Results 91 to 105 of 165
Thread: Απέραντο άγχος, η ζωή μου...
-
03-04-2013, 22:20 #91
- 03-04-2013, 22:24 #92
Ακριβώς αυτό... είναι στημένο!!!!
Και σκέφτομαι ότι αν δεν ήταν στημένο, θα ήταν και αυτός πιο χαλαρός και εγώ πιο ανοιχτή και μπορεί να πήγαινε καλύτερα η όλη φάση... αλλά πολλά αν...
Τώρα, δεν υπάρχει επικοινωνία αλλά οι κοινοί γνωστοί, ξέρω ότι τού έχουν κάνει και άλλα προξενιά... έχουν βαλθεί να τον παντρέψουν!
03-04-2013, 22:26 #93
03-04-2013, 22:55 #94
Τον συγκεκριμένο δε γίνεται... πάει πέρασε! τα κονέ έτσι είναι, έρχονται και παρέρχονται...
Νομίζω ότι το χαλάω στο ότι είμαι υπερβολικά περιχαρακωμένη, όπως είπε μια φίλη πιο πάνω...Και αυτό εκδηλώνεται προς τα έξω ως σφίξιμο και κούμπωμα και ο άλλος μπορεί να το εκλαμβάνει ως αδιαφορία, ψυχρότητα, ξενέρωμα....
Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου!!!!
03-04-2013, 22:59 #95
04-04-2013, 18:33 #96
Γεια ξανά
Θα επαναλάβω ότι φαίνεσαι έξυπνη κοπέλα που της αρέσει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Επίσης έχεις εντοπίσει εδώ και καιρό θα έλεγα (πιστεύω και πριν το φόρουμ) ποιο ειναι ενα απο τα προβληματα που ενδεχομενως να σε κραταει πισω(--> η στάση σου που μπορει να εκληφθει ως ψυχροτητα καποιες φορες). οπότε τί είναι αυτό που σε μπλοκάρει και δεν μπορείς να το πολεμήσεις;
Σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο και θέλει περισσότερη προσπάθεια να απαλύνουμε φυσικές μας τάσεις, πχ. ένας πολύ συνεσταλμένος άνθρωπος δεν μπορεί να γίνει ξαφνικά τέρας κοινωνικότητας/party animal, άλλωστε ο πυρήνας καθενός δεν αλλάζει- και καλά κάνει που δεν αλλαζει γιατί είναι ενδιαφέρον να είμαστε διαφορετικοί και να κρατάμε την ατομικότητά μας. όμως ο καθένας στα πλαίσια του δικου του πυρήνα, παίρνωντας σαν καμβά τον δικο του χαρακτηρα παντα, μπορει να κανει αλλαγες και να βελτιωθει. ο πολυ συνεσταλμενος μπορει να γινει λιγοτερο συνεσταλμενος. όχι χάνοντας κάτι αλλά κερδίζοντας περισσότερα.
όπως σου χα γράψει και πιο πάνω νομίζω πως πρέπει να χαλαρώσεις και να δώσεις περισσότερες ευκαιρίες γύρω σου. θα μου πεις, πώς να δώσεις περισσότερες ευκαιρίες αν δε σε προσεγγίζουν; δεν εννοώ αυτό. το δίνω ευκαιρίες σκέψου το λίγο πιο πολύ σα στάση ζωης, να εισαι πιο ανοιχτη στη ζωη, να μην εισαι τοσο σφιγμενη, αυτο τον πιο γλυκο χαρακτηρα που τον ξερουν δικοι σου ανθρωποι και φιλοι να αφησεις να το δουν λιγακι περισσοτερο και ξενοι. κανε καλαμπουρι, με ανθρωπους που μπορει να σου μιλησουν στο ασχετο. απο το γερακο στη σταση του λεωφορειου μεχρι τον 18χρονο μπαρμαν με σπυρακια :Ρ
γελοια παραδειγματα, αλλα θελω να πω πως στατιστικα/εμπειρικα άνθρωποι που εκλύουν θετική ενέργεια τραβάνε περισσότερο καλά πράγματα. είναι αυτο που κάπου νομιζω ειχες πει και εσυ. απο ενα σημειο δεν ειναι μονο θεμα εμφανισης αλλα και αυρας.
