Results 106 to 120 of 315
Thread: προβλημα στυσης
-
01-04-2012, 20:37 #106
- 01-04-2012, 20:39 #107
Άσχετο αυτο που θα πω , αν το άτομο για το οποιο γράφουμε εδω μέσα διαβάσει όλα αυτα και του ξανασηκωθει γράψτε μου .......
With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
01-04-2012, 20:44 #108
Συναίσθημα δεν είναι απόλυτα και μόνο η αγάπη. Συναίσθημα είναι ακόμα και ο ενθουσιασμός και ο έρωτας γιατι όπως είπαμε αρκουν 30'' για να ερωτευτείς.. ή μπορεί να είσαι συναισθηματικός και όχι ψυχρός που απαιτεί το σεξ ή έστω η συνουσία της μιας στιγμης..
01-04-2012, 21:57 #109
- In this old house where every door is open
συναισθημα στην περιπτωση της κοπελας εννοω το να αντιμετωπιζω αυτον που παω να κανω σεξ με σεβασμο, διακριτικοτητα και κατανοηση σε τετοιες "ατυχιες", ειδικα οταν ο ανθρωπος εχει εκδηλωσει οτι με επιθυμει πολυ, κι οχι σαν χαλασμενο μουλτιμιξερ. Το πεταμε να παρουμε το επομενο και διαδιδουμε και στον κοσμο οτι μας εβγαλε ελαττωμα. Δεν εννοουσα τρελες αγαπες και ερωτες σε ενα ουαν ναιτ στανντ.
01-04-2012, 22:25 #110
01-04-2012, 22:30 #111
Δυστυχως ενας στους τρεις αντρες (τεραστιο ποσοστο) αντιμετωπιζει το προβλημα της προωρης εκσπερματισης
ειναι η πιο διαδεδομενη στυτικη δυσλειτουργια που συνοδευεται κ απο το να μην του κανει καν κουκου για να μην γινει ρεζιλι επειδη θα τελειωσει γρηγορα
το κακο ειναι οτι οι αντρες επειδη ντρεπονται δεν το συζητανε το θεμα με καποιον ειδικο και ζουνε μια ζωη ανικανοι
οποτε ακουω ιστορια σαν κ αυτη, το μυαλο μου παει κατευθειαν στην προωρη εκσπερματιση.. αυτη ειναι κ μια αιτια που πολλοι αντρες φερονται περιεργα (αποφευγουν το σεξ) στην αρχη μιας σχεσης
αυτο που θελω να πω ειναι οτι μεσω των αντικαταθλιπτικων ξεπερνιεται το προβλημα αυτο στις μερες μας, το οποιο ειναι ξεκαθαρα ψυχολογικο και ειναι αποτελεσμα αγχους και τελειομανιας του αντρα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!!! η γυναικα οσο καλη και να ειναι, δεν υπαρχει περιπτωση να βοηθησει τον αγχωμενο αντρα..
01-04-2012, 22:44 #112
- In this old house where every door is open
01-04-2012, 23:14 #113
η φιλη σου κανει τιποτα για να του σηκωθει?μηπως δεν εχει προσπαθησει αρκετα?
οι γυναικες πρεπει να ειναι και λιγο παιχνιδιαρες οχι να περιμενουν ποτε θα τους την πεσει ο ετσι
πες της να του μαγειρεψει με το εσωρουχο η να πηγαινει εκει με κανενα μινι
και καποια στιγμη θα την πλησιασει απο μονος του οταν του ερθει απο αυθορμητισμο
δεν χρειαζεται να περιμενει σε ενα κρεβατι και να το κανει θεμα
ετσι ο αλλος θα αγχωθει περισσοτερο πιστευωΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
02-04-2012, 00:14 #114
ανηκει σε αλλη διασταση η μαρκελα, ηταν πολυ μπροστα, ερχεται απ'το μελλον, τον εικοστο-τριτο αιωνα, και μιλουσε για τεχνικες αεροδρομιου κι επιστημονικης φαντασιας. μαντευω ειναι υδροχοος και σκεφτεται ετσι, μπορει να κανω και λαθος βεβαια.
πολυ σωστο αυτο. γι'αυτο το καλυτερο ειναι να μη σκεφτομαστε το τελειο, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει. αυθορμητισμος και ειλικρινεια, ανθρωπινα πραγματα παντα. λαθοι ειμαστε, ανθρωπους κανουμε!
γι'αυτο θα επρεπε να δειξετε περισσοτερη κατανοηση, κι οχι να συμπεριφερεστε σαν να ειμαστε μηχανακια. ειδικα αυτη τη περιοδο που πειναμε και λογο κρισης. δε το λεω για σενα, και μπραβο που συνηδητοποιεις οτι τραβαμε κι εμεις λουκι, γιατι αλλες κοιτανε μονο τον εαυτουλη τους...
τα αντικαταθληπτικα νομιζω σου καταστρεφουν τη διαθεση για σεξ. οχι ολα βεβαια, αλλα εχω διαβασει κι εδω μεσα καμποσα παραπονα σχετικα. οπως και να εχει το αποκλειστικα και γενικοτερα καθε ειδους απολυτο, για μενα ειναι λανθασμενο. ειδικα στις σχεσεις βρισκω πως φταινε παντα και οι δυο. αν η γυναικα δε προκαλει και λιγο τον αντρα, κανωντας τον να την θελει κι ο ιδιος, δε γινεται τπτ.
