Originally Posted by
YannisCrete
Αυτο που δεν διακρίνεις είναι οτι την επίθεση της ξεκινάς εσύ η ίδια, όταν καταφέρεσαι εναντίον του αρσενικού φύλου. Εγω απλά σου απαντάω πάνω σε αυτα τα οποία γράφεις. Εαν διακρίνεις επιθετικό ύφος στον τρόπο γραφής μου και δεν διακρίνεις στον δικό σου (ο οποίος πυροδοτεί την όλη κουβεντα) τι να πω... κατσε ξαναδιάβασε αυτα που έχεις γράψει μπας και καταλάβεις ποιος είναι επιθετικός (οχι απέναντι προσωπικά σε εμένα, αλλα σε όλο το ανδρικό φύλο).
Οκ γουαιτκαντλ, μπαίνουμε σε μια δημόσια υπηρεσία και βλέπουμε το 95% να είναι γυναίκες πάνω στα γραφεία να κάθονται, οπότε αυτο συνεπάγεται ότι οι άντρες την έχουν κοπανήσει απο την δουλειά και οχι οτι απλώς οι γυναίκες είναι πλειοψηφία σε θέσεις εργασίας εκει μέσα. Νταξει, οτι πεις.
Και βάσει της ίδιας λογικής-επιχειρηματολογίας που σκοτώνει, αφού στην εφημερίδα με αγγελίες ζητάνε μόνο κοπέλες για θέσεις γραφείου, ΑΡΑ αυτο συνεπάγεται οτι οι ανδρες δεν θέλουν να βρουν μια ανετη δουλειά να κάθονται, μάλλον προτιμάνε να σπάνε πέτρες στα νταμάρια και να κάνουν χαμαλίκια.
Οκ, για σένα ο αντρας πρέπει να δουλεύει και να μαγειρεύει και να τα κάνει όλα, η θέση της γυναίκας είναι να κάθεται στην πολυθρόνα να βλέπει τηλεόραση. Και γαμώ τις νοοτροπίες μιλάμε, μετα μας φταίνε οι κακοί αντρες και η φαλοκρατική κενωνία. Και απο την μία δεν μας αρέσει η κακιά νοοτροπία του 50 οπου η γυναίκα καθόταν σπίτι και ο αντρας σηκωνόταν απο τις 5 τα χαράματα κι έβγαινε να δουλεψει, διότι θέλουμε ΚΑΙ ο άντρας να μας τα παρέχει όλα ΚΑΙ να μην συνεισφέρουμε ουτε στο σπίτι (μην γίνουμε δούλες :p κτλ). Φίνα! Και για όλα αυτά φυσικά, ζητάμε και την ανιδιοτελή (ανώτερη ακόμα και απο την μάνα) αγάπη απο τον (οχι άντρα αλλα) μαλάκα (με κεφαλαία επιχρυσωμένα γράμματα) της παρέας! Κεντάω ε?
Εαν ήσουν αντρας δλδ θα στην πέφτανε? Χαχαχαχαααα, εκεί είναι που οι πιθανότητες σου θα ήταν μονοψήφιες προς μηδενικές, αν λάβεις υπ όψην σου οτι κατα κανόνα οι γυναίκες έχουν επιλογές στα πόδια τους ενώ οι άντρες κυνηγάνε. Αυτο και μόνο τα λέει όλα σχετικά με το ποιό φύλο είναι πραγματικά αδικημένο και ποιό όχι.
Αυτο δεν ισχύει αποκλειστικά σε εσένα αλλα σε πολλούς ανθρώπους και ανεξαρτήτως του φύλου τους. ΚΑΙ σε εμένα ισχύει, δυστυχώς. Μακάρι να είχα όποια ήθελα, αλλα δυστυχώς μεχρι τώρα ισχυε το αντίστροφο.
Νταξει, δλδ οποιος θέλει να γαμήσει δεν είναι αληθινός αντρας. Τι να πω, εσυ θα ξέρεις καλύτερα...
