει ζάλη και να έλεγα ότι το ξεπερνας .
Όταν τα συναισθήματα κυριαρχούν των ενστικτων τα πράγματα αλλάζουν αλλα το συναίσθημα ειμαι πολυ ποιο όμορφο απο το να δουλεύεις σαν μηχανάκι .
μόνο που Λάμπρο δυστυχώς οι πιο πολλοί ακρωτηριασμένοι ψυχικά δεν μπορούνε να νιώσουνε συναισθήματα,
κυρίως αγάπη, άλλο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.., γιατί το να ξέρεις ν' αγαπάς δεν είναι αυτονόητο κι ειδικά όταν σ' έχουν
"σακατέψει".. πως θ' αγαπήσεις τον άλλον και θα σε πιστέψει, όταν δείχνεις με τις πράξεις σου, ότι μισείς τον εαυτό σου? :confused:
Μιλάτε για συναίσθημα από την στιγμή που και δεν υπάρχει.Εκτός αν βαφτίζουμε συναίσθημα το ότι γουστάρει κάποιος - κάποια. Αν υπήρχε συναίσθημα δεν θα "ξενέρωναν". Στην αρχή μιας σχέσης κατά την ταπεινή μου άποψη ο ένας γνωρίζει τον άλλον και μετά αναπτύσονται τα όποια συναισθήματα.Μην μπερδεύουμε το ενθουσιασμό με το συναισθήμα.
Καλός ή κακός το σεξ είναι μια πράξη που εκτός των άλλων είναι και βιολογική ανάγκη του κάθε εμπλεκόμενου μέρους. Θα κατακρίνουμε τώρα και αυτό; Και είναι και ένας τρόπος επιβεβαίωσης και των δύο.Το να νίωθει ένας άνθρωπος ανασφάλεια για το σώμα του, για το αν είναι επιθυμητός ή όχι δεν είναι κατακριτέο. Δηλαδή το άγχος επίδοσης στο άντρα είναι δικαιολογημένο και δεν δικαιολογείται η γυναίκα να νιώθει ανασφάλεια, όπως ένιωσε η κοπέλα στην συγκεκριμένη περίπτωση; Το άγχος επίδοσης δεν είναι ανασφάλεια;
Από πότε είναι κακό να συζητάει κάποιος με τα άτομα επιθυμεί κάτι που τον προβληματίζει;Υπάρχουν κανόνες για το τι
πρέπει και το τι δεν πρέπει να συζητάς;Το να το συζητάς με δικά σου πρόσωπα σημαίνει ότι είσαι ανώριμος ή ότι τον εξευτελίζεις;
Αν το "ζευγάρι" είχε κάνει μια ξεκάθαρη κουβέντα για το θέμα δεν θα συζητούσαμε τίποτα. Στις σχέσεις των ανθρώπων θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη, άνεση, ειλικρίνεια και αυθορμητισμός.Και φυσικά ωριμότητα, σε όλα τα επίπεδα. Θα πρέπει ο ένας να μπορεί να λέει ότι σκέφτεται στον άλλον χωρίς φόβο και ντροπή.
Εχεις δίκιο Μαρκέλα .
Άσχετο αυτο που θα πω , αν το άτομο για το οποιο γράφουμε εδω μέσα διαβάσει όλα αυτα και του ξανασηκωθει γράψτε μου .......
Συναίσθημα δεν είναι απόλυτα και μόνο η αγάπη. Συναίσθημα είναι ακόμα και ο ενθουσιασμός και ο έρωτας γιατι όπως είπαμε αρκουν 30'' για να ερωτευτείς.. ή μπορεί να είσαι συναισθηματικός και όχι ψυχρός που απαιτεί το σεξ ή έστω η συνουσία της μιας στιγμης..
συναισθημα στην περιπτωση της κοπελας εννοω το να αντιμετωπιζω αυτον που παω να κανω σεξ με σεβασμο, διακριτικοτητα και κατανοηση σε τετοιες "ατυχιες", ειδικα οταν ο ανθρωπος εχει εκδηλωσει οτι με επιθυμει πολυ, κι οχι σαν χαλασμενο μουλτιμιξερ. Το πεταμε να παρουμε το επομενο και διαδιδουμε και στον κοσμο οτι μας εβγαλε ελαττωμα. Δεν εννοουσα τρελες αγαπες και ερωτες σε ενα ουαν ναιτ στανντ.
