Results 91 to 105 of 207
Thread: Θύματα και θύτες
-
20-04-2012, 13:42 #91
- 20-04-2012, 13:56 #92
Χαχαχαααχ τι διαβάζω θεέ μου!
Πήγαινε εξω απο ενα βαφείο αυτοκινήτων εν ώρα εργασίας, πάρε 1 (μία) αναπνοή και έλα μετα να μου το ξαναγράψεις αυτό.
Δεν μου λες, στέκει αυτο που γράφεις? Καταλαβαίνεις οτι είναι τελείως άστοχο και κουφό το επιχείρημα να στο πώ ετσι ευγενικά?
Με τι γκομενίζουν αυτοί που λες, με τραβέλια? Δεν μου λες, ποιος συνήθως ΞΕΚΙΝΑΕΙ την διαδικασία του φλερτ και εκθέτει τον εαυτό του απέναντι στον άλλον για αποδοχή ή απόρριψη, ο ανδρας ή η γυναίκα? Γιατι παίρνεις τον εαυτό σου ως μοναδικό κριτήριο και δεν παίρνεις ως παράδειγμα και τους υπόλοιπους ανθρώπους να το ψάξεις λιγο αν ισχύει αυτο που γράφω?
Ζεις σε άλλες εποχές και προφανώς έχεις επιρρεαστεί απο Ελληνικές ταινίες του 50.
Άμα μια γυναίκα απατήσει τον άνδρα της, αυτον θα κοροϊδευουνε ως κερατά. Κερατού δεν έχω ακούσει ακόμα να φωνάζουν καμιά. Αλλα αυτο το κάνουμε γαργάρα, και αντι για την λέξη "γυναίκα" γράφουμε "μάνα" για να δώσουμε συναισθηματική χροιά στο δήθεν επιχείρημα -το οποίο ουτως ή άλλως ΔΕΝ στέκει-.
Εάν η κοινωνία είναι ή όχι άδικη μαζί σου, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΟΥ! Και μάλιστα το φύλο σου στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο (2012 μχ) και στην συγκεκριμένη γεωγραφική θέση που βρίσκεσαι (Ελλάδα) είναι σε πλεονεκτικότερη θέση απο το αντίστοιχο. Δεν ζείς αστο Σουδάν, αλλα στην ΕΛΛΑΔΑ του 2012! Ξεκόλα απο το 1950.
Τωρα, το αν εσυ δεν βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα αλλα σου φταίει το φύλο, μάθε οτι ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ όταν μια γυναίκα βγει και ψαχτει λιγο (απλά αφήσει την πόρτα ανοικτή, τπτ άλλο) βρίσκει αντρα σε κλάσματα δευτερολέπτου, εξ ου και το γνωστό "το μ***ι καράβι σέρνει". Αυτα τωρα τα κλισέ του στύλ "δεν υπάρχουν άνδρες κτλ" είναι επιεικώς γελοιότητες και μονο να τις ακούω.
Αυτο μας έλειπε, να αγαπάω παραπάνω απο τον μοναδικό άνθρωπο που μου πρόσφερε ζωή και ανιδιοτελή αγάπη, ενα φίδι το οποίο με την πρώτη ευκαιρία θα με πουλήσει. Ζεις σε άλλο πλανήτη γουαιτκαντλ. Προσωπικά το χω κάνει αυτο που λες στο παρελθόν, και οχι μονο σκυλομετάνιωσα αλλα ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που σκέφτηκα έτσι, πόσο μάλλον οταν το "ταίρι" φιδάκι που λάτρεψα με πούλησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ναι κι εγω τα ίδια μυαλά κουβαλούσα μικρός οτι και καλά βρίσκουμε το άλλο μας μισό και γινόμαστε ένα κτλ. Ε λοιπόν, ΤΡΙΧΕΣ! Αυτα είναι παραμύθια της χαλιμάς για παιδάκια, και όποιος τα πιστεύει είναι ονειροπόλος σε βαθμό οχι απλά αφέλειας αλλα παράνοιας. Και εσύ η ίδια γράφεις παραπάνω οτι εξετάζεις το εμφανισιακό κρητήριο σε κάποιον, οπότε ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ??? Την μία απαιτείς απο τον άλλο ανιδιοτελή αγάπη (μεγαλύτερη απο αυτην που υπάρχει ανάμεσα σε παιδί και μάνα δλδ) και απο την άλλη η ίδια παραδέχεσαι οτι δεν είσαι σε θέση να προσφέρεις κατι αντίστοιχο, θέτοντας κριτήρια απέναντι στον άλλο. Και συν τοις άλλοις, αναφέρεις οτι η ίδια δεν πληρείς αντίστοιχα εμφανισιακά κριτήρια (!). Μετα, δεν υπάρχουν άντρες, οκ. Πάει η άλλη και γραφει στο fb "δεν υπάρχουν άντρες ενω η καρδιά μου είναι ανοικτή και περιμένει", πλακώνουν μεσα σε 2 λεπτά 10 αντρες που ψάχνονται με λάικ και σχόλια συμπαράστασης και αιτήματα φιλίας, της πιάνουν την κουβέντα και η συγκεκριμένη παπαρίζεται και μετά βγαίνει και τα βάζει με όλο το αντρικό φύλο που και καλά "την έκλασε" κτλ. Παράνοια δλδ !
