αισθάνομαι πολύ άσχημα λόγω χωρισμού - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 101
    Senior Member
    Quote Originally Posted by dwyn View Post
    πέρυσι το καλοκαίρι χωρίσαμε, μετά από ένα ταξίδι που είχαμε πάει. Μετά βρεθήκαμε ξανά από κοντά ένα χρόνο αργότερα δηλαδή φέτος το καλοκαίρι, για να αποφασίσουμε το ΠΩΣ θα είμαστε μαζί. Δηλαδή τί θα κάνουμε, πού να μείνουμε και πως να συνεχίσουμε στο μέλλον γιατί έχουμε κοινή ας το πούμε πορεία στα επαγγελματικά. Σύμφωνα με εκείνον, ο οποίος όλη τη χρονιά που μεσολάβησε μου τηλεφωνούσε τακτικά (εγώ δεν απαντούσα παρά μόνο 3-4 φορές συνολικά) και στο τέλος μου είπε όλα αυτα για το πόσο πολύ θέλει να ειναι με μένα, γιατί κανείς δε μπορει να τον καταλάβει, μόνο εγώ είμαι αυτή που τον κάνω ευτυχισμένο και το πόσο μ'αγαπάει και δε μπορεί να με χάσει από τη ζωή του, θα του κόστιζε πολύ να μη με έχει....μπλα μπλα. Εγώ του είπα να μην κάνει τίποτα αν δεν είναι σίγουρος, γιατί δε θα το αντέξω να αλλάξει γνώμη. "όχι δεν αλλάζω γνώμη κλπ κλπ"
    Ήρθε να με βρει εκεί που ήμουν και μόλις με είδε εντάξει,καλύτερα να μην τα θυμάμαι...την πρώτη ώρα. Τη δεύτερη ώρα, ήταν "ναι, ξέρεις εγώ θα φύγω, γιατί φοβάμαι τώρα, δεν έπρεπε να έχω έρθει"
    Λίγο καιρό μετά (ένα μήνα πριν) και ενώ ήμουν χάλια, εγώ έκανα την κίνηση, γιατί απλά δεν άντεχα άλλο και τον πήρα στο τηλέφωνο να του πώ ότι γιατί ρε @#!@$ το έκανες αυτό; Ας με άφηνες όπως πρώτα...και από τη φωνή του κατάλαβα ότι τίποτα δεν είχε αλλάξει ως προς εμένα και αυτά που υποτίθεται ότι νιώθει. Τώρα όμως είναι με άλλη. Μικρότερη, εμφανισιμότερη (για τα δικά του στανταρ παντα. Εγώ δεν έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να συγκριθώ. Φρόντιζα τον εαυτό μου για μένα πρώτα. Αυτό φαίνεται και στους άλλους θεωρώ.). Παρ'όλα αυτά δεν ένιωσα ποτέ πιο άσχημη...Πότε, μέσα σε τόσο λίγο άλλαξαν όλα μέσα του;
    υποθεσεις μπορουν να γινουν πολλες και να πεσουν πολυ κοντα στην αληθεια.
    αλλα δεν εχουν κανενα νοημα και κυριως δεν θα σε βοηθησουν.
    αυτο που βλεπω ειναι οτι λογω των επανεμφανισεων του, το προβλημα σου αντι να τελειωσει, μεγαλωνει.
    ειναι λογικο, μια φρεσκια πληγη, οσο την σκαλιζεις να ποναει.
    εφοσον αυτος δεν το σεβεται αυτο, κανε εσυ την χαρη στον εαυτο σου και τελειωσε το μεσα σου, μονη σου.
    μην ψαχνεις τα γιατι.
    μεινε στο οτι αυτος ο ανθρωπος δεν κανει για σενα και παρε αποστασεις.

Senior Member
    dwyn να σου πω την γνωμη μου αφου πρωτα σου πω οτι λυπαμαι ....:(

οταν σου λεει σ'αγαπάω όσο καμία άλλη ποτέ, δεν είμαι ποτέ με καμία ευτυχισμένος, εσύ είσαι αυτή που θέλω ΑΛΛΑ φοβάμαι, δε γίνεται. λεει βλακειες ....
    το να νιωθεις οτι δε προσφερες τιποτε κ που αισθανεσαι παραπεταμενη ειναι φυσιολογικα αισθηματα
    να σου πω κατι ομως ??? ακομη κ χαλι να γινοσουν να σε πατησει παλι δε θα το εκτιμουσε κ φυσικα εσυ δε φταις ετσι ειναι πολλοι αντρες
    με συγχωρεις αλλλα δε πιστευω οτι δε προσφερες τιποτε ολα αυτα τα 5 (!!!!) χρονια