Η συμπεριφορά μου στο παρόν νήμα πηγάζει εξ ολοκλήρου απο την επίθεση που κάνεις στο φύλο μου. Το μίσος προέρχεται απο εσένα και οχι απο εμένα, απλά εγω δεν γουστάρω να κάθομαι να τις τρώω αδιαμαρτύρητα. Η νοοτροπία που βγάζεις και εσυ και μερικές γυναίκες που τα βάζουν με τους άντρες, είναι το ότι θέλετε τον άντρα ως ενα σκυλάκι το οποίο κουνάει το κεφάλι του σε οτι του πείτε και λεει ναι, ναι αγάπη μου. ΔΕΝ σέβεστε το αρσενικό ως συνοδοιπόρο πλάι σας, και συμπεριφέρεστε σαν ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, και σαν να σας χρωστάει χάρη που είστε μαζί του. Και το κακό της υπόθεσης είναι οτι δεν τα 'χετε συνειδητοποιήσει κιόλας όλα αυτά, και σας φταίνε πράγματα τελείως άσχετα, και πράγματα για τα οποία θα πρεπε να είσαστε και ευγνωμονες απέναντι στην τύχη σας και στον Θεό.
Θες να συνεχίσω? Άπαξ και βρείτε το θύμα-κουβαλητή, μετα απο λίγο καιρό σας φταίει γιατι ο καριόλης σας παράτησε. Το γεγονός οτι οι απαιτήσεις σας και οι παράλογες επιθυμίες σας τον έκαναν να αγανακτίσει και να φύγει, αυτο ουτε καν σας περνάει απ το μυαλό. Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια είπαμε... :p
Ξαναδιάβασε παραπάνω γιατι τα χεις μπερδέψει άγρια. Την μια μου κατηγορείς τον άλλον επειδή δεν σε αγαπάει παραπάνω απο την ίδια του την μάνα, και την άλλη η ίδια βάζεις κριτήρια και προϋποθέσεις για να τον εγκρίνεις ως σύντροφο και εν συνεχεία αγαπήσεις. Δλδ εμείς αγαπάμε υπο προυποθέσεις, αλλα εαν ο άλλος δεν μας δώσει απόλυτη ανιδιοτελή αγάπη είναι κρετίνος! Νταξει, λογικές που σκοτώνουν και μετα είμαι επιθετικός λέμε...
Ναι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση απο τις πολλές επιλογές φαίνεται, βραχυκύκλωσε και της ήρθε πολύ άγχος γιατι δεν ξέρει ποιον να πρωτοδιαλέξει. Είδες άγχος που χουν οι επιλογές? Τελικά δεν σε πιάνει πουθενά κανείς ρε συ. Όλος ο τρόπος γραφής σου είναι δικηγορικός υπέρ των γυναικών ανεξαρτήτως, και μετα ο άλλος είναι επιθετικός και μισογύνης. Πόσο μάλλον οταν αναφέρομαι σε μια κατηγορία γυναικών που υιοθετεί τέτοιες νοοτροπίες/πεποιθήσεις και όχι στο σύνολο.
Όταν δεις εσυ με τα μάτια σου γυναίκα 35άρα ή και 40αρα να δέχεται αρνητική κριτική ως αποτυχημένη επειδή είναι άνεργη στην Ελλάδα, έλα να μας το πείς. Κι έλα μετα να σου δώσω ΔΕΚΑΔΕΣ παραδείγματα της άλλης πλευράς, τα οποία προέρχονται εκ θεμελίων απο την νοοτροπία της -κατα τ άλλα φαλοκρατικής :p - ελληνικής κοινωνίας.
Κονκλούζιον για να μην το παραζαλίζουμε αγαπητή γουαιτκαντλ και συγνώμη για τον χύμα τρόπο γραφής που παρεξηγείς εύκολα, ΞΕΚΟΛΑ με τα φύλα, είσαι ευνοημένη που είσαι γυναίκα σήμερα στην Ελλάδα και πάρτο χαμπάρι. Το εαν δεν σου κατσε κατι καλό μέχρι τώρα όπως το θέλεις κτλ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΑ, γιατι πολύ απλά οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί (ποικιλομορφία σε χαρακτηριστικά κτλ) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ! Απλά οι γυναίκες είστε κατα κανόνα σε πλεονεκτικότερη θέση απο τους άντρες σε επίπεδο σχέσων, γιατι έχετε παραπάνω επιλογές που σας δίδονται. Χαιρετώ και καλό απόγευμα.