Όσο για το επιχείρημα που σου γραψα παραπάνω : "Εαν μια γυναίκα στα 35 της είναι άνεργη, κανένας δεν θα βγει να την κρίνει αρνητικά. Αν ένας άνδρας όμως είναι άνεργος στα 35 του, τότε όλοι πέφτουν να τον φάνε στην κριτική στολίζοντας τον με τα γνωστά επίθετα "αποτυχημένε" κτλ. " γαργάρα!
Να σε βλεπα λοιπον αγαπητή γουάιτκάντλ να σουν αρσενικό εν Ελλάδι και άνεργος, και να σου 'λεγαν όλοι "εδω ουτε δουλειά δεν έχεις αποτυχημένε και θες και σχέση" να δω τι θα 'γραφες, κεραυνούς θα εξαπέλειες ενάντια στο θηλυκό γένος.
Για τα υπόλοιπα συνυπογράφω αυτα που σου απαντάει ο ΚΕΝΟ, εκτός απο το παρτ με τις Ρωσίδες (έλεος ρε μλκα ΚΕΝΟ να πούμε, βρήκες την χειρότερη ράτσα γυναικών απάνω στον πλανήτη, αυτες για 10 ευρω πουλάνε και την ψυχή τους ακόμα).Forbidden dreams
20-04-2012, 14:11 #93
την εχουμε ξανακανει αυτη τη κουβεντα προσφατα. μη κολλας μονο στις ρωσιδες, βαλε αλλοδαπες γενικοτερα, απο οποια χωρα σου αρεσει. αφου βλεπεις οτι με ελληνιδες ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, δες συμπεριφορα κι εδω μεσα και φαντασου τι μυαλα κουβαλανε. και αντε μετα να βρεις καποια να κανεις και οικογενεια, οταν οι περισσοτερες ειναι ετσι. γι'αυτο μακρια μου λοιπον οι ελληνιδες, εχω αρκετα προβληματα απο μονος μου, δε γουσταρω αλλα, με τη μαλακια και το κακομοιριλικι της καθεμιας που αδυνατει να σκεφτει οτι και το αλλο φυλο ειναι ανθρωπος κι οχι ζωο.
whitecandle δε μου απαντησες τι στο καλο τον θελεις τον αντρα, αφου ουτε σεξ κανεις, ουτε αγαπη μπορεις να προσφερεις με τετοια συμπεριφορα, ουτε τιποτα. και πες οτι βρισκεις αντρα και του κουβαλιεσαι σπιτι του. τι θα κανετε εκει ακριβως, θα κοιταζεστε ? η φυσικη καταληξη ενος ζευγαριου, ειναι στο κρεβατι. εσενα δεν υπαρχει καθολου αυτο το μερος, ειπες δεν εχεις ορμες, ουτε καν αυνανιζεσαι. πεσμου ποια η χρησιμοτητα του αντρα λοιπον στη ζωουλα σου, οταν δεν τον εχεις αναγκη πραγματικα...
20-04-2012, 14:37 #94
Λοιπόν, διακρίνω μία επίθεση, κάτι που ήθελα να αποφύγω, αλλά τελοσπάντων, θα σου απαντήσω καταλλήλως. Για το βαφείο σου είπα δεν το ήξερα, αλλά για το ΙΚΑ πως το βγάζεις το συμπέρασμα ότι είναι άστοχο και κουφό; Γιατί έτσι απλά το πετάς.