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ε αυτο ειναι ασπρο/μαυρο κουκλα, δεν εχει γκρι.
    αν ειμαι ερωτευμενος δεν φευγω την αλλη μερα, ουτε φοβαμαι. ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.
    Remedy άσπρο/μαύρο εννοούσα για μένα. Γιατί εγώ πιστεύω ότι τα πράγματα είναι ή έτσι ή αλλιώς. Ή με αγαπούσε ή όχι. Ή με πρόδωσε ή όχι.
    Κι εγώ είχα αμφιβολιες για το αν έπρεπε να είμαστε μαζί, ποτέ δεν ήμουν 5 χρόνια με κάποιον και ποτέ δεν ένιωθα τόσο καλά, αλλά δεν κάθησα να τον χωρίσω επειδή "τρόμαξα από τη διάρκεια". Και όταν είμασταν μαζί ποτέ δεν του ζήτησα επιβεβαίωση του τύπου "θα με αγαπάς για πάντα", "θα είμαστε πάντα μαζί", "πόσα χρόνια θα είμαστε μαζί". ΠΟΤΕ.
    Εκείνον τον απασχολούσε συχνά το ερώτημα, γιατί γενικώς έχει μεγαλώσει σε μια παρέα του τύπου "πρέπει να γνωρίσουμε όσες ποιο πολλές μπορούμε και να πάμε με άλλες τόσες". Κανένας απο το περιβάλλον του δεν είχε ποτέ 1 σχέση, εκτός από το να έχουν κάποια κοπέλα ή αγόρι για...ένα μήνα το πολύ. Ξέρω ότι μέσα του αμφιταλαντευόταν με αυτό.
    Εκείνος μάλλον, για μένα είναι στο γκρι, λέει κάτι χωρίς να ανησυχεί ιδιαίτερα γιατί και πώς και ΤΙ θα προκαλέσει.
    Από την άλλη μπορεί κι εκεινος να σκέφτεται άσπρο/μαύρο με την έννοια του "δεν είμαι σίγουρος = έφυγα" ή "φοβήθηκα τώρα άρα καιρός να φεύγω"
    Ή εντάξει τόσα χρόνια με την ίδια; Ας πάω να βρω και κατι άλλο. Το άσπρο/μαυρο/γκρι,αλλιώς το παίρνει ο καθένας.

υποθεσεις μπορουν να γινουν πολλες και να πεσουν πολυ κοντα στην αληθεια.
    αλλα δεν εχουν κανενα νοημα και κυριως δεν θα σε βοηθησουν.
    αυτο που βλεπω ειναι οτι λογω των επανεμφανισεων του, το προβλημα σου αντι να τελειωσει, μεγαλωνει.
    ειναι λογικο, μια φρεσκια πληγη, οσο την σκαλιζεις να ποναει.
    εφοσον αυτος δεν το σεβεται αυτο, κανε εσυ την χαρη στον εαυτο σου και τελειωσε το μεσα σου, μονη σου.
    μην ψαχνεις τα γιατι.
    μεινε στο οτι αυτος ο ανθρωπος δεν κανει για σενα και παρε αποστασεις.
    αυτό είναι σίγουρο...μου κοστίζε πάρα πολύ απο την αρχή να τον χάσω και να με χάσει, αλλά ακριβώς επειδή πιστεύω ότι ποτέ κανέναν δεν πρέπει να τον ζορίζουμε έκανα πίσω. Δε γνωρίζω πολλές που θα το έκαναν αυτό (τουλάχιστον στους ανθρώπους που ξέρω από λίγο έως πολύ...)
    Και του το είπα, ότι όσο κι αν θέλω να είμαστε μαζί, αφού θέλει την ελευθερία του, ας την έχει. Εμένα όμως ας με αφήσει ήσυχη (ήσυχη...μια κουβέντα είναι αυτή...)
    Τώρα όμως;;; Βρήκε και άλλη κάι δε θα επανεμφανιστεί ποτέεεεεεεεεεεεεεεε κι εγώ έχω απελπιστεί γιατί δε βρισκω πάλι τη δύναμη να κάνω πίσω. Και αφού εκείνος δεν καταλαβαίνει τίποτα, το παίρνω όλο πάνω μου.
    Δε μπορώ να δεχτώ ότι δεν κάνει για μένα, δε βλέπω τίποτα πια...Και αυτά τα "γιατί" θα με πεθάνουν.