Δυστυχως ενας στους τρεις αντρες (τεραστιο ποσοστο) αντιμετωπιζει το προβλημα της προωρης εκσπερματισης
ειναι η πιο διαδεδομενη στυτικη δυσλειτουργια που συνοδευεται κ απο το να μην του κανει καν κουκου για να μην γινει ρεζιλι επειδη θα τελειωσει γρηγορα
το κακο ειναι οτι οι αντρες επειδη ντρεπονται δεν το συζητανε το θεμα με καποιον ειδικο και ζουνε μια ζωη ανικανοι
οποτε ακουω ιστορια σαν κ αυτη, το μυαλο μου παει κατευθειαν στην προωρη εκσπερματιση.. αυτη ειναι κ μια αιτια που πολλοι αντρες φερονται περιεργα (αποφευγουν το σεξ) στην αρχη μιας σχεσης
αυτο που θελω να πω ειναι οτι μεσω των αντικαταθλιπτικων ξεπερνιεται το προβλημα αυτο στις μερες μας, το οποιο ειναι ξεκαθαρα ψυχολογικο και ειναι αποτελεσμα αγχους και τελειομανιας του αντρα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!!! η γυναικα οσο καλη και να ειναι, δεν υπαρχει περιπτωση να βοηθησει τον αγχωμενο αντρα..
η φιλη σου κανει τιποτα για να του σηκωθει?μηπως δεν εχει προσπαθησει αρκετα?
οι γυναικες πρεπει να ειναι και λιγο παιχνιδιαρες οχι να περιμενουν ποτε θα τους την πεσει ο ετσι
πες της να του μαγειρεψει με το εσωρουχο η να πηγαινει εκει με κανενα μινι
και καποια στιγμη θα την πλησιασει απο μονος του οταν του ερθει απο αυθορμητισμο
δεν χρειαζεται να περιμενει σε ενα κρεβατι και να το κανει θεμα
ετσι ο αλλος θα αγχωθει περισσοτερο πιστευω
ανηκει σε αλλη διασταση η μαρκελα, ηταν πολυ μπροστα, ερχεται απ'το μελλον, τον εικοστο-τριτο αιωνα, και μιλουσε για τεχνικες αεροδρομιου κι επιστημονικης φαντασιας. μαντευω ειναι υδροχοος και σκεφτεται ετσι, μπορει να κανω και λαθος βεβαια.
πολυ σωστο αυτο. γι'αυτο το καλυτερο ειναι να μη σκεφτομαστε το τελειο, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει. αυθορμητισμος και ειλικρινεια, ανθρωπινα πραγματα παντα. λαθοι ειμαστε, ανθρωπους κανουμε!
γι'αυτο θα επρεπε να δειξετε περισσοτερη κατανοηση, κι οχι να συμπεριφερεστε σαν να ειμαστε μηχανακια. ειδικα αυτη τη περιοδο που πειναμε και λογο κρισης. δε το λεω για σενα, και μπραβο που συνηδητοποιεις οτι τραβαμε κι εμεις λουκι, γιατι αλλες κοιτανε μονο τον εαυτουλη τους...
τα αντικαταθληπτικα νομιζω σου καταστρεφουν τη διαθεση για σεξ. οχι ολα βεβαια, αλλα εχω διαβασει κι εδω μεσα καμποσα παραπονα σχετικα. οπως και να εχει το αποκλειστικα και γενικοτερα καθε ειδους απολυτο, για μενα ειναι λανθασμενο. ειδικα στις σχεσεις βρισκω πως φταινε παντα και οι δυο. αν η γυναικα δε προκαλει και λιγο τον αντρα, κανωντας τον να την θελει κι ο ιδιος, δε γινεται τπτ.
αυτο ειναι το πιο σωστο. τα γυναικακια που το παιζουν δυσκολα ειναι αφανταστα ξενερωτα! δε καταλαβαινουν οι γυναικες στο ελλαδισταν οτι θα πρεπει να ειναι στη διαθεση των αντρων τους ανα πασα ωρα και στιγμη. μπορει να του ρθει του αλλου καβλα οταν πλενει πιατα για παραδειγμα ή οταν βγαινει απ'το μπανιο, γιατι να μη το εκμεταλευτει αυτο η γυναικα ? αφου προς οφελος της ειναι παντα. αλλα τοσο ζωα που ειναι οι περισσοτερες εδω, τους μιλανε για σεξ και τρομαζουν και βρισκουν δικαιολογιες να φυγουν.