Σε πληροφορώ ότι μάλλον γκομενίζουν με πολλές για να καλοπεράσουν. Γιατί τι έχει ο εαυτός μου δηλαδή, κατώτερη είμαι; Επειδή το χω πιστέψει με την συμπεριφορά του κόσμου, δεν σημαίνει και ότι είναι αλήθεια. Και στην τελική και γω μέρος του πληθυσμού είμαι. Όπως μου φέρονται εμένα, θα φέρονται και σε άλλους και αντίστροφα. Δεν ζω μόνο εγώ σε άλλες εποχές, απόδειξη ότι αυτές οι ταινίες παίζονται ακόμα και διαιωνίζεται το κακό. Επιπλέον για να καταλάβεις, σε μία σειρά που είδα πρόσφατα, έλεγε γιατί δεν παντρεύεσαι να έχεις μία να σου συγυράει να σου μαγειρεύει και να σε φροντίζει έλεος.............
Για τη μάνα είπα το τι θα πουν άμα είναι χωρισμένη με παιδιά, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό ίσως έχει εξαλείψει τώρα. Και το κερατάς το λένε με την έννοια, ρε, μαλάκας είσαι, να σε απατήσει γυναίκα;;;;;;; Που είναι κατώτερο ον;
Άντε πάλι με το 50. Σου εξήγησα, ελπίζω να καταλάβεις. Πάντως εμένα δεν βλέπω να μου την πέφτει κανείς..........Και όταν ήμουν αδύνατη αυτοί που δεν ήθελα μου την πέφτανε, ενώ άμα ήταν όπως τα λες, θα είχα πάρα πολλές επιλογές να διαλέξω!!!!! Αυτές τις γελοιότητες, δεν τις ζεις γιατί είσαι άντρας. Όταν όμως εγώ μπαίνω μέσα σε ένα τσατ, με ή χωρίς φωτό (που να μη φαίνονται τα κιλά μου, μόνο πρόσωπο) και όλοι ψάχνουνε να γαμήσουνε, να το πω κι έτσι, ε τότε μη μου λες ότι υπάρχουν άντρες. Αληθινοί τουλάχιστον όχι.
Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να είσαι κι εσύ φίδι; Εγώ διακρίνω μεγάλο μίσος προς τις γυναίκες, προφανώς γιατί έτσι μεγάλωσες, όπως όλοι και αναπαράγεις όπως όλοι κακές συμπεριφορές. Το ότι ψάχνεις για ανιδιοτελή αγάπη δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να σε πειράζει αν ο άλλος είναι άσχημος. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Δυστυχώς για να αγαπήσω, θέλω και να τον θαυμάζω τον άλλο, κακό είναι;
"Πάει η άλλη και γραφει στο fb "δεν υπάρχουν άντρες ενω η καρδιά μου είναι ανοικτή και περιμένει", πλακώνουν μεσα σε 2 λεπτά 10 αντρες που ψάχνονται με λάικ και σχόλια συμπαράστασης και αιτήματα φιλίας, της πιάνουν την κουβέντα και η συγκεκριμένη παπαρίζεται και μετά βγαίνει και τα βάζει με όλο το αντρικό φύλο που και καλά "την έκλασε" κτλ. Παράνοια δλδ !" Αυτό που λες δεν ισχύει, αλλά και να ισχύει, δείχνει σε πόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται που δεν καταλαβαίνει τι γίνεται........
Για το άνεργος στα 35 δεν νομίζω ότι θα στο είπαν γυναίκες, αλλά και να στο είπαν, δεν παίζει κάτι, σίγουρα θα στο είπαν και άντρες ή θα το πίστευαν μέσα τους. Ή ίσως οι γυναίκες βγάζουν τα σπασμένα τόσων χρόνων τι να πω.
20-04-2012, 14:41 #95
Πρώτον να σου πω για το κακομοιριλίκι και τη μαλακία που λες, αυτά είναι δικές σου ιδέες και είναι μισογυνιστικές. Οπότε κι εσύ μη λες για χάλια συμπεριφορά των γυναικών, δεν έχεις καλύτερη......
Τον άντρα τον θέλω για συντροφιά και να μπορέσω να τον ερωτευτώ και να με ερωτευτεί για να είμαι επιτέλους ευτυχισμένη και να βγω από τη μιζέρια. Αυτό τα λέει όλα. Τώρα το κρεββάτι, για μένα μου ακούγεται αρνητικό πολύ, δεν ξέρω αν είναι από την εκκλησία ή όχι, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, και λυπάμαι που σε όλους τους άντρες αυτός είναι ο σκοπός........Δεν έχω κάτι άλλο να πω πάνω σε αυτά.
20-04-2012, 14:47 #96
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
20-04-2012, 14:50 #97
20-04-2012, 15:33 #98
μα και να τον ερωτευτεις τι νομιζεις πως θα γινει κανα θαυμα και θα αλλαξεις ξαφνικα ? λες και περιμενεις τον σωτηρα σου, αλλον εναν σουπερμαν να σε βγαλει ξαφνικα απ'τη μιζερια, οταν αυτη υπαρχει πλεον παντου τριγυρω μας. συγνωμη δε παει ετσι, και σε μια σχεση δε δινει παντα μονο ο ενας.