Senior Member
    αυτό είναι σίγουρο...μου κοστίζε πάρα πολύ απο την αρχή να τον χάσω και να με χάσει, αλλά ακριβώς επειδή πιστεύω ότι ποτέ κανέναν δεν πρέπει να τον ζορίζουμε έκανα πίσω. Δε γνωρίζω πολλές που θα το έκαναν αυτό (τουλάχιστον στους ανθρώπους που ξέρω από λίγο έως πολύ...)
    Και του το είπα, ότι όσο κι αν θέλω να είμαστε μαζί, αφού θέλει την ελευθερία του, ας την έχει. Εμένα όμως ας με αφήσει ήσυχη (ήσυχη...μια κουβέντα είναι αυτή...)
    Τώρα όμως;;; Βρήκε και άλλη κάι δε θα επανεμφανιστεί ποτέεεεεεεεεεεεεεεε κι εγώ έχω απελπιστεί γιατί δε βρισκω πάλι τη δύναμη να κάνω πίσω. Και αφού εκείνος δεν καταλαβαίνει τίποτα, το παίρνω όλο πάνω μου.
    Δε μπορώ να δεχτώ ότι δεν κάνει για μένα, δε βλέπω τίποτα πια...Και αυτά τα "γιατί" θα με πεθάνουν.
    με μπερδευεις βρε ντουιν
    τι θελεις δηλαδη? να συνεχισει τις επανεμφανισεις μονο για να σου θυμιζει οτι δεν μπορειτε να ειστε μαζι?
    καταλαβαινω οτι εισαι σε συγχιση και πιστευω οτι μονο η αποσταση θα σε βοηθησει, τπτ αλλο...

Senior Member
    Καλή μου, αν ένα χωρισμό που θα μπορούσε να συμβεί στο καθένα, τον αντιμετωπίζεις όμως τόσο έντονα.. κι επειδή σίγουρα χρειάζεται χρόνος
    όπως σου λέμε για να ξεπεραστεί όλ' αυτό, με τη βοήθεια ειδικού η όλη διαδικασία θάταν για σένα λιγότερο επώδυνη και για να πας παρακάτω.. :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

με μπερδευεις βρε ντουιν
    τι θελεις δηλαδη? να συνεχισει τις επανεμφανισεις μονο για να σου θυμιζει οτι δεν μπορειτε να ειστε μαζι?
    καταλαβαινω οτι εισαι σε συγχιση και πιστευω οτι μονο η αποσταση θα σε βοηθησει, τπτ αλλο...
    δεν το κάνω για να σε μπερδέψω...ειλικρινά. Και γιατί πιστεύεις ότι θα επανεμφανιζεται γενικώς; Εδώ λέμε βρήκε άλλη...
    Εγώ τι θέλω δεν έχει σημασία πια...
    Η απόσταση για την ώρα υπάρχει πάντως.

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καλή μου, αν ένα χωρισμό που θα μπορούσε να συμβεί στο καθένα, τον αντιμετωπίζεις όμως τόσο έντονα.. κι επειδή σίγουρα χρειάζεται χρόνος
    όπως σου λέμε για να ξεπεραστεί όλ' αυτό, με τη βοήθεια ειδικού η όλη διαδικασία θάταν για σένα λιγότερο επώδυνη και για να πας παρακάτω.. :)
    πολύ έντονα όντως. Δε μπορώ αλλιώς, έτσι κάνω εγώ...το άσπρο/μαυρο που έγραφα πιο πάνω :p
    Δε μπορώ μαρκέλα, δε μπορώ να σκεφτώ διαφορετικά. Δεν πάει το μυαλό πια...Το ξέρω ότι όλοι τα περνάνε, το ξέρω ότι και οι πρώην επανεμφανίζονται ή εξαφανίζονται όλα τα ξέρω...ξέρω ότι δεν έχω την πρωτοτυπία. Όλα τα ξέρω, αλλά δε μπορώ..

Senior Member
    δεν το κάνω για να σε μπερδέψω...ειλικρινά. Και γιατί πιστεύεις ότι θα επανεμφανιζεται γενικώς; Εδώ λέμε βρήκε άλλη...
    Εγώ τι θέλω δεν έχει σημασία πια...
    Η απόσταση για την ώρα υπάρχει πάντως.
    δεν είπα οτι πιστεύω οτι θα επανεμφανίζεται. που να ξερω τι θα κανει? σχολιασα την δικη σου απογοητευση που πια δεν θα επανεμφανιζεται γιατι βρηκε καποια...
    αποσταση δεν εννοω το οτι ειναι εξαφανισμενος.
    εννοω ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΛΗΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

δεν είπα οτι πιστεύω οτι θα επανεμφανίζεται. σχολιασα την δικη σου απογοητευση που πια δεν θα επανεμφανιζεται γιατι βρηκε καποια...
    αποσταση δεν εννοω το οτι ειναι εξαφανισμενος.
    εννοω ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΛΗΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
    ε, τι να κάνω κι εγώ, αφού ακόμη δε μπορώ, δε θέλω να το σκέφτομαι. Δε μπορώ να το λήξω, γι'αυτό δε στεναχωριέμαι;. Απόσταση...αναφέρομαι στο ότι δεν είμαστε στο ίδιο μέρος για την ώρα. Εκείνος εξαφανίστηκε επειδή βρήκε άλλη. Εγώ πως να εξαφανιστώ; Με εξαφάνισε εκείνη, θέλω δε θέλω. Ή και εκεινος μαζί.