νομιζω πως ένας από τους λόγους που είσαι πιο κλειστή μπορεί να συνδέεται και με το πώς έχεις μεγαλώσει. αυτό πχ που οι γονεις σου ελεγαν να περιμενεις μου βγαζει οτι μεγαλωσες σε ενα περιβαλλον με αρχες εννοειται, αλλα καπως πιο συντηρητικο. οχι με την κακη εννοια αλλα με την εννοια που πολλες φορες μπορει να σε μπλοκαρει και να σε κρατησει πισω. να σου βαλει ενδεχομενως και (ηθικα) διλημματα.
μια σημαντική ερώτηση: πιστεύεις πως τα έχεις καλά με τον εαυτό σου; έχεις δηλαδή αυτοπεποίθηση; μήπως κάτι εκεί κολλάει και για αυτό κουμπώνεσαι περισσότερο;
04-04-2013, 23:53 #97
Kαλησπέρα!!!
Μ.. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!!! Έχεις δίκιο... προσπαθώ να ανοιχτώ, άλλοτε τα καταφέρνω άλλοτε με παίρνει από κάτω και κλείνομαι, αλλά γενικά προσπαθώ να είμαι κοινωνική...
Όχι δεν τα έχω καλά με τον εαυτό μου, με την έννοια ότι είμαι πολύ αυστηρή με μένα, είμαι ο χειρότερος και σκληρότερος κριτής του εαυτού μου, με αποτέλεσμα να αυτομαστιγώνομαι συχνά, να θεωρώ ότι φταίω και να αυτοκατηγορούμαι... Φυσικά το κομμάτι αυτό των προσωπικών σχέσεων είναι ίσως το βασικότερο κομμάτι στο οποίο με κατηγορώ επειδή δεν μπόρεσα να διαχειριστώ πιο λειτουργικά τις πιέσεις που δέχθηκα...Αλλά έχω καταλάβει ότι δεν βγαίνει τίποτα με τις αυτοκατηγορίες και το θυμό με μένα, οπότε κάπου προσπαθώ να αποδεχθώ όσα έχουν γίνει και ό,τι είμαι, αν και δύσκολο, και να προχωρήσω...
04-04-2013, 23:59 #98
Lena ποια στοιχεια ψαχνεις σε εναν αντρα για να σ αρεσει?
05-04-2013, 02:13 #99
Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ είμαι πολλές φορές πολύ αυστηρη με τον εαυτο μου. έχω κάτι εκλάμψεις τελειομανίας και κριτικής διάθεσης που προσπαθώ να περιορίσω όσο μπορώ. αυτο που εχω καταλαβει (αν και μιλαμε για ιδεατο επιπεδο) είναι ότι δεν μπορείς να υπάρξεις καλα με αλλον αν δεν εισαι καλα μ εσενα. κανεις βεβαια δεν ειναι ποτε τελειως καλα με τον εαυτο του και ακόμα πιο λίγοι ξερουν τον εαυτο τους. θα έλεγα παράλληλα με την προσπάθεια να ανοιχτείς να εκμεταλλευτείς το ότι είσαι μόνη σου κάνοντας πράγματα που θα σε βοηθήσουν να τα βρεις με τον εαυτο σου. αυτο που λες κ εσυ με την αποδοχη (όχι όμως αποδοχη του στυλ 'ωχ νταξει ειμαι ετσι, τι να κανουμε' αλλα αποδοχη δυναμικη 'ναι ειμαι αυτη που ειμαι. με τα καλα μου και τα κακα μου. κ ετσι θα βγω στον κοσμο'
σκεψου οσα εχεις καταφερει μεχρι σημερα και γινε λιγο θαυμαστης του εαυτου σου.
μη φοβηθεις να αναγνωρισεις τις αδυναμιες σου, ανεφερες πχ το κομματι των σχεσεων. πες ομως οκ εχω κ αυτες τις αδυναμιες. γιατι; τι θα κανω για να τις βελτιωσω; και κατ αρχην θελω να τις βελτιωσω ή δεν το θελω κ τοσο πολύ κ είμαι καλα όπως ειμαι; στην τελικη ο,τι κανεις θα το κανεις για σενα, για να σου αρεσεις εσυ περισσοτερο. αλλα προσπαθησε να μεινεις μονο στο σταδιο της αναγνωρισης. μην αρχισεις δλδ να κατηγορεις τον εαυτο σου γι αυτες. οτι δεν εισαι αρκετη ή ότι κάποιος άλλος θα τα καταφερνε καλυτερα. είσαι αυτη που εισαι κ εχεις καταφερει Α πραγματα. αλλος εχει καταφερει Β πραγματα. μπορει σε καποιους τομεις να υστερεις σε αλλους ομως υπερτερεις.