και δε καταληγει καπου αλλου ολο αυτο, δε ξερω τι σας μαθαν στο σχολειο, ομως ο αντρας πηγαινει με τη γυναικα και για τη δημιουργια οικογενειας, οταν θελει να κανει παιδακια. αλλα δεν ειναι απαραιτητο το να κανει σεξ αποκλειστικα και μονο για παιδακια, συνηθως το κανει για ξεκαβλωμα και να δειξει την αγαπη του. αφου το να ικανοποιησει ενας αντρας τη γυναικα του, πραξη αγαπης ειναι. αλλιως κοιταζει μονο τη παρτη του, να τελειωσει και τιποτα παραπανω. τραβαει και μια μαλακια απλα, οπως το εγραψες κι εσυ.
εαν δε το κανεις συχνα, τοτε φυσιολογικο ειναι να εισαι με αραχνες στο αιδοιο κι αποψεις σαν αυτες που αφοριζουν το σεξ και το ολο θεμα της επαφης. ετσι ακριβως σας θελει η εκκλησια (κι οχι εγω ο κακος ο μισογυνης ο σεξιστης ο μισανθρωπος), αγαμητες και κακομοιριασμενες να αυτομαστιγωνεστε επειδη υπαρχετε και ειστε γυναικες. σαν ενα κατωτερο ον που δεν αξιζει τιποτα και δεν πρεπει να ευχαριστηθει. και το σεξ ευχαριστηση ειναι, ασχετα αν εσυ το βλεπεις σαν κατι το δυσαρεστο κι οδυνηρο.
δε ξερω ποσο καιρο εχεις μεινει μονη σου κι εχεις θεοποιησει τους αντρες, το βλεπω και μ'αυτα που γραφεις παραπανω, που λες οτι αυτοι ειναι μια χαρα και δε προβληματιζονται και ειναι μονιμως καλα σαν να μην νιωθουν. σκεψου ομως λιγο λογικα, οι αντρες δεν ειναι ρομποτακια, ειναι ανθρωποι κι αυτοι σαν εσενα. λογικο ειναι να νιωθουν, να επηρεαζονται, να πληγωνονται, να προσβαλλονται, να εχουν αναγκες. μια απ'τις μεγαλυτερες τους αναγκες λοιπον, ειναι και το σεξακι. οπως ακριβως το κατουρημα και το χεσιμο.
κι εγω εχω προβληματα, οπως κι οποιοσδηποτε αλλος που γραφει εδω μεσα. αλλιως δε θα καθομασταν να γραφουμε σε ενα φορουμ ψυχολογιας, υπαρχουν κι αλλα sites να περασεις την ωρα σου, κι αν ολα ηταν καλα σιγα μη καθομασταν στο διαδικτυο. ελλαδα ζουμε ολοι, φυσιολογικο ειναι πλεον να μην περναμε καλα, δεν εισαι η μοναδικη ξερεις. αλλα αντι να βγαζουμε ολο τον αρνητισμο και τη μιζερια μας με το καλησπερα σας, προσπαθουμε να ειμαστε λιγο πιο ευχαριστοι και χαρουμενοι.
20-04-2012, 16:13 #99
Αυτο που δεν διακρίνεις είναι οτι την επίθεση της ξεκινάς εσύ η ίδια, όταν καταφέρεσαι εναντίον του αρσενικού φύλου. Εγω απλά σου απαντάω πάνω σε αυτα τα οποία γράφεις. Εαν διακρίνεις επιθετικό ύφος στον τρόπο γραφής μου και δεν διακρίνεις στον δικό σου (ο οποίος πυροδοτεί την όλη κουβεντα) τι να πω... κατσε ξαναδιάβασε αυτα που έχεις γράψει μπας και καταλάβεις ποιος είναι επιθετικός (οχι απέναντι προσωπικά σε εμένα, αλλα σε όλο το ανδρικό φύλο).
Οκ γουαιτκαντλ, μπαίνουμε σε μια δημόσια υπηρεσία και βλέπουμε το 95% να είναι γυναίκες πάνω στα γραφεία να κάθονται, οπότε αυτο συνεπάγεται ότι οι άντρες την έχουν κοπανήσει απο την δουλειά και οχι οτι απλώς οι γυναίκες είναι πλειοψηφία σε θέσεις εργασίας εκει μέσα. Νταξει, οτι πεις.
