οταν ημουν 17 χρονων επαθα ξαφνικα μια κριση πανικου, μετα ακολουθησε ενας μηνας μεσα στο σπιτι επειδη πιστευα οτι αν βγω εξω θα το ξαναπαθω.κανεις τοτε δνε ηξερε απο αυτα.ολοι νομιζαν πως τρελλαθηκα.ημουν μονη .οι γονεις δεν καταλαβαιναν τι ειναι αυτο.?μετα τον ενα μηνα αρχισα να παθαινω την μια κριση πανικου μετα την αλλη μεχρι που εφτασα να εχω κ 10 κρισεις την μερα σπιτι μου.μονη στο δωματιο με μια μανα απο πανω να κλαει κ να νομιζει οτι παιρνω ναρκωτικα.εγω να ζηταω βοηθεια κ να μην ξερω γιατι.δνε υπηρχε ιντερνετ τοτε.δεν ξεραμε.με πηρε με πηγε στο νοσοκομειο κ με πηγαν στους παθολογους.εκει μου ειπαν οτι πασχω απο κρισεις πανικου. πιστεψα οτι τρελλαθηκα.μου εδωσαν αγχολυτικα.δεν τα πηρα.κ ομως επρεπε τελικα απο ο τι διαπιστωσαμε πιο μετα γιατι οι κρισεις γινονταν ολο ενα κ πιο πολλες κ πιο δυνατες..μετα απο 1 μηνα σταματανε οι κρισεις κ ερχεται η βαρυα καταθλιψη.κρεβατι.οχι μπανιο.οχι φαγητο.η μανα να κλαιει παλι..ολοι να κλαινε.ξεκινησα να κλαιω κ γω κ δεν σταματησα για 1 μηνα.χανω 10 κιλα. με πανε στο αιγινητειο κ η διαγνωση ηταν καταθλιψη.ξεκινησα αντικαταθλιπτικα..δεν με βοηθησαν τοτε δεν ξερω γιατι, ισως επειδη δεν ηταν τα καινουρια που υπαρχουν τωρα.μετα απο 3 μηνες γολγοθα γνωριζω τον ψυχοθεραπευτη μου.ξεκινησα συνεδριες 3 την εβδομδα.τοσο χαλια ημουν.σιγα σιγα αρχισα να νιωθω ελπιδα.αρχισα να ντυνομαι.να βαφομαι.να πηγαινω βολτα.σιγα σιγα.δεν με πιεσα καθολου.σε 6 μηνες ειχα γινει αστερι! ειχα βρει δουλεια.ειχα κανει νεους φιλους.εβγαινα διασκεδαζα κ μπηκα σε ομαδα.εμεινα εκει 14 ολοκληρα χρονια.!!οπως καταλαβαινεις καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις.κ επειδη εγινα κ εγω καλα, θα γινεις κ συ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ολοι εχουμε δυναμη.απλα πρεπει να κανουμε υπομονη στην δοκιμασια.
και τωρα βεβαια περναω παλι επεισοδιο κ παλι φοβαμαι αλλα βαθια μεσα μου ξερω οτι θα το ξεπερασω κ παλι.κ παλι θα χαμογελαω κ θα χορευω κ ολα.
μην ψαχνεις ΤΩΡΑ να βρεις την δυναμη σου.ειναι δυσκολο.θελει πολυ αργα βηματα.απλα κανε υπομονη κ αποδεξου αυτο που σου συμβαινει.