αποδέξου και αγαπησε τον εαυτο σου. (χαχα αυτο το εγραψα οπως μου βγηκε αλλα τωρα που το ξαναδιαβαζω ακουγεται σα διαφημιστικο απο δημητριακα ολικης αλεσης :Ρ)
καταλαβαίνεις τι θελω να πω
διοχετευσε την τελειομανια σου (αν εχεις και σε οσο βαθμο την εχεις) οχι στο να κρινεις τον εαυτο σου αλλα στο να χτισεις τις καλυτερες σχεσεις μαζι του.
μπορεις ν αρχισεις με κατι επιφανειακο, εμφανισιακο. κατι που δε σου πολυαρεσει πανω σου. θα σου ανεβασει την αυτοπεποιθηση πολλα level!
πιο πολυ σου λεω ειναι βαθυτερο, και πηγαζει απο μεσα μας αλλα μπορεις να το βοηθησεις και με εξωτερικους τροπους ώστε να φτασεις πιο γρηγορα εκει που θες.
05-04-2013, 04:40 #100
Διάβασα πολύ προσεκτικά όσα έγραψες. Τα σκέφτηκα και αρεκτά, γιατί με βοηθάνε και εμένα. Όταν σκέφτομαι για τους άλλους βλέπω και τη δική μου συμπεριφορά ταυτόχρονα, και κατά κάποιο τρόπο (πιστεύω ότι) μαθαίνω.
Νομίζω ότι θα έπρεπε να έκφραζες τη δυσαρέσκειά σου. Μην εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά μας, δεν δίνουμε στον άλλο να καταλάβει, και έτσι συνεχίζει. Με αποτέλεσμα -όπως το διάβασα κάπου και μου άρεσε-, "δίνουμε το σχοινί στον άλλο να κρεμαστεί". Και αν καταλαβαίνω καλά, από τα λεγόμενά σου, μάλλον το ίδιο συνέβη και από τη μεριά του.
Σε ένα από τα αρθράκια που γράφονται σε εφημερίδες και περιοδικά, διάβασα ότι μια μελέτη έδειξε πως οι σχέσεις που έχουν καυγάδες έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να πάνε καλά, σε αντίθεση με τις σχέσεις που υπάρχει ανεκτικότητα που δεν εκφράζεται.
Και σκέφτομαι επίσης ότι στα πράγματα που δεν πάμε και τόσο καλά, δεν είμαστε πάντα υπεύθυνοι! Με αυτό δεν θέλω να πω ότι θα πρέπει να είμαστε ανεύθυνοι.
Μερικά γεγονότα/συμβάντα/καταστάσεις στη ζωή μας οφείλονται και σε εξωτερικούς παράγοντες. Και στους εξωτερικούς παράγοντες συμπεριλαμβάνονται και οι άνθρωποι που τυχαίνει να έχουμε γύρω μας. Μια καλή γνώμη την κατάλληλη στιγμή και στον κατάλληλο χρόνο μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντική στο να μας βοηθήσει προς το καλύτερο. Και συμβαίνει και το αντίθετο.
Και οι αποτυχίες δεν οφείλονται πάντα σε εμάς. Βέβαια, εμείς είμαστε που πρέπει να δούμε, να καταλάβουμε και να διορθώσουμε. Αλλά πολλές φορές η μία αποτυχία γίνεται και φαύλος κύκλος ώστε να φέρνει την επόμενη. Γι' αυτό το λόγο και τυχαίνει στα θέματα που τα πάμε καλά να συνεχίζουμε να τα πηγαίνουμε καλά. Για παράδειγμα αν είσαι πλούσιος είναι πολύ ευκολότερο να ανακάμψεις αν τύχει μια "στραβή", ή να το πω αλλιώς το να παραμείνεις πλούσιος. Αν είσαι φτωχός είναι δυσκολότερο. Το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα θέματα όπως είναι οι σχέσεις. "Φτωχοί" σε αυτό το θέμα είναι όσοι δεν έχουν τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω τους, και αυτό γίνεται φαύλος κύκλος. Αν έχεις δύο κατάλληλους ανθρώπους γύρω σου, είναι ευκολότερο να αποκτήσεις και έναν τρίτο. Αν δεν έχεις κανέναν είναι δύσκολο να αποκτήσεις τον πρώτο.