Και βάσει της ίδιας λογικής-επιχειρηματολογίας που σκοτώνει, αφού στην εφημερίδα με αγγελίες ζητάνε μόνο κοπέλες για θέσεις γραφείου, ΑΡΑ αυτο συνεπάγεται οτι οι ανδρες δεν θέλουν να βρουν μια ανετη δουλειά να κάθονται, μάλλον προτιμάνε να σπάνε πέτρες στα νταμάρια και να κάνουν χαμαλίκια.
Οκ, για σένα ο αντρας πρέπει να δουλεύει και να μαγειρεύει και να τα κάνει όλα, η θέση της γυναίκας είναι να κάθεται στην πολυθρόνα να βλέπει τηλεόραση. Και γαμώ τις νοοτροπίες μιλάμε, μετα μας φταίνε οι κακοί αντρες και η φαλοκρατική κενωνία. Και απο την μία δεν μας αρέσει η κακιά νοοτροπία του 50 οπου η γυναίκα καθόταν σπίτι και ο αντρας σηκωνόταν απο τις 5 τα χαράματα κι έβγαινε να δουλεψει, διότι θέλουμε ΚΑΙ ο άντρας να μας τα παρέχει όλα ΚΑΙ να μην συνεισφέρουμε ουτε στο σπίτι (μην γίνουμε δούλες :p κτλ). Φίνα! Και για όλα αυτά φυσικά, ζητάμε και την ανιδιοτελή (ανώτερη ακόμα και απο την μάνα) αγάπη απο τον (οχι άντρα αλλα) μαλάκα (με κεφαλαία επιχρυσωμένα γράμματα) της παρέας! Κεντάω ε?
Εαν ήσουν αντρας δλδ θα στην πέφτανε? Χαχαχαχαααα, εκεί είναι που οι πιθανότητες σου θα ήταν μονοψήφιες προς μηδενικές, αν λάβεις υπ όψην σου οτι κατα κανόνα οι γυναίκες έχουν επιλογές στα πόδια τους ενώ οι άντρες κυνηγάνε. Αυτο και μόνο τα λέει όλα σχετικά με το ποιό φύλο είναι πραγματικά αδικημένο και ποιό όχι.
Αυτο δεν ισχύει αποκλειστικά σε εσένα αλλα σε πολλούς ανθρώπους και ανεξαρτήτως του φύλου τους. ΚΑΙ σε εμένα ισχύει, δυστυχώς. Μακάρι να είχα όποια ήθελα, αλλα δυστυχώς μεχρι τώρα ισχυε το αντίστροφο.
Νταξει, δλδ οποιος θέλει να γαμήσει δεν είναι αληθινός αντρας. Τι να πω, εσυ θα ξέρεις καλύτερα...
Η συμπεριφορά μου στο παρόν νήμα πηγάζει εξ ολοκλήρου απο την επίθεση που κάνεις στο φύλο μου. Το μίσος προέρχεται απο εσένα και οχι απο εμένα, απλά εγω δεν γουστάρω να κάθομαι να τις τρώω αδιαμαρτύρητα. Η νοοτροπία που βγάζεις και εσυ και μερικές γυναίκες που τα βάζουν με τους άντρες, είναι το ότι θέλετε τον άντρα ως ενα σκυλάκι το οποίο κουνάει το κεφάλι του σε οτι του πείτε και λεει ναι, ναι αγάπη μου. ΔΕΝ σέβεστε το αρσενικό ως συνοδοιπόρο πλάι σας, και συμπεριφέρεστε σαν ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, και σαν να σας χρωστάει χάρη που είστε μαζί του. Και το κακό της υπόθεσης είναι οτι δεν τα 'χετε συνειδητοποιήσει κιόλας όλα αυτά, και σας φταίνε πράγματα τελείως άσχετα, και πράγματα για τα οποία θα πρεπε να είσαστε και ευγνωμονες απέναντι στην τύχη σας και στον Θεό.
Θες να συνεχίσω? Άπαξ και βρείτε το θύμα-κουβαλητή, μετα απο λίγο καιρό σας φταίει γιατι ο καριόλης σας παράτησε. Το γεγονός οτι οι απαιτήσεις σας και οι παράλογες επιθυμίες σας τον έκαναν να αγανακτίσει και να φύγει, αυτο ουτε καν σας περνάει απ το μυαλό. Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια είπαμε... :p
Ξαναδιάβασε παραπάνω γιατι τα χεις μπερδέψει άγρια. Την μια μου κατηγορείς τον άλλον επειδή δεν σε αγαπάει παραπάνω απο την ίδια του την μάνα, και την άλλη η ίδια βάζεις κριτήρια και προϋποθέσεις για να τον εγκρίνεις ως σύντροφο και εν συνεχεία αγαπήσεις. Δλδ εμείς αγαπάμε υπο προυποθέσεις, αλλα εαν ο άλλος δεν μας δώσει απόλυτη ανιδιοτελή αγάπη είναι κρετίνος! Νταξει, λογικές που σκοτώνουν και μετα είμαι επιθετικός λέμε...