Σχετικα με την προωρη εκσπερματιση, τα αντικαταθλιπτικα θεωρουνται τροπος αντιμετωπισης γιατι καταστελλουν τα ψυχολογικα αιτια που προκαλουν το προβλημα αυτο (κυριως το αγχος).. επετρεψε με να ειμαι απολυτη σχετικα με το συγκεκριμενο θεμα.. το προβλημα ειναι καθαρα ψυχολογικο του αντρα κ μαλιστα αν γουσταρει την κοπελα πολυ,τοτε αγχωνεται κ περισσοτερο κ επιδεινωνεται η κατασταση του.. μονο αν ειναι η πρωτη φορα του αλλου ευθυνεται η γυναικα, γιατι συνηθως τοτε δημιουργειται η προωρη εκσπερματιση..
κ αν η κοπελα ειναι τοσο ξενερωτη που δεν του σηκωνεται, ας εχει ο αλλος τα @ρχιδι@ να της το πει στην τελικη!!!
δεν χρειαζεται να της το πει, μπορει να το διαπιστωσει και μονη της. και εαν παιρνεις ψυχοφαρμακα ή εισαι γιατρος κι οντως ξερεις τις παρενεργειες τους, καλως σε πιστευω. αν ομως δε συμβαινει τπτ απ'τα δυο τοτε απλα ειναι ραδιο αρβυλα οσα λεμε, και κακως γιατι παραπληροφορουμε, και νομιζω ετσι παραβιαζουμε τους κανονες.
Το ίδιο πιστεύω και εγώ με την διαφορά ότι δεν θεωρώ πως η κοπέλα έκανε λάθος στο να μιλήσει σε κάποιον δικό της ή έστω σε κάποιον που μπορεί ή καλύτερα νιώθει πιο άνετα.Δεν αναφερόμουν σε κάποιο post σου αλλά γενικά στα post που έγιναν τα οποία κατηγορούσαν την κοπέλα και γενικά στο θέμα του σεξ.Εξακολουθώ να πιστευω πως όλα είναι θέμα επικοινωνίας σεβασμού και ωριμότητας.
λαθος,η γυναικα δεν ειναι στο μυαλο του αλλου να καταλαβει με τη μια τι τον ερεθιζει κ τι τον χαλαει.. μπορει να μην ειναι κ η πιο ανετη κ εμπειρη γκομενα στον κοσμο..αν κανενας δεν της λεει τι τον χαλει στην τελικη πως θα το μαθει κ αυτη??? επισης, αυτο που γραφω το εχω διαβασει απο σεξολογους.. γενικα λενε οτι τα αντικαταθλιπτικα ειναι ενας τροπος να ξεπεραστει, αλλα οταν κοψεις τα χαπια το προβλημα εμφανιζεται ξανα, οποτε χρειαζεται να κανει καποιος ειδικη θεραπεια για να προσπαθησει να το ξεπερασει τελειως.. αλλα οπως ειπαμε επειδη για τους αντρες αυτα τα θεματα ειναι ταμπου, προτιμουν να μενουν μονοι κ ανικανοι και να κατηγορουν τις γυναικες για το προβλημα τους, παρα να το παραδεχτουν και να το αντιμετωπισουν... ειναι πραγματικα πολυ κριμα.. κ δυστυχως αφορα μεγαλο ποσοστο αντρων
ρε kalopisti με αναγκαζεις να νιωθω οτι μιλαω σε κοριτσακι ή γυναικα που δεν ξερει. δεν χρειαζεται να ειναι στο μυαλο του, το οργανο του αντρα φαινεται οταν καβλωνει! και δε με νοιαζει τι εχεις διαβασει, αν δε παιρνεις ψυχοφαρμακα η ιδια να γνωριζεις ή δεν εισαι γιατρος σχετικη, τοτε επετρεψε μου να μην σε πιστευω απολυτα. εγω δεν γνωριζω απο ψυχοφαρμακα ουτε ειμαι γιατρος, το παραδεχομαι. γι'αυτο δεν ειμαι απολυτος, δε θελω να παραπληροφορισω το κοσμο να τρεξει να παρει και να καταστραφει. αυτο ειναι επικινδυνο. τα ψυχοφαρμακα δεν ειναι καραμελες!
ναι,φαινεται,αλλα αν ο αλλος ειναι αγχωμενος και δεν μπορει να βοηθησει τον εαυτο του,τι να του κανει η γυναικα??? η στυση ειναι εγκεφαλικο θεμα.. αν ο αλλος εχει σκατα στο κεφαλι του,οπως κ να του τον πιασει η αλλη, πεσμενος θα μεινει...
παιδακι μου δεν συνταγογραφω χαπια,κ οποιος θελει απο μονος του να παρει αντικαταθλιπτικα, θα το εχει κανει ηδη, πιστεψε με!!!