Ναι, υπάρχουν φτωχοί σε κάθε τομέα, και δεν είναι μόνο στα χρήματα. Όπου είμαστε "φτωχοί" χρειάζεται να έχουμε μεγαλύτερη προσοχή. Δυστυχώς!
05-04-2013, 13:27 #101
John11, στο θέμα της έκφρασης της δυσαρέσκειας μου έχω πολλή δουλειά...Δεν έχω κατασταλάξει στο να έχω μια ξεκάθαρη απάντηση.
Εκφράζεις τη δυσάρεσκεια σου αμέσως? Σε λένε απότομη, κακομαθημένη, ακοινώνητη. Δεν εκφράζεις τη δυσάρεσκεια σου αμέσως? Σε λένε άβουλη, ανεκτική, χωρίς προσωπικότητα...
Εκφράζεις τη γνώμη σου? παριστάνεις την έξυπνη... Δεν εκφράζεις τη γνώμη σου? είσαι δειλή και αναποφάσιστη.
Έχω κάνει και τα δύο και έχω σπάσει τα μούτρα μου. Και στα προσωπικά μου και στα επαγγελματικά... εκεί στη δουλειά να δεις πόσο δύσκολο είναι να διαφωνήσεις με τρελό αφεντικό...
Τώρα πια έχω καταλήξει στο να προσπαθώ να βάζω όρια, ας πούμε με έναν τρόπο κάπως ευέλικτο και με διάκριση, δηλαδή ποιόν/ποιά έχω απέναντί μου και αναλόγως φέρομαι. Δεν υπάρχει ρετσέτα για όλους...
Να ακούω, να δίνω περιθώρια και ευκαιρίες, να μην αποκλείω εξαρχής και βλέπουμε... Ξέρεις, θεωρούν ότι τούς κρίνεις αν διαφωνήσεις μαζί τους...Δυστυχώς στο διάλογο δεν είμαστε εκπαιδευμένοι...
07-04-2013, 03:09 #102
Αν ξεκινήσει κανείς με την πεποίθηση ότι όλος ο κόσμος είναι ειλικρινής τότε έχεις δίκιο να μην έχεις κατασταλάξει...
Όμως βλέπω ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που δεν είναι ειλικρινείς, και η άποψή τους εξαρτάται από το πόσο θέλουν να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα ή όχι, ή να καλύψουν τα δικά τους προσωπικά κέρδη από αυτό.
Π.χ. μπορεί κάποιος να σε πει κακομαθημένη για να σε κάνει να μην αντιδράς και έτσι να έχει το κεφάλι του ήσυχο και από την άλλη να συμπεριφέρεται χειρότερα χωρίς αντίκτυπο. Βολικός τρόπος κατά τη γνώμη του/της. Δεν είναι τελικά βολικός τρόπος αλλά μπορεί εκείνος/η να το θεωρεί έτσι. Πάντως σίγουρα δεν είναι ειλικρινής.
Και από την άλλη κάποιος να σε πει άβουλη π.χ. για να σε κάνει να αισθανθείς πάλι άσχημα, ή για να σε κάνει να γίνεις επιθετική σε κάποιον.
Ή για να το πω απλά, δυστυχώς συμβαίνει με μερικούς ανθρώπους, μάλλον πολλούς μπορώ να πω, ότι και να κάνεις να είναι "κακό". Σε θέλουν σκυλάκι για τους ίδιους και κέρβερο για τους άλλους. Αλλά δεν γίνεται αυτό.
Και από την άλλη, όπως εσύ, είναι και οι άλλοι μπερδεμένοι, και δεν έχουν κατασταλάξει. Μερικοί, παρόλο που δεν ξέρουν, θέλουν να δείχνουν ότι ξέρουν και έτσι έχουν αντιφατικές απόψεις ή απόψεις "στιγμής".