Ναι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση απο τις πολλές επιλογές φαίνεται, βραχυκύκλωσε και της ήρθε πολύ άγχος γιατι δεν ξέρει ποιον να πρωτοδιαλέξει. Είδες άγχος που χουν οι επιλογές? Τελικά δεν σε πιάνει πουθενά κανείς ρε συ. Όλος ο τρόπος γραφής σου είναι δικηγορικός υπέρ των γυναικών ανεξαρτήτως, και μετα ο άλλος είναι επιθετικός και μισογύνης. Πόσο μάλλον οταν αναφέρομαι σε μια κατηγορία γυναικών που υιοθετεί τέτοιες νοοτροπίες/πεποιθήσεις και όχι στο σύνολο.
Όταν δεις εσυ με τα μάτια σου γυναίκα 35άρα ή και 40αρα να δέχεται αρνητική κριτική ως αποτυχημένη επειδή είναι άνεργη στην Ελλάδα, έλα να μας το πείς. Κι έλα μετα να σου δώσω ΔΕΚΑΔΕΣ παραδείγματα της άλλης πλευράς, τα οποία προέρχονται εκ θεμελίων απο την νοοτροπία της -κατα τ άλλα φαλοκρατικής :p - ελληνικής κοινωνίας.
Κονκλούζιον για να μην το παραζαλίζουμε αγαπητή γουαιτκαντλ και συγνώμη για τον χύμα τρόπο γραφής που παρεξηγείς εύκολα, ΞΕΚΟΛΑ με τα φύλα, είσαι ευνοημένη που είσαι γυναίκα σήμερα στην Ελλάδα και πάρτο χαμπάρι. Το εαν δεν σου κατσε κατι καλό μέχρι τώρα όπως το θέλεις κτλ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΑ, γιατι πολύ απλά οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί (ποικιλομορφία σε χαρακτηριστικά κτλ) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ! Απλά οι γυναίκες είστε κατα κανόνα σε πλεονεκτικότερη θέση απο τους άντρες σε επίπεδο σχέσων, γιατι έχετε παραπάνω επιλογές που σας δίδονται. Χαιρετώ και καλό απόγευμα.Forbidden dreams
20-04-2012, 16:25 #100
τζαμπα καθεσαι κι απαντας κατεβατα και με quotes, η whitecandle νομιζει πως οποιος αντρας προσπαθει να τη βοηθησει και δε συμφωνει με αυτα που λεει δειχνωντας της απλα οτι ειναι ανθρωπος κι αυτος, στρεφεται εναντιον της και ειναι σεξιστης και μισογυνης. ειναι τα προχωρημενα μυαλα των ελληνιδων που πιστευουν οτι μονο αυτες εχουν αξια, λες και ειναι απο χρυσαφι!
epic epicness εδω!!!!!! :D:D:D
μαλλον πρεπει να παει σε κανα γηροκομειο να βρει αντρα. εκει υπαρχουν πολλοι μεγαλης ηλικιας που δε τους κανει κουκου πλεον και σιγουρα δε θα θελουν να γαμησουν.
20-04-2012, 16:30 #101
και σε αυτό το θρεντ βγήκαν πάλι και γαμώ τα συμπεράσματα...κλαπ κλαπ (χειροκρότημα):rolleyes:
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
20-04-2012, 17:27 #102
Κοίταξε να δεις, βλέπω ότι δεν αλλάζεις στο υφάκι σου, οπότε θα σου απαντάω με ίδιο τρόπο! Άμα ερωτευτώ και να μη γίνει το θαύμα τουλάχιστον θα αισθάνομαι ωραία. Τώρα σωτήρες ναι, δυστυχώς δεν υπάρχουν........Ποιός σου είπε ότι μόνο ο άλλος δίνει; Το αντίθετο, μόνο εγώ δίνω πάντα.