αυτο ειναι το πιο σωστο. τα γυναικακια που το παιζουν δυσκολα ειναι αφανταστα ξενερωτα! δε καταλαβαινουν οι γυναικες στο ελλαδισταν οτι θα πρεπει να ειναι στη διαθεση των αντρων τους ανα πασα ωρα και στιγμη. μπορει να του ρθει του αλλου καβλα οταν πλενει πιατα για παραδειγμα ή οταν βγαινει απ'το μπανιο, γιατι να μη το εκμεταλευτει αυτο η γυναικα ? αφου προς οφελος της ειναι παντα. αλλα τοσο ζωα που ειναι οι περισσοτερες εδω, τους μιλανε για σεξ και τρομαζουν και βρισκουν δικαιολογιες να φυγουν.
02-04-2012, 00:32 #115
Σχετικα με την προωρη εκσπερματιση, τα αντικαταθλιπτικα θεωρουνται τροπος αντιμετωπισης γιατι καταστελλουν τα ψυχολογικα αιτια που προκαλουν το προβλημα αυτο (κυριως το αγχος).. επετρεψε με να ειμαι απολυτη σχετικα με το συγκεκριμενο θεμα.. το προβλημα ειναι καθαρα ψυχολογικο του αντρα κ μαλιστα αν γουσταρει την κοπελα πολυ,τοτε αγχωνεται κ περισσοτερο κ επιδεινωνεται η κατασταση του.. μονο αν ειναι η πρωτη φορα του αλλου ευθυνεται η γυναικα, γιατι συνηθως τοτε δημιουργειται η προωρη εκσπερματιση..
κ αν η κοπελα ειναι τοσο ξενερωτη που δεν του σηκωνεται, ας εχει ο αλλος τα @ρχιδι@ να της το πει στην τελικη!!!
02-04-2012, 00:35 #116
δεν χρειαζεται να της το πει, μπορει να το διαπιστωσει και μονη της. και εαν παιρνεις ψυχοφαρμακα ή εισαι γιατρος κι οντως ξερεις τις παρενεργειες τους, καλως σε πιστευω. αν ομως δε συμβαινει τπτ απ'τα δυο τοτε απλα ειναι ραδιο αρβυλα οσα λεμε, και κακως γιατι παραπληροφορουμε, και νομιζω ετσι παραβιαζουμε τους κανονες.
02-04-2012, 00:35 #117
Το ίδιο πιστεύω και εγώ με την διαφορά ότι δεν θεωρώ πως η κοπέλα έκανε λάθος στο να μιλήσει σε κάποιον δικό της ή έστω σε κάποιον που μπορεί ή καλύτερα νιώθει πιο άνετα.Δεν αναφερόμουν σε κάποιο post σου αλλά γενικά στα post που έγιναν τα οποία κατηγορούσαν την κοπέλα και γενικά στο θέμα του σεξ.Εξακολουθώ να πιστευω πως όλα είναι θέμα επικοινωνίας σεβασμού και ωριμότητας.
02-04-2012, 00:48 #118
λαθος,η γυναικα δεν ειναι στο μυαλο του αλλου να καταλαβει με τη μια τι τον ερεθιζει κ τι τον χαλαει.. μπορει να μην ειναι κ η πιο ανετη κ εμπειρη γκομενα στον κοσμο..αν κανενας δεν της λεει τι τον χαλει στην τελικη πως θα το μαθει κ αυτη??? επισης, αυτο που γραφω το εχω διαβασει απο σεξολογους.. γενικα λενε οτι τα αντικαταθλιπτικα ειναι ενας τροπος να ξεπεραστει, αλλα οταν κοψεις τα χαπια το προβλημα εμφανιζεται ξανα, οποτε χρειαζεται να κανει καποιος ειδικη θεραπεια για να προσπαθησει να το ξεπερασει τελειως.. αλλα οπως ειπαμε επειδη για τους αντρες αυτα τα θεματα ειναι ταμπου, προτιμουν να μενουν μονοι κ ανικανοι και να κατηγορουν τις γυναικες για το προβλημα τους, παρα να το παραδεχτουν και να το αντιμετωπισουν... ειναι πραγματικα πολυ κριμα.. κ δυστυχως αφορα μεγαλο ποσοστο αντρων
02-04-2012, 00:52 #119
ρε kalopisti με αναγκαζεις να νιωθω οτι μιλαω σε κοριτσακι ή γυναικα που δεν ξερει. δεν χρειαζεται να ειναι στο μυαλο του, το οργανο του αντρα φαινεται οταν καβλωνει! και δε με νοιαζει τι εχεις διαβασει, αν δε παιρνεις ψυχοφαρμακα η ιδια να γνωριζεις ή δεν εισαι γιατρος σχετικη, τοτε επετρεψε μου να μην σε πιστευω απολυτα. εγω δεν γνωριζω απο ψυχοφαρμακα ουτε ειμαι γιατρος, το παραδεχομαι. γι'αυτο δεν ειμαι απολυτος, δε θελω να παραπληροφορισω το κοσμο να τρεξει να παρει και να καταστραφει. αυτο ειναι επικινδυνο. τα ψυχοφαρμακα δεν ειναι καραμελες!
02-04-2012, 01:15 #120
ναι,φαινεται,αλλα αν ο αλλος ειναι αγχωμενος και δεν μπορει να βοηθησει τον εαυτο του,τι να του κανει η γυναικα??? η στυση ειναι εγκεφαλικο θεμα.. αν ο αλλος εχει σκατα στο κεφαλι του,οπως κ να του τον πιασει η αλλη, πεσμενος θα μεινει...
παιδακι μου δεν συνταγογραφω χαπια,κ οποιος θελει απο μονος του να παρει αντικαταθλιπτικα, θα το εχει κανει ηδη, πιστεψε με!!!