Και τέλος το τι θα πει κάποιος εξαρτάται και από το πώς θα το πάρει ο άλλος. Ανάλογα αυτά που έχουμε περάσει δημιουργούνται ίσως και κάποιες πληγές, και έτσι όπως είπε κάποιος: "ακόμα και να μας χαϊδέψουν πονάμε".
Ελύτης: "Και να αδελφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα κι απλά".
Έχω κάνει και τα δύο και έχω σπάσει τα μούτρα μου. Και στα προσωπικά μου και στα επαγγελματικά...
07-04-2013, 12:52 #103
John11, δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ...απόλυτα!!!!!
και θα το ξαναπώ... αυτό στο οποίο έχω καταλήξει είναι ευελιξία με διάκριση, ανάλογα ποιόν έχουμε απέναντί μας και φυσικά αποστάσεις ασφαλείας πάντα, όχι πολλά-πολλά, για ώρες ατέλειωτες γιατί κάπου όλο αυτό κουράζει...
Τελικά η διάθεση χειριστικότητας είναι το κλειδί, έχεις δίκιο, αν κάποιος είναι καλοπροαίρετος δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσουμε τα μούτρα μας! Απόλυτα σωστό!
Εδώ στο σούπερ μάρκετ πάμε, που λέει ο λόγος, περιμένουμε στην ουρά και χώνεται η άλλη να περάσει μπροστά μας και κάνει ότι δεν μας είδε ότι προηγούμαστε...
Σε επίπεδο δουλειάς μού είχε τύχει παλιότερα να δουλεύω σε ένα γραφείο με πολλούς υπαλλήλους, φοιτήτρια εγώ με 300 ευρώ το μήνα αμοιβή και να μού φέρονται τα αφεντικά λες και με μαστίγωναν καθημερινά, τρελό, απίστευτα τρελό φορτίο δουλειάς, με παράλογες απαιτήσεις να τα βγάλω πέρα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, με τους υπαλλήλους να ξύνονται και να με λυπούνται, κάτι χαζογραμματείς να λιμάρουν νύχια, εγώ να λιώνω στο γράψιμο και στο διάβασμα και να γελάνε σε βάρος μου... και όταν διαμαρτυρήθηκα μετά από ένα χρόνο δυστυχώς, με έβρισαν κιόλας...ήμουν ανώριμη και προσωπικά και επαγγελματικά. Πώς να μου δώσουν αύξηση? αφού δυσκολεύομαι τόσο να βγάλω δουλειά...Ας καταφέρω να γράψω κάτι αλάνθαστο, όπως το εννοούν αυτοί, και θα πληρωθώ! (σημειωτέον.... είχα δώσει υπόθεση για γράψιμο σε έμπειρο επαγγελματία, ο άνθρωπος έκατσε και το έφτιαξε και το παρουσίασα μετά ως δικό μου για να δω αντιδράσεις..... Φυσικά το έβγαλαν όλο λάθος...) και εξάλλου εγώ δεν έχω ανάγκη, θα βγάζω λεφτά μετά από 15 χρόνια!!!!! Και μόνο όταν τούς είπα ότι δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα οικονομικά και παραιτούμαι, τότε έτρεξαν να κάνουν μια μικρή αύξηση, τα 300 έγιναν 500 ανασφάλιστα φυσικά. Και δώς του υποσχέσεις ότι όταν πάρω πτυχίο, θα μου δώσουν 1000 και ξεχωριστά η ασφάλιση, μετά 900 μαζί με την ασφάλιση, και τελικά όταν πήρα πτυχίο.... "δεν θυμάμαι τί είχαμε πει, περίμενε να ορκιστείς και βλέπουμε..." αλλά δεν είδαμε γιατί τα βρόντηξα και έφυγα...
Τελικά μήπως φταίει το υπερβολικό φιλότιμό μου?
07-04-2013, 14:51 #104
Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου! Από εδώ και μετά όμως θα αρχίσω να μιλάω συγκρατημένα, γιατί αν αποκαλύπτουμε τα πάντα μπορεί να βρεθεί κάποιος να το εκμεταλλευτεί. Μην ξεχνάμε ότι παρόλο που υπάρχει ανωνυμία, από την άλλη μιλάμε δημόσια.