Όπως βλέπεις, έρχεσαι στα λόγια μου, οι άντρες μας βλέπετε σαν αντικείμενα, είτε του σεξ, είτε αναπαραγωγής παιδιών.... ; ) Πράξη αγάπης είναι η πρόσχαιρη ευχαρίστηση; Δεν νομίζω. Αν θέλει κάποιος άντρας να με ικανοποιήσει, να μου δώσει αυτά που ζητάω και όχι αυτά που εκείνος νομίζει ότι μου χρειάζονται δήθεν. Α και όσο για τη μιζέρια που υπάρχει παντού γύρω μας, δεν ισχύει αυτό. Όλοι μου λένε τι μίζερη που είμαι γιατί αυτοί δεν είναι καθόλου. Οπότε άκυρο αυτό. Και ότι ο κόσμος είναι συνέχεια έξω στις καφετέριες. Δεν τα λέω εγώ, άλλοι τα λένε.
Αυτό για τις αράχνες στο αιδοίο δεν το έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια, αν το κάνω θα σε ενημερώσω. Η εκκλησία μας κάνει σε ένα θέμα να είμαστε κατώτερες ίσως, στο σεξ, αλλά σε όλα τα άλλα το έχει καταφέρει η κοινωνία πολύ καλά. Εγώ πάντως δεν βλέπω κανέναν άντρα να περνάει χειρότερα από μένα επειδή έτσι τον έχουνε μάθει, ή έστω το ίδιο με μένα. Μπορεί να πληγώνονται και να προβληματίζονται, αλλά κατάθλιψη χρόνια δεν έχουν λόγω εκμετάλλευσης λόγω φύλου.
Και όσο για τον αρνητισμό και τη μιζέρια με το καλησπέρα σας, τι να κάνω, αυτά έχω να δώσω αφού αυτά έχω πάρει από όλο τον κόσμο. Τώρα επειδή είμαι γυναίκα, επειδή είμαι εγώ; Θα σε γελάσω.Last edited by whitecandle; 20-04-2012 at 18:05.
20-04-2012, 17:42 #103
με το να κανεις σεξ δεν γινεσαι ενα κοματι κρεας.. με την ιδια λογικη ξαναμενες γυναικες χρησιμοποιουν τους αντρες τους για να ικανοποιησουν τις αρρωστημενες ορεξεις τους.. :/
δεν παει ετσι ρε white[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
20-04-2012, 17:59 #104
δεν εχω απολυτως κανενα υφακι, δε θελω να σου κανω επιθεση, θα χρησιμοποιουσα χειροτερους χαρακτηρισμους αν ηταν για να σε προσβαλλω. απλα κουβεντα κανουμε, προσπαθω να σε βοηθησω να δεις τι βγαζεις προς τα εξω και δε στη πεφτουν.
εσυ μπορει να νομιζεις οτι προσφερεις και με τη παρουσια σου. εγω βλεπω οτι οχι μονο δε προσφερεις, αλλα απαιτεις κι ολας να σε αγαπησουν ΧΩΡΙΣ να δινεις στον αλλον κατι φυσιολογικο. ποιος αντρας θα σου ερθει χωρις να θελει το σεξ καθολου ? ειπαμε οτι ειναι ανθρωπινη αναγκη ενω εσυ το βλεπεις αρνητικα σαν να κανεις κατι το κακο (οπως σου εμαθε η εκκλησια). μπορει οπως λες να μη το χρειαζεσαι, ρωτα ομως και τον αλλον. εκτος αν δε ψαχνεις κατι normal αλλα κανα πουρο, οποτε τραβα σε κανα γηροκομειο οπως ειπα, οχι στο φεησμπουκ. το φεησμπουκ ειναι για τη νεολαια περισσοτερο, ανθρωπους φυσιολογικους. οπως και οι περισσοτεροι εκει εξω.
κι οχι δε σας βλεπουμε σαν αντικειμενα μονο, μπορω κι εγω να σου γραψω οτι συμβαινει το αντιθετο, οι γυναικες βλεπουν εμας σαν αντικειμενα ηδονης, γι'αυτο πανε και με μαυρους που και καλα την εχουν μεγαλυτερη (χωρις αυτο να σημαινει οτι θα εχουν σιγουρο οργασμο).
τελος ξαναλεω ολοι εχουμε προβληματα, κι εμενα εδω αμα κατσεις και ψαξεις τοσα ποστς μου θα δεις οτι μου λενε πως βγαζω ξυνιλα και κακια χωρις λογο. προσπαθω να το ελεγχω ομως, και να γινω πιο ευχαριστος, οσο κι αν μου ειναι δυσκολο.
χρονια καταθλιψη λογο φυλου δεν υπαρχει. τραβα αλλαξε το φυλο σου αν υποφερεις επειδη εισαι γυναικα.
