Originally Posted by
pinko8
διαβασα την αναρτηση σου κ dwyn.....δεν ειμαι κ η πιο καταλληλη για να απαντησω σε ενα τετοιο θεμα...αλλα εχω υπαρξει στην δικη σου θεση!!
ολο αυτο που βιωνεις τωρα,θα δεις οτι με τον καιρο θα ...εξατμιστει...τοσο απλα!!τα 5 χρονια ποσοτικα δεν λενε κατι...θα μπορουσες να θρηνεις χρονια για μια σχεση που κρατησε μονο 1μηνα...ενας χωρισμος ποναει παντα κ κυριως οταν εισαι "απροετοιμαστη" για κατι τετοιο..
ομως,είανι όλα μεσα στη ζωη...ΟΛΑ!!κ όλα ξεπερνιουνται γιατι αυτο ειναι κ το νοημα της ζωης,η ζωη!!
στην παρουσα φαση,.κατσε σπιτι,κλαψε,νευριασε,ασε τον ευατο σου να περασει απο αυτο το σταδιο..ζησε το δηλ χωρις ενοχες κ χωρις απελπιστικες φρασεις του τυπου"δεν θα το ξεπερασω ποτε"...
κ θα ρθει κ η εποχη που ολο αυτο απο μονο του θα σε κουρασει κ θα θελησεις να βγεις απο αυτο το βαλτο...
τα 5 χρονια που περασατε μαζι σε εμενα προσωπικα δεν λενε κατι....κ θα σου εξηγησω γιατι...εχω δει ανθρωπους που εχουν βιωσει θανατο κ ομως βρηκαν τη δυναμη κ ξαναπαντρευτηκαν...εχω δει ανθρωπους που ειναι μαζι μια ζωη κ παραλληλα στο κρεββατι τους ειχαν αλλο/η...κ πολλα αλλα παραδειγματα που δεν εχει νοημα να αναφερουμε!!αυτο που μετραει ειναι τι κρυβεις μεσα σου για αυτον....ο επομενος λοιπον που θα βρεθει στη ζωη σου-γιατι θα υπαρξει-θα σε κανει να καταλαβεις οτι ολο αυτο που παιρνας τωρα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!
τώρα δυστυχως όσο καΙ να το αναμοχλευεις στο μυαλο σου δεν βοηθαει κ δεν μπορεις να καταλαβεις την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
ο καθενας κανει τις επιλογες του...εκεινος ναι, επελεξε να ειναι με μια μικροτερη κοπλεα, πιο ομορφη..ε και?
τι σημαινει αυτο?οτι δεν σε αγαπησε?οτι σε προδωσε?οτι δεν ηθελε να συνεχισει τη ζωη του μαζι σου?μπορει κ ολα ..μπορει κ τιποτα....
οι απαντησεις δεν θα ερθουν ποτε..ουτε απο τον ιδιο..ουτε απο ενα forum υποστηριξης...
σιγουρα δεν θελεις να εισαι με εναν τετοιο ανθρωπο,οχι γιατι δεν αξιζει,ή ειναι ....%@#*....αλλα γιατι σε πληγωσε...
κ πιστεψε με κ τωρα να γυρναγε κ να σου τα εδινε ΟΛΑ,δεν θα μπορουσατε να ειστε κ παλι μαζι γιατι πολυ απλα τελειωσε αυτη η ιστορια..
αν κοιταξει τον εαυτο σου πρωτα στον καθρεφτη κ μετα μεσα σου θα διαπιστωσεις οτι εισαι ενα πολυ πολυ ομορφο κοριτσι,με χαρισματα,δυναμη ψυχης κ ολα οσα απαιτουνται για να πας τη ζωη σου ενα βημα παρακατω κ να διεκδικησεις αυτο που σου ανηκει πραγματικα...
ΞΕΚΙΝΑ....κ ασε τις μοιριολατρειες κ θα δεις, οχρονος θα σε βραβευσει!!καλη επιτυχια...