Λες λοιπόν για ευελιξία με διάκριση και απόσταση ασφαλείας. Και είναι ο τρόπος για να γλυτώνεις από τις κακοτοπιές, όσο τουλάχιστον γίνεται γιατί και αυτό δεν είναι απόλυτα αποτελεσματικό. Η ίδια η απόσταση δημιουργεί μια εικόνα στους άλλους σε όλους τους άλλους, διαφορετική από αυτή που είναι. Η ίδια αυτή η κίνηση φέρνει και τη δυσκολία. Θα εξηγήσω.
Θα μιλήσω γενικά γιατί ισχύει παντού, εσύ προσάρμοσέ το στο συγκεκριμένο θέμα. Όσοι δεν καταλαβαίνουν κάτι είναι και αυτοί που πρώτοι θα τρέξουν και να έχουν άποψη, και να έχουν απαντήσεις, και να είναι κοντά σου. Και εφόσον είναι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν το κάτι, φυσικά και το λιγότερο που θα συμβεί θα είναι να μην είναι αποτελεσματικοί. Το περίεργο είναι πως νομίζουν ότι είναι αποτελεσματικοί. Αυτό συμβαίνει, και υπάρχει μάλιστα και μαθηματική θεωρία (για την οποία αυτός που την έγραψε πήρε το Νόμπελ μαθηματικών) που η εκλαίκευσή της το εξηγεί, αλλά ας μην μπω σε λεπτομέρειες. Από την άλλη όσοι καταλαβαίνουν κάτι, συνήθως μένουν "πίσω" και εμφανίζονται σαν να μην καταλαβαίνουν. Έτσι η απόσταση που κρατιέται μεγαλώνει την απόσταση πλησιάσματος. (Sorry, τα είπα όσο καλύτερα μπορούσα χωρίς να αναφερθώ σε συγκεκριμένα πράγματα. Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα που θα λάβεις προφανώς στο εμαιλ που έχεις δηλώσει στην εγγραφή).
Σε επίπεδο δουλειάς μού είχε τύχει παλιότερα να δουλεύω σε ένα γραφείο με πολλούς υπαλλήλους, φοιτήτρια εγώ με 300 ευρώ το μήνα αμοιβή και να μού φέρονται τα αφεντικά λες και με μαστίγωναν καθημερινά, τρελό, απίστευτα τρελό φορτίο δουλειάς, με παράλογες απαιτήσεις να τα βγάλω πέρα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, με τους υπαλλήλους να ξύνονται και να με λυπούνται, κάτι χαζογραμματείς να λιμάρουν νύχια, εγώ να λιώνω στο γράψιμο και στο διάβασμα και να γελάνε σε βάρος μου... και όταν διαμαρτυρήθηκα μετά από ένα χρόνο δυστυχώς, με έβρισαν κιόλας...ήμουν ανώριμη και προσωπικά και επαγγελματικά. Πώς να μου δώσουν αύξηση? αφού δυσκολεύομαι τόσο να βγάλω δουλειά...Ας καταφέρω να γράψω κάτι αλάνθαστο, όπως το εννοούν αυτοί, και θα πληρωθώ! (σημειωτέον.... είχα δώσει υπόθεση για γράψιμο σε έμπειρο επαγγελματία, ο άνθρωπος έκατσε και το έφτιαξε και το παρουσίασα μετά ως δικό μου για να δω αντιδράσεις..... Φυσικά το έβγαλαν όλο λάθος...) και εξάλλου εγώ δεν έχω ανάγκη, θα βγάζω λεφτά μετά από 15 χρόνια!!!!! Και μόνο όταν τούς είπα ότι δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα οικονομικά και παραιτούμαι, τότε έτρεξαν να κάνουν μια μικρή αύξηση, τα 300 έγιναν 500 ανασφάλιστα φυσικά. Και δώς του υποσχέσεις ότι όταν πάρω πτυχίο, θα μου δώσουν 1000 και ξεχωριστά η ασφάλιση, μετά 900 μαζί με την ασφάλιση, και τελικά όταν πήρα πτυχίο.... "δεν θυμάμαι τί είχαμε πει, περίμενε να ορκιστείς και βλέπουμε..." αλλά δεν είδαμε γιατί τα βρόντηξα και έφυγα...
Τελικά μήπως φταίει το υπερβολικό φιλότιμό μου?
07-04-2013, 16:35 #105