πεστα ρε BloodyKate γαμωτο, που με κανει να σιχαινομαι τις ελληνιδες ακομα περισσοτερο με τετοια συμπεριφορα λες και εχει απεναντι της κανα ζωο...:(
20-04-2012, 18:04 #105
Βλέπω μία διάθεση γενικά χαρούμενη και αυτό είναι που κατηγορώ σε σας τους άντρες! Στον κόσμο σας! Κοίτα, το ότι είμαι και αν επιθετική στο αντρικό φύλο, πηγάζει από την συμπεριφορά σας που είστε μαμάκηδες και μισογύνιδες!
Δεν είπα ότι οι άντρες την έχουν κοπανήσει από τη δουλειά τους, είπα το αντίθετο- ότι δουλεύουν... και φυσικά στέλνουν τις γυναίκες τους....Αυτό για τα νταμάρια ήταν πολύ ειρωνικό και απαξιώ.
Δεν είπα να τα κάνει όλα ο άντρας και η γυναίκα να κάθεται, αν και αυτό θα μου άρεσε να σου πω την αλήθεια. Και ναι, μας φταίνε οι άντρες και η κοινωνία, αυτοί με έκαναν να σκέφτομαι έτσι για να βγάζω τα σπασμένα. Και στην τελική αν δεν το έχεις καταλάβει, αυτό γίνεται τώρα, η γυναίκα δουλεύει και είναι χαμάλα και ο άντρας κάθεται σε μία πολυθρόνα και πίνει το καφεδάκι του! Σιγά ο καημένος έφευγε από τις 5 και το απόγευμα γύρναγε με τις γκόμενες ενώ η γυναίκα φρόντιζε τα παιδιά! Πω ρε κακοπέραση! Άσε που μας μαθαίνουν να είμαστε δυστυχισμένες!!!!!!!!!!! Όχι δεν κεντάς, μα........ λες. Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν για να ζουν μαζί, όχι με την μάνα τους!
Έλα τώρα που είστε αδικημένοι και γι'αυτό επειδή δηλαδή κυνηγάτε και δεν σας κυνηγάνε! Εσείς επιλέγετε όμως αλλά και έτσι να μην είναι, τώρα έχουν αλλάξει οι ρόλοι στάνταρ! Και στην τελική εγώ όταν μπαίνω σε ένα τσατ να μιλήσω και μου μιλάνε πρώτοι, στο τέλος καταλήγουμε να μην μου μιλάνε επειδή είναι μαλάκες και ψάχναν άλλα πράγματα δλδ να γαμήσουν.
Ναι όποιος θέλει να γαμήσει δεν ξέρει τι του γίνεται. Βλέπει την γυναίκα σαν ένα αντικείμενο ή ένα κομμάτι κρέας όπως θες πες το και της φέρεται αναλόγως. Δεν σέβεσαι την άλλη με το να θες να τη γαμήσεις πίστεψέ με, ούτε είσαι αληθινός. Απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Φυσικά και μας χρωστάει χάρη που είναι μαζί μας. Για να ισοβαθμίσουμε το πόσο κατώτερες μας έχει κάνει η κοινωνία να πιστεύουμε, έχουμε φτάσει να είμαστε πολύ καλύτερες από τον άντρα και άρα αξίζουμε περισσότερα! Αλλά ίσως είναι και από την φύση μας πλέον μετά από τόσα που έχουνε περάσει οι γυναίκες του παρελθόντος!! Ναι ουυυυυ πρέπει να είμαστε και ευγνώμονες, τι ωραία που τα λες. Σε παρακαλώ μην βρίζεις τα γουρούνια. Αυτές οι απαιτήσεις δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχει η κοινωνία και εσείς για μας, και που πάλι μας ακυρώνετε όλοι. Έλεος. Δεν είπα να μη με κρίνει κι εμένα από την εμφάνιση, δυστυχώς έτσι είναι, η εμφάνιση μετράει πως να το κάνουμε;
Κοίταξε να δεις, μπορεί να είμαι φεμινίστρια αλλά φεμινίστρια ξέρεις τι σημαίνει; Ότι διεκδικώ τα δικαιώματά μου. Ενώ φαλλοκράτης θα πει αυτός που θέλει να πατάει την γυναίκα. Οπότε μια χαρά είμαι. ; ) Εγώ δεν σου είπα ότι λένε έτσι για τις γυναίκες ότι είναι αποτυχημένες στα 35, αν και ποιός σου είπε ότι δεν το λένε, αλλά σου λέω ότι δεν θα στο είπαν γυναίκες επειδή κατηγορούσες τις γυναίκες.......
Καλά όσο για το κονκλούζιον τελείως άκυρο.............Μάλλον εσύ ζεις σε λάθος κόσμο, δεν έχεις καταλάβει τίποτα.