Originally Posted by
Lena01
Kαλημέρα!!!
Ntoubroutza ευχαριστώ για το σχόλιο σου!!!! Αλλά δεν με "έπιασες"... το θάρρος το έχω, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο... και αυτό λέω! ότι το έχω, κάνω πράγματα αλλά ή ο άλλος δεν κινείται ή η όλη φάση δεν προχωράει...και ψάχνω το γιατί. Αλλά δεν είναι τόσο απλό, γιατί δεν εξαρτώνται όλα από μένα... Δεν θέλετε φίλες? είσαι σίγουρος? εσύ μπορεί όχι, άλλοι όμως ναι. Όχι μόνο φίλες, συμβουλάτορες... Να σου πω παράδειγμα, έβγαινα με έναν, ένα εξάμηνο περίπου, ο οποίος ενδιαφερόταν σοβαρά και το είχε δηλώσει σε φίλους και γνωστούς κιόλας. Σε πληροφορώ ότι κάθε μέρα, μα κάθε μέρα, μού τηλεφωνούσε και μού απαριθμούσε τί έκανε και πώς ένιωθε κατά τη διάρκεια της μέρας, σα να μου έδινε αναφορά...Στη δουλειά του, με τους φίλους του, τί έβλεπε στο you tube....και ποτέ μα ποτέ να με ρωτήσει πώς είμαι, πώς πέρασα, τί στο καλό έκανα, άντε να του έλεγα στο αρχικό 5λεπτο μια εξέλιξη και μετά για κανένα 2ωρο κρατούσε η αναφορά... Όταν βγαίναμε αναλυτικότατη αναφορά για το πόσο άσχημα περνάει στη δουλειά του, πόσο κακός είναι ο διευθυντής του, πόσο στενοχωρημένος είναι ο ίδιος, κλπ. Μια, δυο, τρεις, συνεχώς.... Όλο αυτό άρχισε να με κουράζει και κάποια στιγμή τού είπα, όσο πιο κομψά μπορώ, ότι δεν είναι κάπως υπερβολικό όλο αυτό? και ξέρεις ΤΙ μού απάντησε? ότι από τη σύντροφό του θέλει συμπαράσταση... Ελπίζω ότι μπορείς να νιώσεις πόσο ξενέρωσα....Και φυσικά το κατάλαβε, έκανε πίσω και μετά τηλεφωνούσε σε κοινούς μας φίλους και έλεγε να τού τηλεφωνήσω εγώ... Ξέρεις πώς ένιωσα? σα να μου έλεγε "αυτός είμαι, αν σου αρέσω προσαρμόζεσαι, αν όχι, τέλος"!!!
Τώρα για τις "χαζογκομενίτσες" έχει να κάνει με το περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε... Εσύ θα ξενέρωνες και καλά θα έκανες. Στα 20 μου και εγώ θα ξενέρωνα με τέτοιες εκφράσεις...και τώρα ξενερώνω όταν βλέπω κοπελίτσες να φωνάζουν τα αγόρια τους "ρε μ@λ@κ@"...
Τις σπουδές μου δεν τις χρησιμοποιώ ποτέ... και εδώ δεν με έπιασες καθόλου...Δεν λειτουργώ έτσι, να προβάλλομαι, να πουλάω μούρη κλπ.
Ούτε κάνω παρέες μόνο με ομοίους, ούτε μόνο με άτομα της κατηγορίας μου. Μην ξεχνάς ότι δεν προέρχομαι από επιστημονική οικογένεια, από αγροτική οικογένεια προέρχομαι.
Το ότι έκανα λάθη στην επιλογή των παρεών, σίγουρα ναι.
Οι σχέσεις είναι μια ανταλλαγή, δίνεις για να πάρεις, παίρνεις για να δώσεις. Το είπα και πιο πάνω, νιώθω ότι έχω δώσει χρυσάφι και έχω πάρει κάρβουνο...άρα δεν είναι αυτονόητο, μπορεί να είναι για σένα, φίλε μου, αλλά για μένα δεν είναι, μακάρι να ήταν...
Να ζω στα όρια.... πώς το εννοείς? γιατί πίστεψέ με, έτσι όπως το εννοώ, το έχω κάνει και με έχει κουράσει τρελά.