Originally Posted by
λιλιουμ
Βρε ασλευ ολα αυτα εδω που μας λες ειναι πολυ αποστειρωμενα χειρουργικα και επιφανειακοτυπικα..... Και πανω σε αυτο το πραγμα στα αρχικα μου ποστ διαφωνησα μαζι σου... Θα στα ξαναπω αν και παλι δε θα σου αρεσει να τα ακους και μπορει να εχεις και τα δικια σου, μπορει να εχετε μια... διαφορετικη αποψη για τη φιλια, τους ανθρωπους και τις σχεσεις τους!
Τι σημαινει δε σου ζητηθηκε η γνωμη σου για τον γκομενο και την κατασταση, και καθοσουν στην μουγκα να βλεπεις την επι χρονια κολλητη σου φιλη στεναχωρημενη να εχει χασει τη λαμψη της και να κανει ξαφνικα σαν τηλεκατευθυνομενο????? Δλδ αν ειχε πνευμονια και ηταν αρρωστη δε θα νοιαζοσουν να την ρωτησεις αν ειναι καλα, αν χρειαζεται κατι, δε θα της ελεγες να παει σε εναν γιατρο, επειδη δε θα σου ειχε ζητηθει η γνωμη σου????????????? Τι τυπικοτητα ειναι αυτη που υπερνικα το ανθρωπινο νοιαξιμο!!!!!!!!
Εγω αν εβλεπα την κολλητη μου ετσι οπως λες εσυ για τη δικη σου, στο εχω πει και σε προηγουμενα ποστ, δε θα την αφηνα σε χλωρο κλαρι μεχρι να μιλησουμε, να της πω την αποψη μου και ας μη μου την εχει ζητησει, χωρις να κατακρινω την ιδια ομως, απλα λεγοντας την οπτικη μου σας τριτος θελοντας να τη βοηθησω να ανοιχτει, να συζητησει οτι την απασχολει και να νιωσει οτι εχει μια στηριξη, και οχι να την παρακινησω να χωρισει η να αποφασισει το οτιδηποτε για τη σχεση της. Αν ηθελε να επιμεινει στην σχεση της και στο γαμο της και σε ολα αυτα, τουλαχιστον θα ηξερε οτι ειμαι κοντα της απο το ειλικρινες μου νοιαξιμο και την στηριζω και ξερω αυτα που την βασανιζουν, και μαλλον για αυτο θα με καλουσε και στο γαμο.. Αν την εψαχνα και ηταν τοσο εξαφανιζολ σαν τον πρωθυπουργο και αδυνατον να βρει η κολλητη της λιγο χρονο μαζι της, τοτε θα χαιρεταγα αυτη τη φιλια απο τοτε, οχι οταν δε θα λαβαινα προσκλητηριο, αλλα και παλι, αν με ενοχλουσε πραγματικα αυτο θα της τα χωνα και ας ειχε το κινητο ανοιχτη ακροαση με τον γκομενο!!!!
Θα ημουν τυπικη και δε θα ελεγα τπτ, μονο αν δεν μου καιγοταν καρφι για αυτη, που τοτε δε θα ηταν κολλητη μου φιλη, οποτε δε θα με εκοφτε και αν δε με καλουσε στο γαμο!