Senior Member
    ε, τι να κάνω κι εγώ, αφού ακόμη δε μπορώ, δε θέλω να το σκέφτομαι. Δε μπορώ να το λήξω, γι'αυτό δε στεναχωριέμαι;. Απόσταση...αναφέρομαι στο ότι δεν είμαστε στο ίδιο μέρος για την ώρα. Εκείνος εξαφανίστηκε επειδή βρήκε άλλη. Εγώ πως να εξαφανιστώ; Με εξαφάνισε εκείνη, θέλω δε θέλω. Ή και εκεινος μαζί.
    αυτο ειναι δικη του αποσταση.
    εσυ εισαι ακομα εκει με ολο σου το ειναι.
    δεν εισαι και ο δαλαι για να φυγεις με ενα κλικ, αλλα δεν κανεις προσπαθεια οταν το σκαλιζεις τοσο.
    δεν εχει σημασια που ειμαστε αγνωστοι, και μακαρι να σου εκανε καλο η συζητηση αλλα εγω νομιζω οτι και με τις συζητησεις βασανιζεσαι.
    αν εχεις καταληξει οτι ειναι οριστικο, μην το συζητας, δεν εχει νοημα.

αυτο ειναι δικη του αποσταση.
    εσυ εισαι ακομα εκει με ολο σου το ειναι.
    δεν εισαι και ο δαλαι για να φυγεις με ενα κλικ, αλλα δεν κανεις προσπαθεια οταν το σκαλιζεις τοσο.
    δεν εχει σημασια που ειμαστε αγνωστοι, και μακαρι να σου εκανε καλο η συζητηση αλλα εγω νομιζω οτι και με τις συζητησεις βασανιζεσαι.
    αν εχεις καταληξει οτι ειναι οριστικο, μην το συζητας, δεν εχει νοημα.
    δε θα ήθελα να είναι οριστικό. όμως δεν γίνεται κάτι σωστά;

Senior Member
    πολύ έντονα όντως. Δε μπορώ αλλιώς, έτσι κάνω εγώ...το άσπρο/μαυρο που έγραφα πιο πάνω :p
    Δε μπορώ μαρκέλα, δε μπορώ να σκεφτώ διαφορετικά. Δεν πάει το μυαλό πια...Το ξέρω ότι όλοι τα περνάνε, το ξέρω ότι και οι πρώην επανεμφανίζονται ή εξαφανίζονται όλα τα ξέρω...ξέρω ότι δεν έχω την πρωτοτυπία. Όλα τα ξέρω, αλλά δε μπορώ..
    Δεν είναι όμως φυσικό κι απ' την άλλη να σκαλώνουμε.. δεν είναι φυσικό δηλ. αν κάτι συμβεί.. να ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας δυστυχισμένοι, γιατί απλά δεν γίνεται έτσι!
    Είναι νωρίς για να το δεις κι ίσως για να δεις και μέσα από άλλη οπτική.. Και το άσπρο/μαύρο πιστεύω, ότι δεν μας εξασφαλίζει ισορροπίες κι αυτό είναι τελικά το ζητούμενο. :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Δεν είναι όμως φυσικό κι απ' την άλλη να σκαλώνουμε.. δεν είναι φυσικό δηλ. αν κάτι συμβεί.. να ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας δυστυχισμένοι, γιατί απλά δεν γίνεται έτσι!
    Είναι νωρίς για να το δεις κι ίσως για να δεις και μέσα από άλλη οπτική.. Και το άσπρο/μαύρο πιστεύω, ότι δεν μας εξασφαλίζει ισορροπίες κι αυτό είναι τελικά το ζητούμενο. :)
    μα το ξέρω πως δεν είναι φυσιολογικό. Δε θέλω να μείνω έτσι για πάντα!!! Ακόμη και γι'αυτό τύψεις αισθάνομαι....
    Προσπάθησα και προσπαθώ. Απλά νιώθω ότι δε θέλω άλλο.Δε μπορώ άλλο. Δεν έχω άλλη δυναμη. Για τίποτα.

Senior Member
    δε θα ήθελα να είναι οριστικό. όμως δεν γίνεται κάτι σωστά;
    δεν μπορω να το ξερω εγω. εγω ξερω οτι αυτα που διαβασα δεν μου φαινονται ευοιωνα.
    εγω θα το τελειωνα μεσα μου

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast